Top vakantie!
Uitstekend , fantastisch huisje , alleen wat ik u toen ook liet weten, dat ik en daarvan het rare is op het toilet alleen ongedierte kon ruiken,,,en geen andere luchtjes haha Maar je leeft wellicht in een bos dus wat klaag ik
Uitstekend. Prima Huisje (zeg maar huis), mooie tuin er omheen, prima omgeving en voor van dat we dat alles konden genieten prima geholpen door heerlijkehuisjes.nl
Prima! Mooi plekje, fantastisch huisje.
Vakantie was heerlijk, alles was goed geregeld.en.verzorgd. Heerlijke huisjes staan je ook snel te woord bij.vragen.
Goed geregeld door heerlijk huisje .nl
Heerlijk en prachtige huisje en alles goed verzorgd. Top!
reuze hebben het huisje ondertussen al aan meerdere vrienden aangeraden
Geweldig, met toch nog prachtig weer erbij. Top
Zeer goed bevallen
Wij hadden een fijn verblijf op de Veluwe (Vierhouten). Nu even afwachten wanneer onze borg word terugestort.
Top ! Voor herhaling vatbaar !
Prima alles was naar wens
Vakantie was prima, mede doordat we goed weer hadden. Alles klopte met de beschrijving op de site.
in een woord geweldig fijn huisje en zeer mooi weer
Fijne vakantie gehad. Informatie op de website kwam goed overeen met de werkelijkheid. Ons advies is om de verhuurder te vragen om in het vakantiehuis een elektrisch koffiezetapparaat te plaatsen. Behoort volgens ons tot de standaarduitrusting.
goede vakantie, prettig huisje, mooie omgeving. Goede indruk van te voren door de info en foto's op heerlijkehuisjes.nl.
Alles was goed ..mooie vakantie gehad in een mooie nette huis
Prima , overeenkomstig onze verwachtingen
Zo goed bevallen dat we vandaag weer bij HH geboekt hebben voor September 2017