Handige website voor leuke adresjes

Even geleden was ik op zoek naar een huisje om nog wat nazomerdagen te vertoeven. Ik kwam op de site van Heerlijkehuisjes.nl terecht en vond al gauw een geschikt huisje. Inmiddels ligt de vakantie achter ons en kijken we terug op een fijne week, op een uitstekende locatie. Gastvriendelijke gastvrouw en het huisje was van alle gemakken voorzien. Ik ga vaker zoeken en boeken via Heerlijkehuisjes.nl!

Alles was top geregeld. Super tevreden over heerlijke huisjes.

Duidelijke site

Dankzij de Heerlijke huisjes hebben wij de PaarseTulp gevonden, de reis er naar toe hadden jullie duidelijk aangegeven !

Je vindt er altijd wel een leuk huisje

Het huisje is makkelijk te vinden via internet. Prijs is akseptabel. Communicatie is goed.ook telefonisch goed te bereiken.

Staan je goed ter woord

Ze nemen snel contact met je op

uitstekend

vlotte en correcte informatie bij de planning van een volgende vakantie zullen we zeker beroep doen op uw diensten mvg michelle

Vriendelijke en vlotte medewerkers

Goede ervaring. Vlotte en vriendelijke afhandeling.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Je eigen zoekcriteria invullen is heel gemakkelijk en je hebt meteen een overzicht van de huisjes die beschikbaar zijn. De dienstverlening is goed, je krijgt meteen een mail en de overzichtelijke facatuur is eenvoudig te voldoen en daarover ontvang je ook meteen een mail. Gewoon prettig om bij heerlijke huisjes te boeken.

Was eenvoudig te boeken.

Naast de 1e boeking was ook het verzetten van de boeking soepel verlopen. Wel lange wachttijd aan de telefoon.

Mooie omgeving, huisje mankementen

Douche kraan niet te regelen, gevaarlijk voor kinderen. Keukenkastje onder aanrecht schimmel in, en ruikt muf. Keukengerei eerst in vaatwasser voor je t kan gebruiken, was vies. Jammer dat er geen vliegengaas voor ramen is, veel muggen! Wel een ruim huisje.

Eerste keer dat wij dit hebben geboekt en zal zeker niet de laatste keer zijn . Huur van onx huis was zeker de prijs waard !!

Echt vakantie

Kort van tevoren konden we supermakkelijk nog een huisje boeken. En alles is makkelijk via internet te regelen en bij te houden.

Duidelijk en prettig.

De website en afhandeling betaling zijn prima verzorgd.

Handige mails ontvangen en altijd netjes te woord gestaan.

Fijn, snel en betrouwbaar

Wel goed.

Daar heb ik geen zin in!

Klantvriendelijk

De mensen van de klantenservice zijn erg vriendelijk en reageren heel snel op vragen, zowel via de mail als de telefoon. Prima service.

rustig

vakantie gevoel

Gewoon geweldig

Bij aankomst al gelijk een goed gevoel, zeer klantvriendelijk en behulpzaam zeer vriendelijke beheerders Omgeving geweldig van alles te beleven Kortom een echte aanrader

zeer goede service

wij hadden in ons huisje wat kleine probleempjes, na onze melding bij de receptie werd dit de volgende dag zeer goed opgelost door de beheerders, dat is voor mij service bieden

Alles ging makkelijk en snel

Onze keuze voor het huisje was snel en duidelijk geregeld.

Mooi park, fijn en ruim 4 pers. huisje.

We hebben 't naar ons zin gehad en komen zeker terug!

Fijne organisatie.

Duidelijke vriendelijke communicatie over de accommodatie en de financiëlekant.. En je krijgt snel antwoord op een vraag in de mail

Als er vragen waren werd je snel en goed geholpen

Je wordt serieus genomen

TOP!

Het contact verliep prima! Via de mail zijn we duidelijk en overzichtelijk op de hoogte gebracht van onze reservering!

goed en vriendelijk

de mederwerkers zijn altijt vriendelijk

Company details

4 Ruxveenseweg