Fantastisch

1 dingetje viel tegen in de communicatie Ik heb een vraag gesteld een dag voor vertrek maar geen antwoord ontvangen

Prima afhandeling en duidelijke info over het gehuurde huis.@

Alles soepel verlopen. Handig zou zijn als het telefoonnummer van het plaatselijke kantoor ook beschikbaar zou zijn.

Super verzorgd.

Prima service en vlotte afhandeling

Al meerdere keren een heerlijk huisje geboekt!

Uitstekende organistie

Boeking ging makkelijk, telefonisch contact gaat snel en makkelijk, vriendelijke en behulpzame medewerkers. De gehuurde accommodatie was precies zoals beschreven.

Goede ervaring. prima communicatie en organisatie

prima organisatie en communicatie over het huisje wat we huurden

Leuke compacte woning, mooi park

Leuke compacte woning, mooi park

geweldig

Korte lijntjes, en een persoonlijk ontvangst! Top

helemaal top kan er niets anders van maken

heerlijk huisje boven verwachting. goede communicatie vanuit heerlijke huisjes. al aan een heleboel mensen de heerlijke huisjes site aanbevolen.

Snelle feadback na boeking

Goede keus om via Heerlijkehuisjes.nl te boeken.

Door via Heerlijke huisjes te boeken hebben wij een fijne vakantie gehad in een prachtig huisje.

Alles goed geregeld

Snelle reservingen kunnen maken. Nu al meerdere keren geboekt.

Schoon, opgeruimd, fijn park, vriendelijke ontvangst.

We konden eerder dan 16.00 uur in het tiny house. Super fijn als je eerder aankomt na een lange autorit. Het was schoon, het rook fris. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Fijn dat er een buitentafel met stoelen is. Het park ziet er zeer onderhouden uit. De bedden zijn prima.

prima verzorgd vakantiehuis

Ook de begeleiding bij de reservering en aankomst was erg goed, met oa appje voor openingstijden receptie

Super verblijf en netjes.

Het was allemaal goed geregeld en duidelijk,ook met het kluisje en de poort! Suces en ga zo door!!

Vriendelijk en attent

Ik werd de dag voor vertrek gebeld of ik vragen had en hoe laat ik aan zou komen zodat de aankomst info daarop afgestemd kreeg. Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie en bediening bij de snackbar.

Prima service en voor alle vragen een oplossing.

Wij hadden gedurende de boeking ineens te maken met een andere eigenaar, van het huisje. Maar daar hebben we geen hinder van gehad, door de goede communicatie. Super geregeld.

Prima, alles goed geregeld

wij zijn uitstekend op de hoogte gebracht van het boekingsproces

Alle mailtjes hielden ons perfect op de hoogte van de stand van zaken. Alle lof hiervoor.

Eerlijke info en makkelijk boeken

Wij hebben het boeken via heerlijke huisjes als uitstekend ervaren! Zeker voor herhaling vatbaar…

Netjes, rustig en mooie omgeving!

Gewoon top!

Onze vakantie was super

Een super vakantie ligt vooral aan: -duidelijke correcte papierenwinkel -accomodatie (waar jullie voor zorgden) -ons gezelschap En vooral het lekkere weer Dankjewel

Gewoon goed

Gewoon goede ervaring, alles netjes en accuraat geregeld.

Company details

4 Ruxveenseweg