Een prachtig lang weekend

Heel mooi en alles erop en eraan

Geweldig en gezellig huisje op prachtig park

Zeker voor herhaling vatbaar

Prima service, transparant en duidelijk

Het was top

Het was top

Prachtige locaties

Prima service mooie lokaties , als ik zelf een huisje had zou ik het zeker onderbrengen bij heerlijke huisjes

Perfect geholpen

Ik wilde graag nog een weekend aan mijn week vakantie plakken, was geen enkel probleem en het werd gelijk geregeld

Was een prima accomodatie.

Praktisch en prachtig.

Een schoon,ruim en prachtig huis om met mijn hele gezin, inclusief mijn kleindochter, er weer eens een weekje uit te zijn in het prachtige Zeeuws Vlaanderen.

Fantastisch !

Het huisje was subliem en zeer efficiënt ingericht voor een 2-tal, vaak senioren kunnen hier goed terecht. Veel buitenruimte en voldoende afstand andere huisjes op dit park.! Huisje is goed ingericht en heeft alles wat je nodig hebt, op een paar kleine dingen na. Bovendien kun je van hier geweldige wandelingen en fietstochten maken. Bedankt!

Geweldig!!!

Een gezellig en mooi huisje. We hebben genoten.

Goed geholpen

Vlot in het beantwoorden van mijn mail. Klantvriendelijkheid top.

Goed geregeld

Alles goed geregeld alleen maar positief

Gebruiksvriendelijk

Snel en efficiënt heb ik een onderkomen kunnen vinden

goed verzorgd, voelde ons welkom.

goed verzorgd, voelde ons welkom. Even eruit in een geweldige omgeving.

Leuk gehad!

Mooie locatie en het Park is leuk ingericht. Ik vond het erg leuk ondanks dat er niet veel te doen was door Corona. Erg leuke plek voor Kids. Wat ik minder goed vond was de inhoud van de keuken. Geen iet wat grotere bekers en glazen. De borden waren bijvoorbeeld klein en er waren geen diepe borden.

Mailtjes waren duidelijk

Deze keer een prima ervaring

Vorig jaar had ik een zeer slechte ervaring met een boeking op Texel. Tijdens de corona crisis werd het reizen ons ontraden en was het ook te gevaarlijk voor eventuele besmettingen. We hebben toen om een compensatie gevraagd of een mogelijkheid voor een ander alternatief. We kregen toen, helaas, nul op het rekest. Dit haar hebben we een prima ervaring met heerlijke huisjes.nl gehad.

Goede service en genoeg informatie. En leuke huisjes.

Prima service en goed te woord gestaan bij een vraag

Per ongeluk had ik de verkeerde datum laten staan bij een boeking. Na mijn telefoontje was alles binnen een uur gecorrigeerd en kreeg ik per e-mail direct een bevestiging.

Prima boeken bij Heerlijkehuisjes.nl

Wij hebben al een aantal keer een huisje geboekt via Heerlijkehuisjes.nl en dat is ons tot nu toe prima bevallen. Boeking en betaling snel geregeld. En altijd een mooi huisje in een prachtige omgeving.

Geweldig verblijf, mooie locatie!

Geweldige tijd gehad, een leuk huisje met alle faciliteiten. Mooie locatie: bos, zee en dichtbij het mooie dorp Schoorl.

goed geregeld

Huisje was precies wat me verwacht hadden. vond het wel onduidelijk dat het verder geregeld werd bij Roompot de afhandeling werd gedaan. Met name ten aanzien van het terug krijgen van de borg.

Een heerlijke huis in een heerlijk omgeving

Wij hebben ontzetend genoten van ons mooi huis in het bos met sauna en vuurtje. Het was ruim en ook knus, 2 badkamers en 2 toiletten was perfect. Alles wat wij nodig hadden was er en de bos was voor de deur! Alles was perfect en makkelijk geregelt en de ontvangende vrouw was ontzettend lief en heeft ons zelf handdoeken geleent!

compleet appartement

aangenaam appartement, schoon en netjes.

Company details

4 Ruxveenseweg