Aanrader, alles perfect geregeld!

Fijn dat er ook vakantie huisjes cq chalets privé gehuurd kan worden. Niet op een camping heerlijk rustig en veel privesie!

Nichts zu meckern!

Die Kommunikation ist freundlich, zuverlässig, eindeutig, rechtzeitig, also perfekt. Wenn eine Kleinigkeit in der Unterkunft kaputt geht, zeigt sich Heerlijkehuisjes großzügig.

Altijd goed

Wij hebben goede ervaringen met Heerlijke huisjes. Het boeken van een accommodatie gaat altijd heel vlot en soepel. Ook bij vragen of veranderingen zijn er geen problemen.

Uitstekende

Vriendelijke medewerkers

Ein paar schöne Tage in einem guten Appartement

Sehr guter Service via Telefon, hilfreich wäre es, wenn in der Beschreibung die Lage des Stellplatzes für das Auto mit hinzugefügt wird und wo man das Fahrzeug am besten entladen kann. Wenn man das erste Mal nach Domburg kommt ist das nicht ersichtlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima organisatie voor het huren van een vakantiehuisje

Gemakkelijk en overzichtelijk boekingsproces . Duidelijke instructies. Het gehuurde huisje bleek in perfecte staat: zeer schoon en opgeruimd . Het enige verbeterpunt dat ik zou voorstellen: Sleutelkluisje met digitale code om sleutel te verkrijgen en in te leveren. Nu moesten we een dorp verder sleutel ophalen en inleveren.

Heerlijke huisjes werkt heerlijk! Uitstekende en snelle communicatie, heldere en overzichtelijke website. Organisatie is nieuw voor mij, prima aanvulling op het al bestaande aanbod.

Es hat alles problemlos geklappt, von der Buchung bis zum Einchecken.

Alles Bestens

Vlekkeloos

Het boeken ging heel makkelijk. De communicatie was perfect. Het huisje was top en zoals omschreven. Geen verborgen kosten. We hadden een super weekend.

Snel geregeld en geeft waar voor zijn geld

Boeking werd snel bevestigd en vastgelegd. Instructie voor de woning was volledig. Prettige ervaring met de eigenaar van het huisje.

Mooi vriendelijk schoon

Fijne pers ontvangst. Jammer dat volgens de beschrijving twee een pers boxsprings er zouden zijn maar dat ws een rwee pers bed .dus op twee mindere bedjes slecht geslapen kastje was stuk maar verder mooie omgeving rustige groene goed onderhouden bungalowpark

Geheel uitstekend geregeld.

Prettige correcte communicatie. Zijn zeer tevreden.

Toller Service

Wir waren in oostkapelle und waren super zufrieden mit dem Service...sehr nette Mitarbeiter /Mitarbeiterinnen...sehr wichtig war uns das wir bei Fragen sofort jemanden erreichen konnten..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik boek al jaren via Heerlijke Huisjes en ben heel tevreden.

Für unsere Ausflüge zentral gelegen.

Das Objekt ist o.k.alles da was man braucht. Sauberkeit konnte besser sein.Kaffeekrug innen unansehnlich. Spinnweben vorhanden. Für 4 Personen ideal.

makkelijk boeken

Duidelijke omschrijving.

Simpel snel duidelijk

Makkelijke site. Duidelijke snelle reactie . Kortom fijn.

Sehr gute Betreuung

Sehr ausführliche Informationen und Erklärung .

Sehr nettes Personal

Verdammt Kinder und Hundefreundlich!

goed en duidelijk

ik werd goed en snel geholpen met alle vragen.

Snelle en goede service

Duidelijk communicatie via mail.

Gut informiert und schnelle Kontaktaufnahme

Ich fühlte mich gut betreut , da mir per Mail schnell und zuverlässig und auf deutsch geantwortet wurde.

Het was geweldig!

Hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige, schone huisje met een zeer aardige gastvrouw. Het is voor herhaling vatbaar.

Goede telefonische communicatie

Met alle vragen terecht gekund

Helemaal goed

Was goed