Heerlijke vakantie gehad. Huisje voldeed aan alle verwachtingen, en bovendien hadden we prachtig weer.
heerlijk rustig park en een heel mooi en verzorgd huisje.
Héérlijk
super
Zeer leuk
heel fijn, prachtig weer gehad, veel gefietst, prachtig huisje, wat willen wij dan nog meer, niks meer, het was top
Wij hebben met onze vriendengroep een fantastisch weekend gehad in de accommodatie, heerlijkehuisjes bedankt!
geweldig
Nog steeds hebben onze kinderen en kleinkinderen het over het weekendje weg. het is als zeer positief ervaren, en er waren genoeg speeltoestellen voor de kleinkinderen. En de kinderen vermaakten zich ook prima met,pingpongspel en voetbalspel zelfs toen het regende,idiaal de schuur er bij met overkapping.
een heerlijke vakantie, prachtige vakantie -woning en locatie
Alle vakantie's die wij via heerlijkehuisjes hebben geboekt waren perfect verzorgd en het huisje/chalet heel schoon. Rustig gelegen en toch dicht bij dorp/ zee zoals aangegeven. De gegeven informatie correct.
heerlijk
Prima, alleen de vakantie in Prinsenmeer minder, de service was ronduit slecht.
In 1 woord : fantastisch.
Herrlich, ein wunderschönes ruhiges Haus. Wir hatten 2 erholsame Wochen Urlaub in Havelte und kommen gerne wieder.
Prima, heerlijk huis voor ons met kinderen en kleinkinderen
Heerlijk! Appartement viel alleen een beetje tegen. Niet baby vriendelijk.
heerlijk
Website erg duidelijk en makkelijk. Voor het eerst geboekt bij heerlijke huisjes maar gaan we zeker vaker doen.
heel goed omdat het weer buiten gewoon goed was
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR