alles dik voorelkaar

top midweek gehad

Net terug van een heerlijke midweek in het chalet bij de familie Mozes op Kuikhorne ,erg vriendelijk ontvangst ,prachtig chalet ,netjes schoon van alle gemakken voorzien ,en mooi uitzicht over de jachthaven ! Ook het weer zat mee ,mooie omgeving om te fietsen ,verschillende routes ,Drachten ,Dokkum en Lauwersoog,!! Eerste vakantie in Friesland maar zeker voor herhaling vatbaar !!! groetjes Frans en Gerda

Duidelijke communicatie! Vriendelijke en behulpzaam

Klasse Urlaub!

War ein toller Urlaub, nettes Personal, sauber, ruhig und super Kinderfreundlich!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend , volgens afspraak.

Goede betrouwbare verhuur organisatie.

Prima geregeld

De communicatie is gewoon prima. Berichten, info, we worden goed geïnformeerd.

Prima contact!

Vragen werden snel beantwoord! Nog wel een kleine kanttekening. Had in de boeking geschreven dat we de bedden opgemaakt wilde hebben voor 40€ maar bij aankomst bleek dit niet het geval te zijn.. Wel alsnog opgelost!

Uitstekende reservering voor en fijn huis.

Het reserveren van het huisje verliep optimaal. Heldere communicatie en goed verloop van betaling. Juiste informatie op het juiste moment. Prijs kwaliteit verhouding prima. Kortom, goede ervaring met onze eerste reservering bij Heerlijke Huisjes.

Alles war jeweils zu unserer Zufriedenheit. Vielen Dank!

Siehe oben. Es war jeweils alles in Ordnung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Van begin tot eind alles duidelijk en perfect geregeld.

Van begin tot eind alles duidelijk en perfect geregeld.

Hat wieder alles reibungslos geklappt!

Sehr unkomplizierter und netter Kontakt und einfacher Buchungsprozess.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle reactie op aanvullende vragen, goede en duidelijke communicatie.

Sehr angenehme Buchung

Die Buchung war sehr einfach. Alle Kosten sind klar ausgewiesen. So macht die Urlaubsbuchung Spaß.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dit keer weer een top huisje.

We hebben diverse malen bij heerlijke huisjes geboekt. Dit is ons weer prima bevallen.

Alles Perfekt organisiert

Sehr zufrieden

Goede woord gestaan

Vriendelijke behulpzame mensen aan de telefoon

Mooi gezellig huis , prima ligging en goed verzorgd

Hartelijk welkom, in een mooi gezellig huis. Het huis heeft een goede ligging en de keuken is heel ruim gesorteerd. Buitenruimte is ook fantastisch. Mooie kamers , slaapkamers en badkamers. Alles heel schoon! Kan het alleen maar aanbevelen, het is ons heel goed bevallen tijdens het familie weekend

Prima.

Makkelijk te boeken. Alles goed geregeld. Op tijd informatie voor vetrek.

fijne huisjes met goede service.

In het huisje waren kleine mankementen. Geen waterkoker en de afzuiging van de natte ruimte werkte niet. Beide snel en adequaat opgelost.

Degelijke en vriendelijke dienstverlening

Snelle reactie op melding van probleem (opstarten van televisie) Goede informatie bij het inchecken

Het was prima

het was prima alleen foto shot van het huis was een beetje misleiden het leek groter op de foto we waren met 8 personen en we hebben moeten wennen aan de trein het huis was prima alles was aanwezig hele leuke mensen Groetjes Hetty en Jan Rutten

Mooi aanbod en goede service

Nu twee jaar op rij een huisje geboekt via Heerlijke huisjes, Beide keren keurig en zoals we uit de omschrijving hadden verwacht. Boeken en informatie toezenden erg duidelijk.

Gewoon goed

Sehr unkomplizierte und nette Abwicklung

Alles sehr gut geklappt. Angefangen von der Buchung bis hin zur Schlüsselabgabe. Sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter, per Mail und auch vor Ort. Vielen Dank für die angenehme Abwicklung und alles Gute!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es hat wirklich alles sehr gut geklappt

Wir haben das erste Mal online gebucht,und es hat alles gut geklappt. Vielen Dank dafür

Company details

4 Ruxveenseweg