Fijne behandeling!

Ik denk, dat ik deze beoordeling al heb ingestuurd. Alles is prima verlopen.

Freundlich und unkompliziert

Freundlicher Empfang, Wir konnten unseren Aufenthalt vor Ort einfach und und unbürokratisch verlängern. Vielen Dank.

Sehr modernes Haus und nette Gastgeber

Sehr modernes kleines Haus. Alles was man braucht in zentraler Lage. Nicht weit weg vom Supermarkt. Nette Gastgeber. Kann man nur empfehlen.

gewoon goed geregeld

reserveren ging goed en was eenvoudig, duidelijk site. betalen van de termijn is eenvoudig en fijn dat dit in drie termijnen kan. Afmeld procedure bij vertrek is onduidelijk, komt dat er twee organisaties huisjes verhuren. Verder communicatie is goed geregeld.

De reservatie verloopt vlot, met duidelijke uitleg. We hebben tot nu toe twee huisjes gehuurd. Die waren allebei ‘ heerlijk’.

Sehr modern, alles da was man braucht

Kontakt funktioniert perfekt, haus war sehr modern und alles wie beschrieben. Leider wurde nicht richtig sauber gemacht,es wurde nicht mit einem Lappen gewischt, überall noch Ränder von nassen Getränken. Toilette Flecken auf den Fliesen, aber alles zusammen war alles gut, aber bisschen sauberer könnte es sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Met mijn vrouw en 2 honden hebben we het heel erg naar ons zin gehad. Gezellig knus huisje. Helemaal perfect was de tuin die afgesloten is zodat onze honden vrij kunnen bewegen. We hebben genoten van de mooie omgeving. We hopen daar weer terug te komen.

Guter Service

Als es Probleme bei der Schlüsselübergsbe gab hatten wir keinen Aschpechpartner

Groot, gevarieerd aanbod.

Prima manier om een weekje vakantie te regelen.

Op zich een goede accomodatie

Perfekter Kurzurlaub in perfekter Umgebung

Das Ferienhaus besuchen wir nun zum dritten Mal und es war wiedermal perfekt. Vom (A)nsprechpartner bis ( Z)eeland einfach nur top. Wir kommen garantiert wieder :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke website met eerlijke informatie

Sinds deze site bestaat is het onze site om een vakantiehuis te boeken in Nederland. Ook superfijn dat bedlinnen gewoon inbegrepen is.

Erholung pur

Tolles Schwimmbad Gutes Kinderprogramm Nettes Personal

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Handige manier om een goed onderkomen te regelen

Correct en zorgvuldig

We hebben een prachtig weekend gehad..Het ontbrak ons aan niets.. Alles was keurig en schoon.. De omgeving was ook super..Het meertje voor een rust moment, de hot tub..een feest voor de kinderen..de dieren.. Ontzettend leuk. We misten wel de wc boven .. Maar het was een feest in Schoonloo.

Rustig, netjes, schoon, vriendelijk

Zie kop hierboven

Sehr schönes Haus mit viel Komfort

Sehr schönes Haus mit viel Komfort. Uns hat besonders der offene Wohn-/Essbereich mit der Küche und der Insel gefallen. Die Sauna und die Sonnendusche, sowie der Garten und die bequemen Betten. Wir würden es immer wieder buchen

Goede site, makkelijk boeken

Omschrijving en foto's komen exact overeen. Hebben toptijd gehad! Volgende keer weer!

Zuverlässig und guter Service

Die Zusammenarbeit mit herlijke huisjes hat wieder einmal gut funktioniert. Man kann sich auf die Beschreibung der Mietobjekte verlassen. Die Abwicklung funktioniert. Auf auf die Betreuung ab der Buchung kann man sich verlassen. Alles wird transparent geregelt.

Overzichtelijk site, mooie vakantiehuizen, snelle en goede service

Overzichtelijk site, mooie vakantiehuizen, snelle en goede service

Immer wider gern mit dieser Agentur

Reisen seid Jahen mit dieser Agentur, immer sehr Hilfreich wenn es Probleme geben sollte...

Heldere en snelle communicatie

Booking info was duidelijk en compleet.

Was will man mehr? Alls top!

Unkomplizierte Buchung, saubere und stilvoll eingerichtete Unterkunft in herrlicher Umgebung für einen wunderschönen und erholsamen Urlaub, was will man mehr?

Prima en snel geregeld

Goeie website en snel geregeld

Super genoten

Super leuk huisje van alles voorzien kort bij zee , fijn restaurant , voor herhaling vatbaar

Company details

4 Ruxveenseweg