Vakantie was heerlijk. Fijn rustig park. Erg netjes, vriendelijk personeel. Mooi omgeving er is genoeg te bekijken. Alleen het restaurant vinden wij niet gezellig en niet echt een "restaurant". Maar het park is een echte aanrader.
In een woord geweldig !!! Goede service bij heerlijkehuisjes.nl bij vragen binnen de kortste tijd krijg je antwoord !!
Een heerlijke 2 weken even zalig helemaal weg gevoel...Met een prachtig huisje...in Polen wie had dat ooit gewacht..dat het zo mooi zou zijn...
Wij hebben een geweldige vakantie gehad dankzij Heelijkehuisjes.nl !
Geweldig keurig huisje.
Geweldig, echt genieten .
Geweldig. Prima gastvrouw die direct klaar stond als er iets geregeld moest worden
Het huisje wat wij via heerlijkehuisjes.nl huurde, was heel mooi.
We hebben een prima weekend gehad, goede ontvangst in het huis.
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huisje was zelfs mooier dan gehoopt.
Goed, fijn huisje en precies zoals we verwacht hadden.
De vakantie was uitstekend en alles was goed geregeld
Leuk geweest, leuk huis en aardige gastvrouw
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was netjes.. En de omgeving was goed te verkennen op de fiets. Alles is ook via de organisatie goed geregeld!
Fijne vakantie, mede geslaagd door mooie accomodatie en groenrijke omgeving!
Prima.
Wat mij stoort aan de website is dat er opstaat:'huisje voor (b.v.) 6 personen' met een prijs en dan ergens verderop: 'de prijs is gebaseerd op 4 personen en voor elke persoon meer betaalt u ....euro Extra' Behoorlijk misleidend! Vr. gr. Inigo Henning
prima! alles zoals voorgesteld op de website
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR