Een supergezellige vakantie in een prachtig huis en een schitterende omgeving. Voor herhaling vatbaar.
Super jullie hulp met computer was fantastisch
Hallo Anne Jacob, bedankt voor het compliment! We helpen u graag. Groetjes Colien
We hebben een fijne vakantie gehad, alleen de hond werd ziek, maar er was een dierenarts dichtbij in de buurt. Goed geregeld.
een geweldige vakantie alles perfect in orde een vraag werd direct opgelost niets was jullie te veel
Een prima weekend gehad.
Super, wij hebben genoten.
We hebben een geweldig verblijf gehad!
wij hebben wederom een fijne vakantie gehad. het enige wat wij jammer vinden is dat er geen info is gegeven over het terugstorten van de waarborgsom. ook bij de balie wisten ze niet hoe dat via jullie was geregeld? wij hadden tot afgelopen donderdag nog niets teruggestort gekregen?
Goedemorgen Henriette, Fijn dat jullie voor de vierde keer hebben genoten in een heerlijk huisje. Vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is omtrent het terugstorten van uw borg. We nemen hierover contact met u op! Daarnaast ga ik dit intern meenemen. Groeten Colien
Prima vakantie, Erg leuk huisje
Heerlijke vakantie gehad. Leuk huisje en alles netjes geregeld.
We hebben een hele fijn vakantie gehad. Ook na het bijboeken was alles goed geregeld!
Heel leuk. Ein commentaar, ik had heerlijkehuisjes gevraagd tot hoe laat ik kon aankomen, antwoord was dat de receptie tot 21 uur open was. De park heeft on som 18,00 gebeld dat zij gingen sluiten
Goedemorgen Julie, Wat fijn dat jullie hebben genoten van jullie vakantie. Vervelend dat u verkeerde informatie heeft ontvangen over de openingstijden van de receptie. We gaan kijken waar dit mis is gegaan. Ik hoop dat u toch een fijne start van uw vakantie heeft gehad. Bedankt voor de feedback! Groeten Colien
Heerlijk rustig
fantastisch huisjes voor een eerlijke prijs, dat zie ik op andere websites wel eens anders ! Voor mij staat bij de keuze de prijs en kwaliteit bovenaan, het moet vooral goed voelen. Wat betreft privacy, ik ga ervan uit dat jullie mijn gegeven niet doorverkopen en dat het puur voor eigen gebruik is...
Goedemorgen R, Wat fijn dat u heeft genoten van uw vakantie! Uw privacy is voor ons belangrijk. We gebruiken uw gegevens voor eigen gebruik en verder worden deze verstrekt aan partijen die uw vakantie medemogelijk maken, zoals het vakantiepark. Met deze partijen hebben wij een overeenkomst gesloten zodat ook zij vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaan. We verkopen uw gegevens nooit aan derden. We hopen u nogmaals te mogen begroeten in een heerlijk huisje! Groeten Colien
We hebben een heerlijk verblijf gehad op Ameland. Een mooi en gezellig huisje op een mooie locatie.
Geweldig mooi, een prachtige omgeving waar je echt tot rust komt.
Prima, we hebben genoten
Heel erg leuk.Huisje was van alle gemakken voorzien en schoon. we gaan zeker weer een keer terug,
De vakantie was prima echter kwam er vandaag achter dat de waarborgsom wordt inghouden omdat de vloer niet geveegd was! Alles netjes achtergelaten, prullenbakken geleegd, vaatwasser uitgeruimd, niets gebroken of vernield. Hebben € 65,00 betaald voor de eindschoonmaak maar blijkbaar wordt er niet gestofzuigd voor de volgende gasten?! Dat hiervoor het hele bedrag van de waarborgsom wordt ingehouden vind ik werkelijk schandalig. Wij zullen hier niet meer terugkomen en zal dit ook niet aanbevelen.
Beste mw. Janssen, wat vervelend dat u de borg niet heeft teruggekregen. Wij hebben dit nagevraagd bij het park en zij geven als reactie dat zij erg veel werk hebben gehad om de rooklucht uit de woning te krijgen en de shag uit meerdere vertrekken te halen. De woning is nadrukkelijk een rookvrije woning en daarom is uw borg ingehouden.
Fijn
heerlijk. fijn huis. prachtige omgeving
Heerlijk !
4 Ruxveenseweg