Ondanks het wat tegenvallende weer heel goed. Prima modern huisje met vriendelijke en accurate parkbeheerders.
Vakantie was goed. Echter, waar ik minst over te spreken ben, is de koppelverkoop met de verplichte schade verzekering. Dat is niet te annuleren noch kan je hem niet-selecteren, dus je zit er verplicht aan vast. Spekken van de kas van verzekeraars!
Wij hebben een heerlijk paasweekend gehad in Beilen. De kleinkinderen hebben zich goed vermaakt, regelmatig gingen ze in de stallen kijken en bij de lammetjes. Wij vonden het huis gezellig, serviesgoed ruim aanwezig. Goed uitgangspunt om diverse dorpjes te bezoeken.
Perfect! Beter dan de verwachtingen na het zien van het huisje op de website.
Prima! Vooral de reactietijd van het H.H.-team was erg snel. Op probleempjes werd vlot en accuraat gereageerd. Dat geeft een prettig gevoel.
Prima, alles wat je nodig hebt is aanwezig.
precies zoals het werd omschreven. Mooie locatie en fijn huis met grote tuin.
Prachtig groot herenhuis met 10 super mooie slaapkamers allen met badkamer en toilet.Goede bedden ,keurig netjes in orde.Wij komen terug .
Uitstekend. Binnenkort weer weg via HeerlijkeHuisjes. Zal weer net zo goed worden
Heerlijk ontspannen met vrienden. Zeer genoten van de rust.
Wij hebben genoten! Wij hadden een 15-persoons vakantiehuis geboekt. Het was heerlijk ruim, goed schoon en de omgeving is echt prachtig. De eigenaren waren aller vriendelijkst en behulpzaam. Echte aanrader. Wij hebben deelgenomen aan toerversie van de Amstel Gold Race 2018 op zaterdag. Daar vandaan was een van de parkeerplaatsen heel goed te bereiken. En op zondag kwam de wedstrijdversie van de Amstel Gold aan het park voorbij. Daar sta je dan echt eerste rang!
Boven verwachting, alles klopte, geheel zoals aangegeven op website en in verdere communicatie.
Prima vakantie in een prima huisje op een voor mij mooie locatie.
Alles zat mee, incl. het weer.
GEWELDIG! Erg leuk.
De vakantie was zeer goed en het personeel was eerlijk en heel meedenkend.
Prima!
Prima,
het was echt een heerlijk huis en de info was zeer volledig van de operator
Fantastisch onvergetelijk heerlijk ontspannend
Prima. Hebben geluk gehad met het weer en konden zo van natuurlijke ligging van het huisje genieten
erg fijn
Heel erg goed, vanaf de boeking, tot aan het verblijf toe. U doet wat U belooft, en het verblijgf was dan ook zeer comfortabel. Gastgezin heel erg gastvrij, ook voor ons hondje!!!
Lekker ontspannen ondanks bouw activiteiten. Dit is vooraf goed gecommuniceerd, dus prima.
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR