Wij hebben een aantal heerlijke dagen met Hemelvaart doorgebracht op Ameland. Het huis dat we hebben gehuurd voldeed aan onze verwachtingen en de eigenaren zijn zeer vriendelijk en meedenkend.
Mooie accommodatie. Goed ontvangst Gastvrije mensen.
Zeer positieve ervaring, mede dankzij het weer.
Top! Ee geweldige locatie aan het water met eigen steigerplaats. Een heel ruim huis voorzien van alle moderne gemakken. mooie omgeving om b.v. te fietsen.
Buiten het slechte weer, heel goed. Goed verzorgd chalet met alles erop en eraan.
Fijn weekend gehad met vrienden, mooie omgeving en fijn en gezellig huisje.
Prima! Heerlijk tot rust gekomen.
We hebben een prima weekend gehad. Alles was goed geregeld en zag er netjes uit.
heerlijk
Heerlijk 😃
Prima weekend, goede accommodatie, perfecte ligging. Geen onaangename verrassingen, alles stond duidelijk op de website van heerlijkehuisjes.
Het was maar een midweekje, last minute maar we hebben voor minimaal een maand genoten. Supergoede ervaring en we gaan dit dus vaker doen.
Kort gezegd........geweldig; het verblijfsadres was uitstekend; vanuit het verblijfsadres een fantastische blik op de Wester Schelde. Je voelt je op dit verblijfsadres echt thuis.
Geweldige accommodatie. Prettige mensen die deze accommodatie verhuren.
Heel fijn paasweekend gehad!
Ons huisje was heel mooi en rustig gelegen, was proper, ruime kamers en mooi en gezellig ingericht. Gelegen aan een fietsknooppunt, dichtbij het dorp en ook het strand op fietsafstand. Wij hadden een heerlijke midweek.
heerlijk
super
We hadden een super locatie waar alles op en bij zat. En het is zeker de moeite waard om daar nog eens terug te gaan.
Super, mooie locatie, veel speeltoestellen voor de kids. Netjes , schoon.
De vakantie was perfect. We hebben ons prima vermaakt. We gaan ieder jaar ergens anders anders naartoe maar we zullen zeker nog wel gebruik maken van heerlijkehuisjes.nl Met vriendelijke groet Fam Siteur en Fam.vande Brink
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR