Tevreden

Tevreden

ruime schone luxe huisjes

x

Snelle boeking...goede afhandeling

Mooi huisje, goede ligging, zeker aanrader

Alles klopte en super vriendelijk

Hele mooie huizen voor meerdere personen. Hier eindelijk gevonden wat ik zocht.

Vriendelijk goed geholpen en alles duidelijk

Prima geregelde vakantie!

Zeker aan te bevelen Alles vlot en keurig afgehandeld Fijne vakantie gehad

Vakantie zonder stress

Een goede informatie vooraf zorgde ervoor zonder gedoe de ingepakte auto naar ons vakantie huis te rijden.

Perfect geregeld

Duidelijk en helder uitleg over de vakantie mogelijkheden, heldere brochure /website. Wat je ziet is ook wat je krijgt. Erg prettig te ervaren dat ook de organisatie goed en degelijk is opgezet. Onze complimenten.

Een top locatie voor ontspanning en vakantie.

prima heerlijk genoten van natuur en water mooie locatie nette park goed onderhouden. Sommige huisjes zijn beetje gedateerd maar was wel super schoon.(voor herhaling vatbaar).

Alles prima geregeld

Voor minder valide mensen zeer geschikte huisjes

rustig.netjes. vriendelijk personeel .

Hele mooie vakantie gehad alles was netjes en goed.voor ons een dikke 10. We komen zeker weer terug om een vakantie te genieten

Voor ieder wat wils, keuze is enorm.

Wij hebben al meerdere malen een huisje gehuurd. Of het het nu op een park of middenin de natuur was het was altijd perfect. Wij gaan zeker nog meer gebruik maken van heerlijke huisjes.

leuk , en netjes en vriendelijk bedrijf

zeer tevreden

een perfecte locatie in een rustige omgeving en toch redelijk in de buurt van strand en winkels els

Een mooie en propere caravan met de ruim voldoende uitrusting zowel binnen en buiten voor kinderamusement; met de nodige , gewenste privecy met een vriendelijke uitbaatster en dat voor een redelijke prijs. Prima zo !

Prima, snel geboekt en reactie op vraag

Zeer slecht

Eerste keuze gemaakt in Texel-den burg NH 199 Zeer misleidende foto,'s en vooraf telefonisch gevraagd of de slaapkamers boven waren.Was achteraf niet maar reeds betaald. Veel moeite moeten doen om dit appartement om te zetten naar ander vakantiehuis. Dit moesten ze vragen aan de eigenaar terwijl de fout lag bij Heerlijkhuisjes.nl Voor mij een dikke onvoldoende !!!!

Proper, en zéér geschikt voor kinderen en honden.

Een ander pluspunt is het feit dat je je auto voor het huisje kan plaatsen en kunt laten staan.

Ontvangst vriendelijk. Jammer dat het huisje niet goed gecontroleerd was. Er waren wat mankementen zo als een deur klink los.Glas servies niet compleet . Bij het doorgeven hebben we foto’s doorgegeven. Ook jammer dat er geen horeca was of dat er geen broodjes gekocht kon worden. Verder alles prima

Natuur ruimtelijk rustig.

Lekker in de bossen

Vriendelijk, vlot in reactie

Service verloopt vlot, snel antwoord. E-mails zijn duidelijk.

hele fijne vakantie gehad. Huisje heel netjes

geweldige vakantie gehad

Altijd prima geregeld en juiste informatie.

Prima service en juiste informatie.

We waren met een vriendengroep en het was geweldig! Zeer schoon huis in een mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

Verhuur van mooie huizen waar niets op aan te merken valt.

Fijne vakantie gehad

Company details