Prima, lekker weer gehad en mooie fietstochten kunnen doen in de omgeving plus gezellig dagje naar Groningen. Perfect huisje, dank daarvoor. We hebben ons uitstekend vermaakt
Movie ontspannen vakantie
prima zeer goed
We hebben een super weekend gehad. Door een foutje op de website over honden, is er direct naar een goede oplossing gezocht. En het huis was super schoon
Hallo Marjanne, Wat fijn dat jullie een super weekend weg hebben gehad. We hopen dat we jullie nogmaals mogen verwelkomen in een heerlijk huisje. En dat dan ook de vakantie van uw honden meteen geregeld is! Groetjes Colien
In één woord TOP!!
Was heerlijk kijken al uit naar de volgende vakantie. In hetzelfde huisje.
Prima vakantie. Dat wij nu bij Heerlijke Huisjes geboekt hebben was toeval. Tot nu toe boekten wij meestal een midweek bij Roompot. Wij moesten onze vakantie naar Zwitserland annuleren maar konden op het laatst nog wel een midweek weg. Zodoende kwamen wij bij toeval bij Heerlijke Huisjes terecht en naar volle tevredenheid.
Hallo Gerrit, Wat fijn dat uw eerste vakantie via heerlijkehuisjes.nl erg goed is bevallen! We hopen u nogmaals te kunnen begroeten in een heerlijk huisje. Groetjes Colien
Erg goed; mooi, keurig schoongemaakt en volledig ingericht huis. Mooie omgeving, met veel fiets-en wandelmogelijkheden. Zwembad met wellnessfaciliteiten vlakbij!
Heerlijk we hebben genoten
we hebben een prima midweek gehad.
lekker ontspannen week gehad, weer werkte daar goed aan mee
Heel mooi , het huisje was goed. Mooie omgeving
Super op wat jleine dingen na.
Prettig met mooi weer en een mooie locatie. Slecht te vinden
Leuk alleen het hele weekend regen, net als 30 jaar geleden op onze trouwdag. 23 september.
Prima. Het gehuurde chalet was netjes en alles wat je nodig hebt aanwezig.
De vacantie was mede door het mooie weer,prima al was het even wennen zo alleen met de hond.Bij elke dag regen was ik waarschijnlijk eerder terug naar huis gegaan.'t Kon alleen een beetje schoner in ver borgen hoekjes,zoals achter de kussens van de bank,lagen veel kruimels wat beestjes aantrekt en de schuifdeur moet nodig gerepareerd worden nu was het lastig met die balk.
Goedenavond Toni, Fijn dat het mooi weer was tijdens uw vakantie in Wageningen en dat u heeft genoten samen met uw hond. Bedankt voor uw feedback. We hebben dit doorgegeven naar de eigenaar van het vakantiehuis. Zodat deze daar actie op kan ondernemen. Groeten Colien van heerlijkehuisjes.nl
Heerlijk weekend mooi huis mooie omgeving
nvt
4 Ruxveenseweg