Prima website en heldere info

Op zoek naar een verblijf voor een lang weekend met hondjes was prettig en eenvoudig.

Fijn huisje en snel geregeld

We zochten een huisje voor een weekend met mijn bejaarde ouders. Dat was snel gevonden bij ‘Heerlijke Huisjes’. Na boeking heb ik nog even heen en weer gemaild met wat vragen en dat verliep allemaal ook vlot.

Prima dienstverlening, mooi aanbod van huisjes.

We hebben al een paar jaar achter elkaar heerlijke huisjes gehuurd op verschillende plekken in Nederland. Elke keer een fijne ervaring.

Super!

Einfach toll!

Prima huis ,en omgeving in Hann Sur Lesse

Leuke reis gehad in Hann Sur Lesse. Met de (volwassenen)klein kinderen. Mooie wandelingen gemaakt. En een dag naar Dinant geweest, ook mooi En natuurlijk de grotten. Zeer mooi

Snelke goede service

Correcte info. Snel hulp.

Top Unterkunft für paar schöne Tage

Die gemütliche FeWo ist toll und modern ausgestattet. Sie bietet alles für paar schöne Tage in Holland. Nach Domburg und Küste sind es nur 2 km! 2 Fahrräder können sicher vor der Tür abgestellt und angebunden werden.

Prima manier van selecteren

Het on-line-systeem om een huisje naar wens te selecteren is prima. In korte tijd kun je vinden wat het dichtst bij je wens komt. Zowel in prijs als in locatie of voorzieningen.

Prima keuzemogelijkheden. Goed geregeld.

Leuk aanbod.

Echt een heerlijk huisje

Hele fijne week gehad in een heerlijk huisje.

Mooi schoon huisje opeen prachtige locatie.

Vanuit het mooie verblijf prachtige fietstochten gemaakt.

Geweldig!

Zo gebruiksvriendelijk en service gericht. Heel blij mee.

De eerste keer gebruik gemaakt van heerlijke huisjes en is goed bevallenVis heerlijke huisjes

Door Heerlijke Huisjes zijn wij terecht gekomen bij Hof Westdijk in Vrouwenpolder in Zeeland en dat is goed bevallen. Gastvrije eigenaren en wij gaan een volgend bezoek bij leven welzijn hoogstwaarschijnlijk herhalen. Deze vakantieappartementen zullen wij adviseren aan vrienden en bekenden.

Goed georganiseerd

Parken goed beschreven. Vriendelijke mails zonder poespas en snel geregeld topper

zeer goed

alles keurig verlopen zowel de reservering als de aanloop naar de vakantie toe.

Heel erg goed

Zakelijk, doch vriendelijk

prima voorelkaar

Goede service altijd bereikbaar en vriendelijk en behulpzaam !

Seid vielen Jahren immer wieder komplikationslose Buchung, Abwicklung online oder mit freundlicher B

Seid vielen Jahren immer wieder komplikationslose Buchung, Abwicklung online oder mit freundlicher telefonischer Beratung.

Heel fijne vakantie

We hebben op een goeie locatie in Zeeland/ Zoutelande een heel fijne vakantie gehad. Wij hadden wat vragen aan Heerlijke huisjes over het meenemen van onze (oude) hond en of er voldoende vriesruimte was om zijn speciale dieet te kunnen opbergen. Binnen 24 uur kregen we antwoord op de gestelde vragen en konden we het huisje boeken.

Altijd goed en correct

Al meerdere boekingen gedaan bij de heerlijke huisjes altijd goed en correct

Sehr freundlicher Kundenkontakt

Sehr freundlicher Kundenkontakt. Darstellung des Ferienhauses im Internet ist realistisch und ehrlich. Ich hätte gerne PayPal als Zahlungsmethode gehabt, weil ich das verwendete Service bis dahin nicht kannte.

Alles perfekt

Von der Buchung bis zur Abreise alles perfekt und ohne Probleme. Auf Nachfragen per Mail wurde immer sehr schnell geantwortet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoud in zeer positieve zin

Makkelijk te boeken en goede organisatie bij vragen die er toe doen

snelle reactie

zowel bij boeken als bij vragen een snelle en duidelijke reactie.

Heerlijk.......

het was geweldig, voldeed volledig aan de verwachtingen....de gastvrouw van het park was geweldig

Company details

4 Ruxveenseweg