Leuk aanbod, duidelijke afhandeling

Makkelijk zoeken op site, leuk aanbod van huizen op zeer verschillende plekken. Reserveren en afhandelen via mail loopt goed. Ter plaatse is ook alles duidelijk en in overeenstemming met de gewekte verwachtingen.

zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Het boeken van de accommodatie ging erg gemakkelijk en het later contact met de klantenservice ivm een aanvullende vraag was prettig. ontvangst op het park was professioneel en vriendelijk

Het was onze eerste ervaring met heerlijke huisjes en dat is prima bevallen. Juiste informatie en ook een routebeschrijving en wens voor een fijne vakantie ontbrak niet.

Heel goed

Alles goed geregeld. Goede ontvangst en duidelijke uitleg.

Alles was goed gepoets en goed voorzien binnen en buiten.

De boeking is keurig gedaan. Voor vragen kan je altijd bellen.

Fantastiche

Huisje was super mooi en groot voor een fantastische prijs. Service ook super, ik had eerst het verkeerde weekend ingeboekt, werd maandag gelijk omgezet. Twee weken voor vertrek kon ik de gegevens niet meer terug vinden van de mail. Gegevens ook zonder problemen nogmaals opgestuurd.

Prachtige camping

Een geweldige camping een prachtig en netjes huisje. En een heerlijke omgeving in de natuur en toch alles binnen redelijke afstand in de buurt

Prima vakantie in een uitstekend huisje!

Wij hebben als gezien, twee ouders en drie pubers, een uitstekende vakantie gehad in Lunteren. Voor het tweede achtereenvolgende jaar een huis geboekt via Heerlijkehuisjes.nl. De communicatie, de overzichtelijke boekingsmogelijkheden en de klantvriendelijkheid zijn prima. De kwaliteit van het gehuurde huis is zoals staat aangegeven: Uitstekend! T.o.v. vorig jaar is de prijsstijging wel aanzienlijk.

X

X

Goed geregeld, prima communicatie

Mooie website, overzichtelijk en na de boeking erg duidelijke informatie ontvangen

Helemaal prima!!

Makkelijke site met snelle persoonlijke reactie bij vragen

Al voor het 2e jaar huren wij een huisje via de site. Het werkt makkelijk en als ik een vraag stel wordt er snel teruggebeld met een reactie. Misschien niet altijd een reactie die je graag wilt hebben maar ik hou heel erg van duidelijkheid en die krijg je op een nette manier.

Heerlijk huis in n prachtige omgeving.

Wat n verassing dit mooie complete huis.direct mooie natuur en wandelpaden..fijne ligging met veel privacy.. Heel erg tevreden voor herhaling vatbaar..

Fijne verwelkoming en goede nadienst

Via telefoon correct en vriendelijk benaderd

Makkelijk boeken, leuke huizen.

Het is makkelijk zoeken, leuke huizen. Dus alles prima.

Rust, rust, rust en nog eens rust

De batterijen volledig kunnen opladen. Genoten van zowel de fauna als flora met uitzicht op een stiltegebied.

Prima!

Prima ervaring gehad!

Boeken gaat snel en simpel, nota is overzichtelijk

Prima om via 'heerlijke huisjes' te boeken, personeel is vriendelijk en helpen goed. Ze mogen wat mij betreft alleen wat meer aandacht besteden aan de schoonmaakploeg. De laatste keer was ik onderweg en werd ik gebeld dat ik nog niet in het appartement kon omdat er niet was schoongemaakt. Gelukkig hadden ze op tijd iemand gevonden ,maar tussen het ophalen van de sleutel door betreffende persoon én het inleveren, lag, inclusief reistijd, nog geen uur. Je kunt binnen een half uur geen appartement schoonmaken, en dat was te zien... Jammer, want het kan zoveel beter als medewerkers een uurtje langer over het werk kunnen doen. Hygiëne op een plek waar gebruiker elkaar afwisselen lijkt me toch best belangrijk... Dus het bedrijf raad ik aan, de schoonmaak kan stukken beter (ik heb het nu zelf maar keer gedaan maar dat is natuurlijk niet de bedoeling)

Administratie op orde maar geen compensatie geboden

Jullie hebben prima website en de bevestigingsmail en facturen kloppen. Wat ik echt jammer vind is dat jullie niet zelf met een compensatie komen voor de accomodaties waar veel voorzieningen gesloten zijn. Jullie hebben wel last minutes voor zelfde boeking als wij hadden gedaan tegen goedkoper tarief maar zelf compenseren als er om gevraagd wordt zit er niet bij. Gemiste kans.

Communicatie rondom de boeking verliep goed. Prachtig huisje en park. Alleen geen code ontvangen voor de toegang, daardoor verliep de aankomst iets anders.

Prima, snel en adequaat geholpen

Duidelijke info en vragen snel kort gesloten met de huiseigenaar.

Toplocatie, buitengewone gastvrijheid!

Het was zeer plezierig binnen te komen In een schoon huis met zelfs kerstversiering en een welkomstcadeau met kaartje erbij! Alles was prima in orde! Ik kom er graag weer eens terug!

Goed, alles keurig volgens afspraak

We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen

Prima geregeld

Duidelijk in communicatie mail en je wordt goed op de hoogte gehouden

Company details

4 Ruxveenseweg