Fijn weekend gehad, leuk huis
Zeer goed, alles was naar wens.
in een woord geweldig alles was prima
Prima geregeld. Alleen de pannen in het huis waren aan vervanging toe.
Zeer goed. Voldeed aan de verwachtingen.
Prima. Mooie complete huisjes. Geweldige locatie en leuke speelmogelijkheden en activiteiten voor de kinderen.
De vakantie was heerlijk.
fantastisch... ondanks dat we het zwembad niet konden gebruiken. we waren netjes en tijdig gewaarschuwd en kregen een leuke korting Keurig opgelost echt superhuis verder!!
goede prijs kwaliteit verhouding is ons prima bevallen.
Ons lange weekend is voor onze hele familie (20 personen)heel prettig verlopen. Het mooie weer, de ruimte in en om het huis, het grasveld en de mogelijkheid om weg te gaan met schelter en kano maakten de gezelligheid compleet. De natuur in dit stukje Friesland is erg mooi.
Top!
Prima. Huisje kwam overeen met hetgeen in de informatie stond beschreven. En omgeving is prachtig.
Geweldig!!! Echt een heerlijk huisje.
Over heerlijk
Super verblijf en correcte behandeling door de organisatie
Vakantie was erg geschlaagd met kleine kinderen, heel leuk huisje in de polder. Zeer klantvriendelijke Website en vriendelijke mensen aan de Hotline.
Als je boek krijg je antwoord de datum tot en met later op factuur staat er tot
eren heerlijk verblijf in Warga.
Een fijne en ontspannen vakantie. En daar was de plek waar we zaten debet aan. Mooi en netjes. Alleen weer je niet van te voren welke chalet je hebt. OP de site staan mooie foto's waar je vanaf boekt, maar je weet niet of je die chalet dan ook krijgt. Dat vond ik zelf wel wat jammer. Had wel daarover contact opgenomen met Heerlijkje Huisjes en dat voorgelegd. Ze waren wel heel eerlijk om dat toe te geven. Een compliment daarvoor.
wij hadden een fantastische lang weekend in de belgische ardennen met 3 generaties. Prachtig huis, goede voorzieningen, mooie omgeving en goed geregeld. Kortom: Perfekt weekend, voor herhaling vatbaar.
Onze vakantie met 4 gezinnen was super! Het huis was exact wat wij ervan verwacht hadden aan de hand van de foto's en omschrijving.
Heel erg gezellig! We hebben ervan genoten. Heel erg attent om ons te wijzen op de verhoogde btw per 1 januari 2019 zodat we het complete bedrag voor die tijd nog konden overmaken.
Prima huisje, mooie plek, aardige mensen. Centraal gelegen voor museum bezoek tussen Groningen, Leeuwarden en Heerenveen. Goede fietsroutes.
4 Ruxveenseweg
Steenwijk 8331 TR