Zeer goed. Alleen deze keer was de huisje niet op tijd klaar in te trekken. Schoonmaak dienst wAs nog bezig met poetsen
Onze vakantie was top lekker rustig zo in bos,veel gefietsd goed omgeving
Top service, snelle reactie en mooie website. Ruime keus!
Wad een geweldig huisje. Goed schoon. Ik was er zeerr over te spreken en komen zeker nog eens terug
Geweldig naar onze zin gehad. Reden voor nog eens terug te gaan,
Wir haben mit Enkelkind bislang zwei mal Urlaub über Heerlijkehuisjes gebucht. Waren immer zufrieden mit der Abwicklung der Buchungen. Wir werden sicherlich auch künftig ihre Angebote berücksichtigen. Top-Adresse.
top! Het was echt een heerlijk huisje.
een prima vakantie mede dankzij het mooie weer
Bijzonder fijne vakantie gehad. Niet alleen door de keuze die we gemaakt hebben, maar vooral de totale ervaring met heerlijke huisjes. Van zoeken en boeken naar betalen een zeer prettige ervaring. Vooral de attente mails en de herinnering dat je bijna op vakantie gaat of dat je nog een deel mag betalen. Voor mij een reden om weer te gaan en wel via heerlijke huisjes. Tijdens mijn vakantie gelijk weer geboekt voor 2018, dankzij heerlijke huisjes. Helemaal Top !!!
heel fijn en heel fijn
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad ,en het huisje was prima ,alles was aanwezigen en op loopafstand.
Gewoon heerlijk
Leuk huisje. Keurig verzorgd
goed maar hebben jammer niet gevaren door aan gebrek van kennis waren een beetje bang dat dit niet goed zou aflopen anders veel kunnen fietsen het was prachtig
TOP!
Heerlijke vakantie gehad in een mooi huisje en een mooie omgeving.
Prima, huis is zoals beschreven. Genoeg ruimte voor 5 personen.
Uiterst tevreden over de site en het aangeboden huisje.
wij hadden een heerlijke vakantie in kortgene. alles beantwoorde aan onze verwachtingen. wij hadden bovendien geluk met het weer. voor herhaling vatbaar.
Een heerlijk relaxte week, voor herhaling vatbaar
Prachtig, een mooi verblijf mooi omgeving en prachtig weer!
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR