alles was prima geregeld en geheel naar onze wens
Alles is prima verlopen, de locatie was uitstekend.
Heerlijk rustgevend, zoals onze bedoeling in deze was.
Goed verlopen, goed contact met de eigenaar, prima service.
erg goed
super, een gezellig huisje rust en stilte en alle comfort aanwezig
Das Chalet war traumhaft schön. Es war wirklich sehr sauber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Abwicklung mit der Buchung hat wunderbar geklappt. Ich kann nur POSITIVES sagen. Danke
Een opmerking: ik heb via een smartphone geboekt uit Frankrijk (op het idee gebracht door Waterrijck app. Ik heb niet goed gezien dat je beddengoed moest meebrengen, dat kan duidelijker denk ik. Verder alle complimenten over de telefonische afhandeling mbt het niet vooraf kunnen betalen. Een Paypalmogelijkheid zou handig zijn.
Geweldig mooie verbouwde boerderij. Alles dik in orde. Prijs kwaliteit goed.
heel goed, leuke plek en alles aanwezig.
We hebben een fijne week gehad in leuk dijkhuisje met veel comfort en privacy. Lekker gefietst in de mooie omgeving en genoten van de rust en het mooie uitzicht over de Oosterschelde. We hebben hetzelfde huis voor volgend jaar weer een week geboekt.
in 1 woord geweldig!!!!
fantastisch huis en lieve mensen om ons heen
Geweldig, we hebben echt genoten!
Zeer tevreden.
prima, kort van tevoren geboekt, we zijn eigenlijk geen voorstander van bungalowparken maar bij dit huisje had je daar geen last van, huisje lag mooi besloten in het groen
Prima, zeer compleet huisje op mooie plek
Boven verwachting
Uitstekend.
Perfekte week
Heerlijk! Mooie villa met mooie ligging.
Vakantie was prima. Zie review. over de site: vond het vervelend dat niet alle Fin gegevens direct staan vermeld! Koos het huisje op basis van de huurprijs, maar bij het boeken word ik dan ineens geconfronteerd met servicekosten (90 euro), schoonmaak (55 euro) en een borg van 250 euro. Een heel ander kostenplaatje dus! Dat is voor mij wel een reden om eerst andere sites te bezoeken!
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR