Klantvriendelijk!

Vlotte communicatie, heel overzichtelijk en klantenservice top!

Goede correcte informatie

Het was een top locatie, voor elk wat wils. . De jongste 16maanden de oudste 71. Wat niet duidelijk was op de site dat het een huis was op een domein misschien dat sommige mensen dit niet leuk vinden. Voor ons was het geen probleem, er was voldoende ruimte en het was er heerlijk rustig

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijk, fijne e-mails in aanloop naar vakantie

prima geregeld

Alles netjes geregeld

Niet te duur . Meteen antwoordt en bevestiging.

Goede service en geen bla bla verhaal. Gewoon wat wordt aangeboden, wordt ook geleverd.

Duidelijke en efficiënte en eerlijke behandeling

Overzichtelijk boeken, duidelijke info, vriendelijke behulpzame medewerkers bij vragen.

Prima bedrijf

Altijd leuke accomodaties

In heel Nederland mooie huisjes, goede communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima communicatie.

Prima communicatie, gemakkelijk zoeken en goede informatie.

Goed en makkelijk te boeken

Een duidelijke omschrijving/presentatie van het huisje oo de site. De site zelf is overzichtelijk en practisch ingericht.

Het huis was erg donker. Heel de dag licht aan

De camping was super. Hele vriendelijke mensen

Genoten

Mooi huis aan de rand van het bos. Overal zijn wandel en fietsroutes. Het huis heeft een grote afgezette tuin zodat de hondjes lekker los konden lopen. Zeker een huis om nog eens terug te komen.

Hele goede ervaringen met boekingen

Wij boeken al jaren bij heerlijkehuisjes.nl en zouden het iedereen aanraden. De boekingen verlopen heel soepel en wij hebben genoten van alle huizen waarin we onze vakantie hebben doorgebracht. Top!!!

Alles is volgens afspraak verlopen

Dus een positieve ervaring.

Heel goed

Prima, voor herhaling vatbaar!

Het was een super mooi appartement, ruime slaapkamers, badkamer en kamer. Dicht aan de haven en aan het water. Restaurant is top, eten lekker en goed.

Vakantie was meer dan goed.

Huis was volledig wat verwachten. De eigenaars waren zeer vriendelijke en behulpzame mensen.

Duidelijke communicatie

Alles snel kunnen boeken. Duidelijke communicatie en snel gereageerd op extra verzoeken. Vriendelijke klantenservice

Ideaal om even kort weg te zijn met het gezin

Proper, lijkt redelijk nieuw en voorzien van al het nodige basiscomfort. Wij werken vlakbij en namen dit om toch wat vakantiegevoel te hebben terwijl we werken en zo was dat zeker het geval. Komt overeen met de foto en heel netjes.

Geen op of aanmerkingen

Mooi uitzicht, prachtig! rustig, met toch veel te zien op het water AANRADER

Het is een lief klein huisje zo uit de Efteling lijkt het wel.. Alles wat je nodig hebt heb je daar. Ook het uitzicht is super. Je kan heerlijk op je eigen terras op het water zitten en je sloep zo voor de deur leggen. Dicht bij centrum, maar toch vrij.

SUPER !!!

Top organisatie,alles is na wens verlopen !!

Goede service en snelle oplossingen als er problemen zijn.

Duidelijke website

Heb snel een leuke vakantie woning/huisje gevonden. Daarbij is de communicatie erg goed en duidelijk

Company details

4 Ruxveenseweg