Geweldig mooi groot compleet huis

Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren Met onze kinderen en kleinkinderen De jacuzi was geweldige de ruime tuin met speeltoestel voor de kleintjes heel fijn

Super bedrijf.

Bij heerlijke huisjes kun je perfect boeken. Het gaat heel gemakkelijk en is erg duidelijk. Na boeken krijg je snel een mail met alle informatie die je nodig bent. Echt top!

Goed geregeld

Makkelijke website boekings pagina is Super bijgewerkt makkelijk bereikbaar

We hebben nu zeven maal via HH geboekt en zijn nooit teleurgesteld.

Wij zoeken 2x per jaar huisjes in NL, Belgie en Duitsland, in het middensegment. Dat is bijna elke keer gelukt in de regio die we op het oog hadden. Wij houden van niet moeilijk doen: niet het hele internet afstruinen en verdrinken in alle mogelijkheden. Nee, gewoon een zoekopdracht aan HH en dan van die 10 tot 20 opties makkelijk de fijnste kiezen, die ons aanspreekt. De beschrijvingen en foto's kloppen. We zijn nog nooit teleurgesteld.

Top locatie

Op deze locatie ondervindt je niet de “gekte” van Giethoorn terwijl je wel op loopafstand van het dorp bent. Locatie bij de haven is prachtig met direct in de buurt de mogelijkheid om een bootje te huren

Alles was in orde.

Alles prima geregeld.

Zoals ik zeg alles prima en snel geregeld.

Sehr freundliche Mitarbeiter

Alles Bestens

Alles werd optijd en netjes afgehandeld.

Geweldig park alles aanwezig heel mooi aangelegd

Ideaal voor een gezellige doe vakantie

Huisjes hebben alle nodige comfort. Misschien bij sommigen iets te weinig plaats om bij bvb slecht weer dagen in huis te zitten

Super huisje

Mooi huisje in een prachtige omgeving

Unieke ervaring om op een fantastische plek die alleen per bootje te bereiken is vakantie te houden!

Geweldige ervaring voor het hele gezin!

Alles goed digitaal geregeld

Heb voor de 2e maal een boeking gedaan bij heerlijke huisjes. Website is makkelijk te bekijken en diverse zoek mogelijkheden. Heel snel een bevestiging van reservering in de mail. Ook de factuur en overige informatie komt allemaal digitaal. Nog niet nodig geweest contact op te nemen met secretatiaat heerlijke huisjes.

Leuk en gezellig Tiny huisje.

Het huisje omvat alles wat je nodig hebt zeker tot 3 personen. Alleen bij verhuur bij vermelden dat de trap naar boven zeer steil en gevaarlijk is. Deze is zeker niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Een berging voor de fietsen zou ook zeer handig zijn daar deze nu moeten buiten staan wat diefstal in de hand werkt.

Ruime keuze en correcte afhandeling

Elke stap van je reservering wordt direct bevestigd en voor je op vakantie gaat worden je gegevens opgestuurd om te zien of alles nog klopt

Prima website om huisje te vinden en te boeken

Prima website, overzichtelijke uitleg en makkelijk te boeken

Een heel gezellig knus appartement

geweldig

het is altijd goed gegaan, altijd vriendelijk en duidelijk geholpen

Nette en goede verwerking van mijn aanvraag voor een vakantiehuis.

Een goede site. Werkt goed bij aanvraag vakantiehuis. En ook goed geregeld met betalingen e.d. En ook het contact dat voor de vakantie wordt gehouden vinden wij netjes geregeld.

zeer tevreden

Ik huur al enkele jaren huisjes of chalets via Heerlijke Huisjes en ben heel tevreden.

rustig gelegen en honden konden vrij rond lopen

heerlijke rusteig verlof gehad huisje was goed gelegen en dicht bij een supperette waar alles vonden wat we nodig hadden

Zeker tevreden over goede service

Zeer goed geholpen en zeer tevreden over de kwaliteit

Vriedelijk en hulpvaardig waren ze

Hulpvaardig was het personeel

Met recht 'heerlijke huisjes'

Goede website met duidelijke info waardoor een goede keuze te maken is.

Company details

4 Ruxveenseweg