Heel goed gezellig huisje enkel jammer dat we ziek geweest zijn Tip handig om een lichtje op het terras te hebben
Heerlijk! Precies wat ik nodig had..... topservice.
Leuk! Veel vakantiehuizen in parken... dat is jammer....
Leuk
In één woord: top
Prima vakantie. Even aandacht voor het aardappelschilmesje aub. Privé had ik dezelfde van de Action. Superscherp maar niet vast te pakken. Veel te klein/ dun handvat. En daardoor makkelijk verwonding omdat je toch denkt dat t wel werkt.
Het was een fijne vakantie
Zeer fijn en leuk huis.
Alles is zeer goed en makkelijk verlopen. Op tijd herinnerd aan betaling, contact was makkelijk. Geen klachten.
Een heerlijk comfortabel huis voor acht personen! Gezellig ingericht en schoon!Aan de inventaris ontbrak niets!Top!
heerlijk voor herhaling vatbaar
Geweldig!! Echt genoten en uitgerust! Hartelijk dank!
Was goed bevallen was voor herhaling vatbaar
Wederom fantastisch! Van alle gemakken voorzien. Geweldige ligging. Zowel natuur en cultuur binnen handbereik.
Op het weer na kon het niet beter! Prima ervaring zowel qua park als ook de totstandkoming via heiligehuusjes. Ga zo door!
Was een heerlijk weekend. Op het laatst zelfs nog een paar vragen via de mail kunnen stellen die bijna dezelfde dag al beantwoord werden.
Prima bevallen. Leuk huisje. Hele aardige verhuurder
Alles was duidelijk. Geen onaangename verrassingen. Leuke korte vakantie gehad! Een bijzonder huisje.
Perfect geregeld.
Onze vakantie was top! We waren met ouders, kinderen en kleinkinderen om kerst te vieren! We hebben ontzettend genoten! Heerlijke dagen gehad samen!
HEERLIJK!
4 Ruxveenseweg