Heerlijk weekend met 8 vrienden Schoon huis en alles was aanwezig Goede hulp van de beheerder er was een bed set te weinig en die kwam heel snel Genoten
Is goed bevallen. Voor herhaling vatbaar
Heel goed mooi huis alles aanwezig mooie ongeving,goed voor te wandelen,goed eethuis dicht in de buurt
Fijn Verbeterpunt voor website: informatie over pakketten mbt handdoeken etc was niet compleet, moest ik met betreffende verhuurder weer kortsluiten en veranderen; liever dan geen info en zeggen dat dat met de daadwerkelijke verhuurden geregeld kan worden, dan half half en er nog weer achteraan moeten.
prima , matig onthaal , kon het plezier niet drukken
Top!! Alles was aanwezig👌 Je hoeft, in principe, de deur niet uit. Met kinderen en kleinkinderen was er vanalles te doen en te ervaren. Een echte aanrader!!
Uitstekend!
Een super mooi weekend gehad en genoten
Door de duidelijke informatie op de website, de telefonische bereikbaarheid van de onderneming en de huismeester en goede communicatie op de datum van aankomst is onze groepsreis een mooie ervaring geworden in het landelijke Neer
Erg prettig. Alle voorwaarden waren aanwezig. Het ligbad maakte de badkamer lekker compleet. Het wordt in alle vakantiehuizen een 10,als er een tweepersoonbed staat. De service van de organisatie is prima.
Prima. Helaas geeft uw eerste prijsindicatie op de site een ander beeld dan wanneer je daarna verfijnt. Ik heb het daar met één van uw medewerkers over gehad en zij moest mij gelijk geven
Was goed. Mooi huisje en omgeving
heerlijke ontspannen vakantie gehad
goed, heel tevreden Verbeterpunt: je moet een aanbetaling doen voor 50% van de huursom. Daarna komt een moment dat de 2e helft betaald moet worden. Het is fijn dat je hieraan via een mail herinnerd wordt, maar zet daar dan gelijk bij wat de omvang van het resterende bedrag is. Dat je dat zelf niet meer in je adminstratie of mails hoeft te zoeken.
Mooi schoon huisje. Klein salontafeltje in woonkamer.
Uitstekend. ALS commentaar vind ik het jammer van het vakantie gevoel dat de auto's bij de huisjes blijven staan.
Een zeer ontspannen week, met een confortabel, compleet huis (sauna) rustige omgeving, privacy en een heerlijke houtkachel
Top, mooi huisje met prachtig uitzicht. gelukkig hadden we ook prachtig weer. Volop gelegenheid voor wandelingen in het bos , direct grenzend aan de tuin. Ook veel van de omgeving gezien. Kortom het was heerlijk vertoeven daar.
super
mijn vakantie was met 1 woord samengevat super. Alles was naar wens en heb me nergens aan geërgerd
heel mooi ik ben 18 0 2018 65 jaar geworden en dat was heel leuk hoor
4 Ruxveenseweg