Echt een heerlijk huis.

Fijne mensen, heerlijke omgeving. In een woord fantastisch.

Makkelijk te boeken, ruime keus in huisjes

Bij aankomst waren we zeer verrast hoe ruim en compleet het huisje was ingericht.

Moeiteloos deze beste accomodatie geboekt!

Al enkele jaren worden er huisjes gezocht voor ons vriendenweekend en dat was nu dankzij heerlijkehuisjes.nl een extra groot succes. Soepele en snelle dienstverlening!

Rust

Heerlijk huisje, prachtige omgeving. En heel veel vogels.

Top!!

Prettige klantenservice bij het bellen, nette prijs voor wat je krijgt!

Mooie omgeving, netjes,zuiver, top

Goed verzorgd

Echt een heerlijk huisje

Een mooi ruim huisje

Wij hebben een leuke week in Zeeland gehad. Het huisje was ruim genoeg, prettig dat er 2 toiletten aanwezig waren en ook genoeg ruimte om het huisje heen om schaduw op te zoeken

Prima service!

Al vaker via Heerlijkehuisjes met vakantie geweest en nooit iets te klagen gehad. Goed geregeld, altijd! Afgelopen vakantie werden we door hen gebeld, ivm een overboeking door de eigenaar van het huis dat we gehuurd hadden. Lang verhaal kort: we konden er niet verblijven... en dat op de ochtend dat we zouden vertrekken! Maar het is heel goed en snel opgepakt en uiteindelijk hadden we een prachtige accommodatie in het gebied waar we oorspronkelijk ook geboekt hadden en hebben we een heerlijke vakantie gehad!

Geweldig huisje.knus en van alle gemakken voorzien.

Het was een heerlijke vakantie. Mooie ligging vlak bij mooi strandje.Huisje was helemaal aan te bevelen.Ga zeker nog terug.Echt aan te bevelen.

prettig en luxueus huis

leuke vakantieweek gehad

Precies wat we gehoopt en verwacht hadden.

Het was onze derde keer en opnieuw waren wij meer dan tevreden,

Zeer vriendelijke medewerksters, behulpzaam

Een aanrader zeer mooie woning in de eifel

Leuke, goed verzorgde huisjes op rustige plekken.

Ik heb nu 2 x een huisje gehuurd en beide keren is dat prima bevallen. Alles erop en eraan. lekker rustig. goed verzorgd. Goede informatie.

Snel en persoonlijk

Waarborg som wordt niet na een week terug geboekt als het schoon is.

Mijn ervaring is over het algemeen goed, alleen dat de waarborgsom niet na een week automatisch wordt terug gestort als blijkt dat het huisje schoon is achter gelaten.

Fantastische locatie rust, ruimte en schoon

Perfecte locatie om te genieten in een zee van ruimte voor groot en klein.

geweldig

Groot, gezellig,schoon gebouw. Heerlijke bedden en kussens, veel ruimte zowel binnen als buiten. We mochten gebruik maken van een prachtige boomgaard. Veel privacy. Zeer behulpzame aardige eigenaars. Prachtige omgeving, je kunt er veel fietsen. Het dorpje Gouderak heeft een heel leuk zwembad en een gezellig winkelcentrumpje met warme bakker, supermarkt en een goede slager Het geheel overtrof mijn verwachtingen, zeker voor herhaling vatbaar. MathildeNijbakker

Alles perfect geregeld

Perfect voorbereid, met een best wel dikke ‘maar’. Ik boekte bij Heeftualgeboekt.nl. Blijkbaar een oudere site, maar dat was mij niet duidelijk. Ik heb me echt afgevraagd of ik het wel goed zat, omdat ik vervolgens niks over die site kon vinden. Tip: gewoon weghalen die tweede site, of duidelijk in de factuur over hoe het zit. Verder doen jullie het echt hartstikke goed, met een grote klantgerichtheid.

goede service

het waren heerlijke huisjes

heerlijke vakantie gehad

Het was fantastisch

Onze kids hebben genoten. Voor herhaling vatbaar

was weer geweldig

de vakantie was geweldig voor het eerst 14 dagen een huisje gehuurd via Heerlijk huisje.nl We zaten op recreatiepark de Veldkamp in Wissel (Epe) Bij aankomst werden we vriendelijk te woord gestaan door de receptie daar werd alles uitgelegd en geregeld voor het verblijf aangekomen bij het challet het is een mooie plaats waar we zaten buiten veel ruimte binnen was alles in orde rustige bosrijke omgeving al met al een geslaagde vakantie op naar de volgende vakantie via Heerlijk huisje.nl

Alles prima geregeld

Goede communicatie, duidelijk, zorgen dat alles netjes geregeld is. Bieden hulp en denken mee bij vragen.

Goede ervaring met boeken van onze vakantie

Alles prima geregeld

Company details