Heerlijk genoten en de service was uitstekend
Goed, leuk huis met leuke mogelijkheden. Voor een gezellig weekend
zeer goed
Heerlijk we hebben een fantastisch familieweekend gehad in een prachtig huis en mooie omgeving
Vakantie was mede dankzij het mooie weer heel fijn.Huisje was goed opeen paar kleine puntjes na'(zijn reeds genoemd in vorige enquête.Mogelijkheid om bedlinnen te huren was wél vernoemd op website, maar kon achteraf niet.In voorwaarden stond dat er een borgsom betaald moest worden.Dat bleek ná telefonisch overleg niet nodig.
Via de website hebben wij een vakantiehuis geboekt. Ik kreeg gelijk een bevestigingsmail en daarop volgend ook, wanneer de betaling was voldaan etc. Nette afhandeling!
Geweldige dagen gehad
Prachtig, net en schoon huis, in een heerlijk rustige omgeving. Een stookplaats buiten zou een mooie aanvulling zijn, de avond was nog fris. Maar verder hebben we niets gemist.
Leuk huis, mooie omgeving, veel gezien en gedaan
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, een prettig huis in een mooie omgeving.
Navraag over een bepaald onderwerp werd direct beantwoord.
Goed onderkomen. Wat werd beschreven is ook uitgekomen. Hartelijke ontvangst. Interesse in ons welbevinden
Heel erg genoten!
Het was heerlijk
Toen we een extra hond mee wilden nemen hebben zij direct contact opgenomen met de eigenaar en is het geregeld.
Heerlijk om over te doen
geweldig. maar uh nog een keer invullen ?
Geweldig een aanrader voor iedere sportieve natuurliefhebber.
Prima alles was goed geregeld en ook de vooraankondiging!!!
prima, ook de keuze van jullie om na te vragen welk van de 2 huisjes het beste geschikt waren.
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR