Als je goed kunt zoeken is het een redelijke website

We hebben een super fijn huisje gevonden via de website. De website zelf kan duidelijker en het betalingsproces is omslachtig. We hebben zelfs gebeld over de betalingen. Wel is de instructie voor de sleutel duidelijk

Zeer correct

Beleefde mails en afhandeling

fijne site en overzichtelijk om te zoeken

korte lijnen en snelle reactie op uitgezochte huizen over beschikbaarheid.

Prima organisatie!

Goeie communicatie gehad voorafgaand aan onze vakantie. Geen enkele vraag was teveel en reactie was binnen een dag binnen!

geweldig en rustgevend

alles snel en makkelijk geregeld top over de aanrijkende diensten

Huisje klopt met de omschrijving

Het is snel en simpel boeken. Huisje is betaalbaar en zoals omschreven op de site. Compleet huisje op mooie plek

Prima geregeld

Makkelijk te vinden. Goed te regelen. Snel de benodigde documenten gekregen. Duidelijk

Goed geregeld. Wel graag meer proactieve info over voor-de-hand-liggende vragen bij boeking

Het was inderdaad een heerlijk huis. Advies is om bij de boekingsbevestiging als is aangegeven dat er kinderen of een baby meekomt, daarop al te anticiperen. Je kunt verwachten welke vragen of wensen er dan bij komen bij boekers, bijv. is er een babybedje, kinderstoel etc. Of al een optie op het boekingsformulier om aan te geven of men deze voorzieningen wil bijbestellen, en tegen welke prijs. Verder al aangeven: zijn er gezelschapsspellen aanwezig, en wellicht buitenspelletjes? Veel families zitten met dezelfde vragen. BELEID: tevens heb ik qua totaalaanbod van Heerlijke Huisjes eerder de suggestie gedaan om de categorie huizen voor (3-generatie)-families tussen 7 en 15 personen uit te breiden in jullie bestand. Er zit iets tussen een gezinshuisje t/m 6 personen en een grotere (en dus duurdere) groepsaccommodatie; de meeste famlies omvatten zo tussen 7 en 15 personen!

Goede service en heldere uitleg

Goede informatie gekregen en met het halen van de sleutel goed en netjes behandeld

Fantastisch

Heerlijk schoon huis! Super rustig op het park! Meteen vanaf het park het bos in met geweldige wandelingen! Helemaal TOP!

Goed geregeld

Geboekt via deze site. Alles heel duidelijk en goed geregeld. Snel geregeld en ruim op tijd alle informatie via mail ontvangen.

Fijn appartement gehuurd via 'Heerlijke huisjes.nl' in Bruinisse. Boeken verliep vlot en duidelijk.

Genoten van onze vakantie geboekt via heerlijke huisjes.nl.

Snelle boeking. Duidelijke informatie.

prima geregeld!

Vlot en correct !

Prima geregeld

Duidelijk en heldere communicatie

Prachtig

Heel fijn huis gehuurd. Superschoon en op loopafstand van zee.

We hebben een geweldige week gehad.

Het chalet was schoon en netjes. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Een heerlijke douche. We hebben genoten van de rust en de omgeving.

Fijne bookingsite

Al meerdere keren via heerlijkehuisjes.nl geboekt. Prettige site, goede begeleiding tot aan het moment van het gebruik van het gehuurde. Iedere keer waargemaakt wat wordt beloofd.

Prima communicatie, mooi aanbod, goede prijzen

Voldeed volledig aan de verwachtingen!

Goed en vriendelijke service

Wij zijn zeer tevreden met de service van Heerlijkehuisjes.

uitstekend geregeld, je wordt keurig op to date gehouden

Goede organisatie, duidelijke afhandeling via de mail en kort van tevoren word je gebeld met nog wat extra instructies mbt sleutelafgifte etc. Aardige mensen, prima , ik zou weer boeken bij heerlijke huisjes

Goed maar plaats voor verbetering

We hebben top week gehad. Prima huisje. Toen er iets kapot ging werd dit uiteindelijk echt super opgelost. Jammer dat de communicatie van jullie uit naar elkaar en dus ook naar ons er bijna niet was. Waardoor dit defect 3 dagen duurde... door ons simpelweg eerlijk te informeren over stand van zaken hadden wij 3 rustigere dagen gehad. Nu mieten we 3 dafen er zelf achter aan. Maar eerlijk is eerlijk...dinsdag is het super opgelost... en daar dankbaar voor. Maar communicatie kan wel beter... das leerpuntje. Wij komen zeker wel weer terug

Fijne plek in Drenthe

Fijne plek in Drenthe

Positief

Meegedacht toen we niet meteen tot overeenstemming kwamen .goed opgelost

Company details

4 Ruxveenseweg