Makkelijk boeken, veel keuze

Duidelijke info op de site, goede communicatie dmv mail.

Fijn geholpen zou jullie zeker aanraden bij fam en vrienden

Prima geholpen op alle vlakken zijn wij tevreden

Alles geweldig geregeld!

Helemaal prima!

Betrouwbaar !

Betrouwbaar bedrijf, makkelijk bij te boeken en doet waar het voor staat !!

Uitstekend geholpen

Waar voor mijn geld

Goed geregeld

Vakantie in een vakantiehuis op een park was goed geregeld. Goede informatie.

Snel geregeld!

Wist niet dat de site bestond, rolde er toevallig in via Google-maps. Ik zou het kunnen waarderen om tussendoor nog een berichtje te ontvangen, dat alles geregeld is!! We wisten tot het eind niet of het allemaal klopte. Maar dat is misschien ook mijn onbekendheid met jullie site. Alles was geregeld!! Dank.

Prachtige en rustige natuurplek

We hebben heerlijk met 10 p (incl 4 jonge kinderen) vertoefd in het park, fijn rustig, ook op de regendag ruimte genoeg in het huis gehad.

Goede en duidelijke communicatie

Er wordt snel en adequaat gehandeld. Er wordt ook goed gecommuniceerd.

Echt een vakantie

Lekker rustig en goed georganiseerd

Echt een heerlijk huis!

Wat een mooi smaakvol ingericht huis, alles is aanwezig. Erg schoon. Een heel fijn weekend gehad!

Vriendelijk, behulpzaam en goede service!

Alles was tiptop inorde!

uitstekend

we hebben er erg genoten een mooi schone huisje

duidelijke informatie

Ik vond het alleen lastig terugvinden welk bedrag ik al betaald had en wat ik nog moest betalen.

Perfect geholpen!!

Topservice met leuke accommodatie!!!

Overzichtelijk site, goed aanbod prijs kwaliteit staat goed in evenwicht

Ga voor het najaar allereerst op jullie site kijken

Mijn ervaring is super

Duidelijke uitleg en alles tot in de puntjes verzorgd

heel goed

Heel net en schoon huisje.Voor 4 personen redelijk te doen maar voor 6 is het echt te klein.Van 2 hele kleine slaapkamers 1 grotere maken.

Een uitstekend onderkomen

Een heel leuk huisje, heel veel privacy zoals beloofd, vlakbij de zee. Alleen de omschrijving voor wat betreft aanwezige apparatuur moet aangepast worden (geen senseo aanwezig, geen dvd speler en geen 5- maar een 4-pits gasstel). Verder voor herhaling vatbaar, deze locatie.

het werdt perfect en zonder verrassingen afgehandeld en ook keurig in de communicatie

Duidelijk uitleg

Snelle reactie op vragen en duidelijke informatie omtrent de huur van de villa

Toppie

Alles goed geregeld. Als je een vraag hebt wordt er bijna direct op gereageerd.

Rustig, (kind)vriendelijk, mooie omgeving,

Alles was duidelijk

Prima.

Wij vonden het wel goed, maar helaas konden we de sleutel niet wat eerder ontvangen, en dat was jammer aangezien het regende. Dit had te maken dat eigenaar zelf de schoonmaak doet aldus de medewerker. Verder zou ik liever een sleutelkluisje hebben want als je met openbaar vervoer zou gaan, dan kom je in de knel met het ophalen van de sleutel. En aangezien ik daar vaak afhankelijk van ben moet ik daar rekening mee houden.Gr Ria

Company details

4 Ruxveenseweg