Prima en snelle dienstverlening

Dit was de eerste keer dat ik iets geboekt heb via " heerlijke huisjes ". En dat is zeer goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vanaf het eerste contact in februari tot het moment dat we ons vakantiehuisje introkken (september 2020) liep alles op rolletjes, of anders gezegd: keurig geregeld. Niets dan lof.

goed geregeld

van begin tot het eind alles goed geregel . alle informatie die we nodig hadden was ruim op tijd

Prima geregeld

Positive ervaring, was de eerste, maar niet de laatste keer dat we daar geboekt hebben

helder en duidelijk

We werden geregeld op de hoogte gebracht van de status van ons huisje en dat was duidelijk en helder.

Netjes en vriendelijk omgeving mooi.

Prima en komen vast een keer terug.

Toegankelijke website. Na het stellen van een digitale vraag kreeg ik heel snel een passend antwoord. Alle informatie was ook op de vakantiebestemming juist ontvangen, zodat ik onbekommerd kon gaan genieten.

Gewoon goed

Het was gewoon goed

GEWELDIG

Goed ontvangen, mooi huis netjes en schoon. Het huis lag heerlijk in de bossen, genoten van de stilte en de vogels. Een aanrader!!

Dikke prima!

Door Corona onze 1e reservering in maart omgeboekt naar een reservering in oktober. Op elk mailtje met vragen steeds snel een antwoord gekregen. Medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend, ook onder grote werkdruk door Corona.

prima naar ons zin gehad

Helaas zat het weer niet mee. veel regen en nog eens regen.

Klantvriendelijk, duidelijke informatie zowel via mail als telefonisch

Heb al verschillende keren via heerlijke huisjes geboekt en zal er zeker vaker gebruik van maken

Prima ervaring, is altijd positief

Prima ervaring is altijd een positieve ervaring

uitstekend

Netjes

In 1e instantie begrepen we elkaar niet goed. Maar alles toch prima opgelost.

Leuk verblijf

Vriendelijke personeel behupzaam

Je word meteen goed geholpen en alles goed uitgelegd

Ik ben zeer tevreden, reserveren ging prima, chalet voldeed aan onze verwachtingen.

Super behulpzaam. Wij wilde in plaats van 3 dagen 2 dagen gebruik maken van het huisje en de boot en er werd meteen contact gezocht met de eigenaar. Huisje moesten we wel voor 3 dagen huren maar boot en toeristenbelasting maar voor 2 dagen. Super tevreden hiermee

altijd goed geweest

Je kan met een goed gevoel een huisje via Heerlijke huisjes huren. goede communicatie. keuze in huisje ook prima.

Schandalig ******

Door een gedwongen annulatie wegens het coronavirus kregen we een correct bericht dat we kostenloos konden omboeken. Maar zo kostenloos is het natuurlijk niet als plots de kost per overnachting in de enige schoolvakantieperiode in de aangeboden boekingsperiode (sep-dec) zowaar bijna 100€ omhoog gaat. Dit ruikt naar ****** van de huiseigenaar van 'Puijenhuis' of huisje ZE964. Heerlijke huisjes wordt als tussenpersoon natuurlijk betaald voor de diensten - waar je ervan uit zou gaan dat de klant eerst komt. Niets is minder waar. Er was geen enkele vorm van flexibiliteit om samen naar een oplossing te zoeken: een voucher: doen we niet aan mee; andere periode dan sep-dec: ook geen akkoord. Enige optie is om voor hetzelfde aanbod een hoop geld extra te betalen of al ons geld kwijt te zijn. Een echte schande. Wij hebben van privéverhuurders (waar je geen boekingskost betaalt) een veel betere service gekregen dan van een organisatie die er prat opgaat een kwaliteitslabel te dragen en bij vakverenigingen te horen.

fantastisch

prachtig gelegen, overal natuurgebied. gezellig We hebben ervan genoten

Goed mailkontakt waar ik met mijn vragen heen kon en alles goed geregeld geregeld

Zie boven

Fantastisch huis en schitterende service

Super mooi, gezellig huis met heel veel comfort. Zeer goede communicatie, zowel vooraf als na de vakantie (ivm waarborg). Een echte aanrader!

lekker rustig

Mijn ervaring is dat je lekker tot rust komt. Nog niet veel andere park bezoekers.

Company details

4 Ruxveenseweg