Prima!
Very good
Prima huisje... Alleen nog geen borg retour ontvangen.....
Het was een prima vakantie leuk huisje met alles erop en eraan. Het was ook prachtig weer genoten van de bijbehorende tuin
Perfect geregeld. Tijdige en vooral informatie .
We hebben een fijne vakantie gehad.
geweldig
In één woord. GEWELDIG!
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in een fijn appartement.
Geweldig vriendenweekend gehad in de Ardennen.
Fijne vakantie, mooi huis binnen de stadsgrens van Durbuy. Goed comfortabel huis.
Prima, het huisje voldeed aan onze verwachtingen
Het huisje was super. Ondanks het wisselvallige weer, uitstekend vermaakt!
Super. Goed geregeld
schitterend. Alles in orde.
heel goed! Ik kies altijd een huisje met sauna. Hottube erbij was aangenaam. een minpuntje is dat ik allergisch ben voor chloor! Ben ook ziek geworden daarna. Verder was het TOP!
We hebben een prachtig weekend gehad
Decijvers van de vragen heb ik allemaal met 9 beantwoord maar het was allemaal uitstekend, en vond 10 in te vullen nog al om te slijmen ddus vandaar de 9.
We hebben een heerlijk weekend gehad! Mooie accommodatie, vriendelijke mensen. Boeking verliep vlekkeloos en voldoende informatie.
heerlijk
Wij hebben het heel positief ervaren. Hebben inmiddels weer een weekend gereserveerd bij jullie. In oktober gaan wij met de hele familie naar een Heerlijk Huisje!
Prachtig. Alles is heel correct verlopen.
Prima.
4 Ruxveenseweg