Zuverlässig und seriös

Buchen, Zahlen, Kontakt - alles top. Wir hatten noch nie Probleme - absolut zu empfehlen

Heerlijkehuisjes top

Mooie aanbiedingen. Zeer goede service. En luisteren goed naar klant. Ook het zoeken naar vakantie is heel duidelijk

Sehr Empfehlenswert. Toller Service. Online alles perfekt.

Tolles Service Einfach zu buchen Sehr große Auswahl an Objekten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het huisje de ligging en omgeving waren in een woord Geweldig

Probleemloos boeken

Nu nog site waar je kunt inloggen in je eigen boekingservaring. Steeds dat invullen niet van deze tijd meer.

Veel verschillende huisjes en voor ieder wat wils!

Ik geef het vaak ook door aan andere

Een fijne samenwerking

Hallo, ik heb mijn ervaring met heerlijke huisjes als zeer goed ontvangen, bij de vraag die ik stelde werd meteen actie ondernomen en is ook meteen geregeld, heel fijn.

geweldig

het werkt snel en goed, je wordt goed op de hoogte gehouden

Snelle reactie op vragen en keurige afhandeling

Een organisatie met snelle reacties op veagen en keurige afhandeling

Gute Betreuung ab Buchung bis nach Hause

Wir fühlten uns sehr gut betreut ab dem Zeitpunkt der Buchung bis zur Abreise. Es war alles zu unserer Zufriedenheit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenken.

Paar keer telefonisch contact gehad en dat was steeds zeer prettig. Zaken zijn duidelijk en ook bij ophalen sleutels vriendelijk geholpen. Organisatie is duidelijk en beschrijving was zeer goed.

Keurig verzorgd huisje

Huisje was goed schoon bij aankomst. Prima bedden. Mooi gelegen aan de rand van het park. Tip: Tafelkleed voor op de buitentafel (is grof en niet goed schoon te maken). Beetje afwasmiddel (voor de afwas op de vertrekdag).

Übersichtliches Buchungsportal

Die Buchung war übersichtlich, die Kosten sehr präzise und übersichtlich aufgelistet und ich wurde über Anfahrt, einchecken/auschecken zeitnah informiert.

Guter Service

Ich bin zufrieden. Die Buchung verlief ohne Probleme, bei Fragen wurde sich schnell um alles gekümmert. Einziger Hinweis, wenn man über das Handy die E-Mails öffnet, haben bei mir nicht immer die Links funktioniert nicht. Ich kann aber nicht sagen ob es an der Art der E-Mails lag oder an meinem Handy. Ich buche gerne wieder Danke

Geweldig park

Verrast door t mooie huisje en de ligging tussen de bomen .we hadden hulp nodig bij parkeren aanhanger en zijn daarmee goed geholpen

Wat een prachtig huis!!!

Wat een heerlijk huis, alles op en top!! Hier zou ik zo permanent in willen wonen, echt verliefd!! We hebben genoten van het huis, de tuin, het weer en de omgeving!

Reibungsloser Ablauf, perfekt

Kommunikation sehr hilfreich und präzise. Hilft sehr für einen entspannten Urlaub. Vielen Dank und gerne wieder.

prettige communicatie

Het was goed communiceren met het team van Heerlijke Huisjes. Efficiënt en een vriendelijke benadering.

heel mooi en gezellig

heel mooi en gezellig

go3d

Ppsitief

Alles goed

heel goed

ik had een vraag ivb met het vissen en zij gaven mij een goed antwoord

heel goed

Prettige ontvangst door de beheerder. Het huisje is zeer compleet ingericht voor 5 personen. Mooie omgeving en buiten genoeg ruimte om als het weer het toe laat buiten te zitten. een aanrader.

Alles super.

Alles in Ordnung. Immer wieder gern. Wir sehen uns bestimmt mal wieder.

gewoon goed

altijd optijd berichten als er nieuws is , snel en duidelijk.

Company details

4 Ruxveenseweg