Wij hebben een gezellig weekend doorgebracht in Neer. Een mooie accommodatie, vriendelijke ontvangst.
Prima vakantie gehad met een zeer mooi huisje en park exact zoals beschreven.
Reservering duurde wat langer dan verwacht (eigenaar was op vakantie..) Verder uitstekend verlopen. Mooi, schoon en gezellig ingericht huis in een schitterende rustige omgeving. Borg na 1 week retour.
Het was in een woord geweldig.
Prima, Goed ontvangst en mooie woning. Rustige omgeving , fietspaden waren merendeels onverhard wat onzeker rijden voor de dames van ons gezelschap. Verder mooie natuur en Duitsland op fietsafstand. Groet, ton.
Heerlijk, prachtige omgeving, vriendelijk ontvangst, mooi huisje
Heerlijke vakantie. Prachtige locatie
Was een zeer geslaagde vakantie Genoeg te doen in de omgeving Mooie fietsroutes
Heerlijke vakantie gehad
Wij hebben een erg mooie vakantie in Giethoorn gehad. Het huisje was erg netjes, ruimtelijk en licht. Op het eigen buitenterras hadden wij geen last van het toerisme en konden wij genieten van alle rust. De eigenaar van het huisje was erg vriendelijk.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Ons gezelschap bestond uit man(46) en vrouw(42), alleenstaande moeder(42) met twee kinderen van 12 en 13. In de omgeving is veel te doen en te zien.
We hebben een heerlijke vakantie gehad, met mooi uitzicht over het water.
Zochten last minute, is goed bevallen. Mooie accomodatie!! Kregen alleen 's ochtends vroeg op de dag van vertrek al enquete toegestuurd via mail.(beetje vroeg:)
geweldig alles goed geregeld, wij mochten eerder in het huisje ivm. zieke partner fijn deze medewerking.
Huis overtrof de verwachting. Service telefonisch met HH was prima. Ook mails vooraf en terugstorting borg. Goed voor vertrouwen.
Heerlijk genoten van een familievakantie in een havenwoning in Terherne. Heerlijke huisjes is telefonisch goed te bereiken, ik ben helaas niet teruggebeld naar aanleiding van een vraag.
We hebben een heerlijk rustige vakantie gehad. Precies wat we zochten
Door omstandigheden ( overlijden vader ) waren wij laat met boeken vakantie en werd dit dit keer in Nederland. wij dachten dat wat nog vrij was te hebben geboekt en niet meer dan dat, maar het was een heerlijk park! De website vind ik wat druk van heerlijk huisje en zou makkelijker kunnen; overzichtelijker. Maar wij hebben genoten.
Goed leuk huisje rustige omgeving
Kort maar gezellig
goed, maar wel met een paar aantekeningen,in een slaapkamer van de bungalow stonk het naar plas( alsof iemand in bed had geplast) En het verhaal van fietsen huren bij de receptie gaat via een omweg( deze fietsen moet je dus een dag van tevoren bespreken) er is dus niet direct een fiets beschikbaar.
Prima huis over het algemeen. Er is altijd iets wat beter kan of wat je mist. Prachtige omgeving. Communicatie met eigenares was iets moeizaam en daar heeft telefoniste Heerlijke huisjes ook wel iets laten liggen.
Fantastisch, alles wat je boekt krijg je en is prima voor elkaar.
Alles was erg goed geregeld! We vonden 't ook erg prettig via de mail steeds op de hoogte te worden gehouden. Bv. dat de aanbetaling was ontvangen, een week voor de vakantie een herinnermailtje met tips. Super! Ga zo door!
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR