De kinderen en ik hebben een hele leuke vakantie gehad en we komen nog zeker een keer terug in de Eifel of ergens wat door Heerlijkehuisjes wordt aangeboden
Fantastische vakantie gehad,heel mooie omgeving,schitterende natuur,mooie fietsvierdaagse gedaan in Dwingelo. Het enige nadeel voor oudere mensen in dit huisje is ,de bedden zijn veel te laag.verder hebben mijn vrouw en ik genoten.Groetjes.
heerlijk! zie verder onze reactie mbt het huis. Dank voor alle meedenken en verzorgen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en zullen niet aarzelen om weer via uw site te boeken
Prima in orde
Fantastisch
prima, het regelen van het huisje verliep vlot, erg vriendelijk en deskundig. Een aanrader, temeer omdat jet huisje gezellig was, de omgeving schitterend en veel moois aan musea
Heerlijke vakantie, alles was zoals beloofd.
voor dit huisje is het wel voor kleine kinderen uit kijken van wegen het vele water en sloten
Wij hebben een fijne vakantie gehad en zijn heel tevreden.
fantastisch huisje alleen viel het weer tegen maar kunt u ook niets aan doen. De info betreffende de reservering en vlak voor vertrek was prima en goed verzorgd
Een mooie site en goed te lezen. Het is duidelijk aangegeven
Werkelijk een super weekend gehad
Geweldig en de volgende dient zich aan. We hebben er erg veel zin in. Is een mooi huis. Maar het duurt nog even want het is in de herfstvakantie. Hebben we iets om naar uit te kijken. Onze vrienden zijn ook erg enthousiast.
Heel fijn
Uitstekend naar onze zin gehad, erg goed bevallen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede accommodatie en het restaurant was erg goed.
Goed, miste alleen een magnetronnetje. Verder was het helemal geweldig.
Weer was typisch Nederlands, maar wij hebben een prima vakantie gehad. Vakantiehuis was top!
Prettig
Helemaal geweldige mooie huisjes op een mooi park. omgeving is ook heel leuk mooie steden bezocht.
Wij hadden een leuke vakantie in een rustig gelegen huisje aan de vaart en tussen de weiden.
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR