Prettig contact

duidelijke site, makkelijk te boeken

duidelijk, makkelijk te boeken. prima ivm herinneringen en te ondernemen acties door mijzelf

Unkompliziert und jederzeit informiert!

Buchung - Zahlung - Reiseinformationen ...alles hat zur vollsten Zufriedenheit funktioniert. Jederzeit wieder mit diesem Anbieter ... vielen Dank!

Super goed geregeld

Het boeken van een huisje wat simpel en snel. De info die je na de boeking ontvangt is duidelijk.

Uitstekende ervaringen!

Duidelijke informatie, afspraken kloppen en prima vakantiehuisjes.

Alles wordt perfect geregeld in belang van tevreden klanten

Vanaf het eerste kontakt tot en met het vertrek naar huis, alles is gericht op een fijne vakantie zonder zorgen of alles wel goed geregeld is.

Heel goede service en makkelijk te bereiken

Online is alles makkelijk te regelen. Heb je toch een persoon nodig aan de telefoon dan zijn ze snel en klantvriendelijk.

Zeer goed huis

Zeer mooi en gezellig vakantiehuis. Goede keuken en badkamers. Een klein minpuntje was het verkeer door de oogst van de ajuinen wat vooral morgens wat stoorde.

Vom Buchen bis zur Schlüsselübergabe alles verlief reibungslos

eine gute Betreuung

Tolle Anlage und Unterkunft

Ein sehr ruhiger Park. Schöne Aussicht aufs Wasser. Es gab ein gastgeschenk darin war eine kühltasche, apfel Saft aus der Region und für unseren Hund einen Ball ☺️ grosse mobile homes. In der Mitte vom Park gab es einen Pool und ein Sparmarkt zum Einkaufen, in 5 min Entfernung. Perfekt im grünen...entfernung nach Amsterdam, rotterdam in 30 min etwa mit dem auto. Sehr zentral gelegen.

Betrouwbaar

Zeer betrouwbare website en juiste informatie Ook duidelijk omschreven accomodatie

Wij zijn zeer tevreden over onze boeking via heerlijke huisjes! Alles werd snel en goed geregeld!

Geweldig huis

Mooi huis, mooi gelegen op een leuk park. Door de ligging en de ruimte in het huis, was het zelfs boven verwachting. Was keurig schoon. We hebben echt kunnen genieten een lang weekeinde!

We werden door regelmatige mailtjes goed op de hoogte gehouden

Door regelmatige mailtjes werden we goed op de hoogte gebracht.

Mooi groene park en zeer schone dus opgeruimd park

Mooie groene omgeving en zeer schoon opgeruimd park

Alles unkompliziert

Wir haben sehr gute Erfahrungen mit Herrlijke Huisjes gemacht , da sowohl die Schlüsselübergbe, als auch der Buchungs- und Bezahlprozess einfach und klar strukturiert sind. Zudem war die Wohnung sehr sauber und zum vereinbarten Zeitpunkt bezugsfertig. Dass alles auch auf Deutsch zu erledigen ist, war auch hilfreich. Der persönliche Kontakt war sehr freundlich und es gab auch in der Hochsaison keine Wartezeit.

Perfecte klantvriendelijke communicatie

Alles vlot en snel geregeld.

Zuverlässig, problemlos und unkompliziert

Vielen Dank, es hat alles super und problemlos geklappt. Dank der Email hatte ich die Buchung immer übersichtlich im Blick. Wir buchen gerne wieder über Sie ☀️

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

We hebben een schitterend verblijf gehad

Het huis wat van alle gemakken en luxe voorzien , heerlijk in een rustige omgeving , kortom fantastisch

Alles was gewoon goed.

Rustig vakantiepark met veel Privacy en behulpzame mensen bij de receptie.

Duidelijke communicatie en alle informatie stond in de mail, goed geregeld!

We hebben geen persoonlijk contact gehad maar dat was ook niet nodig!

Heel fijn, keurig, rustig pak

Wij hebben samen met onze kleinzoon van 5 jaar een paar heerlijke dagen gehad in het park en de omgeving . Was een heel keurig, schoon park

Unkompliziert und kundenfreundlich

Einfache Buchung, zuverlässige Abwicklung.

Alles prima

Es ist von Anfang an alles gut gelaufen... Die Mitarbeiter sehr nett und immer hilfsbereit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top , alles wordt snel en correct uitgevoerd

duidelijke website , correcte beschrijving van de panden

Company details

4 Ruxveenseweg