Ontzettend vriendelijk personeel. Erg jong maar petje af voor hun gastvrijheid. Top

Geweldig!

Heerlijk huisje! Schoon en gezellig! Mooie plek in prachtige omgeving! Goed georganiseerde verhuurder: voor herhaling vatbaar!

Super snel en goed geholpen

Snelle service duidelijke communicatie

Vriendelijk en goed geholpen

Goede contacten met Heerlijke Huisjes en prima begeleiding.

Heerlijke huisjes heeft ons goed geholpen bij het omboeken van ons huisje, nadat bleek dat ons weekendje met de kinderen en kleinkinderen, door Corona niet door kon gaan. In goed overleg zijn we tot een nieuwe datum gekomen en hebben een heerlijk weekend gehad.

Goede service, vriendelijke medewerker

Na een fout van de verhuurder bleek onze woning dubbel gereserveerd, maar het team van Heerlijkehuisjes kwam snel in actie om onze boeking om te zetten naar een ander huisje. Dat vervangende huis bleek goedkoper, waarna we het resterende bedrag direct terug ontvingen.

Goede communicatie

Afgelopen meivakantie een huisje geboekt via Heerlijkehuisjes.nl en dit is ons prima bevallen. Goede communicatie, alles vlot verlopen. Keurig huisje ook. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Heldere, duidelijke informatie

De boeking verliep snel en soepel en alle informatie werd tijdig toegestuurd. Vlak voor vertrek werd er zelfs nog telefonisch even contact opgenomen met informatie betreffende de gang van zaken wat betreft de aankomst. Ook de website was overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik.

Fantastisch

we zijn fantastisch geholpen en vriendelijke mede werkers. ik kan niet anders zeggen dat het heel erg goed was.

Verassende huisjes!

Leuk aanbod buiten de 'grote' parken om.

prima geregeld.

prima geregeld, alleen moest ik ter plekke nog even 80 euro schoonmaak kosten betalen terwijl op jullie site staat dat het inclusief schoonmaakkosten is. Dat is niet erg handig, zou er dan maar bij vermelden dat het mogelijk is dat je dat op het park alsnog moet betalen. Volgens mij vul ik nu voor de 2e keer een review in, over de zelfde vakantie;l

Kan geen minpunten vinden

Alles verliep soepeltjes. P.s. We zijn vergeten de brochure mee te nemen van het villapark met de plattegrond waar de huisnummers op staan, van de huisjes die te huur zijn. Wij willen vast nog wel een keer terugkomen. Zou u ons deze op willen sturen? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Fam. R.W van Braam Well 26 7608NJ Almelo

Super fijn huisje in een mooie omgeving

Ik heb deze enquete al ingevuld in de week nadat we terug zijn gekomen.

Duidelijke website

Middels een duidelijke website een goed vakantiehuis gevonden, waarbij er goede communicatie was met heerlijke huisjes, zodat duidelijk was wat er wel en niet zelf meegenomen moest worden.

Goed geregeld

Ik had borg betaald nog aan Vv Zeeland, later overgenomen door heerlijke huisje ,na 1 telefoontje borg netjes teruggestort .

Cijfer 10

Fantastisch,heel schoon en netjes.Waar wij zitten in Colijnsplaat zeer vriendelijke mensen.Het bevalt ons zeer goed en voor herhaling vatbaar

Goed georganiseerd.

Vlotte afhandeling en goede informatie

De huisjes zijn zoals omschreven op de site. De bevestiging en betaling loopt soepel.

Alles goedgeregeld en duidelijk uitgelecht

Gewoon prima

Mooi huisje, alles duidelijk en netjes

Uitgebreid aanbod, goede prijs, uitstekende service.

Na het boeken van een huisje in Wemeldinge, kwamen we tot de conclusie dat de eigenaar van dit huis geen honden meer toeliet. Hiervoor werd ik gebeld door het team van Heerlijkehuisjes, en werden mij verschillende keuzes voorgelegd. Uiteindelijk hebben we alsnog een ander huisje kunnen boeken op hetzelfde park, waar we ons hondje wél mee konden nemen. Ik zag dat het team ook meteen de eigenschap 'honden toegelaten' hebben verwijderd van het andere huisje. Door de drukte duurde het bij mij een aantal dagen voor het andere huisje definitief bevestigd was. Dat duurt voor je gevoel altijd te lang, dus dat had iets sneller gemogen. Verder is mijn ervaring uiterst positief, en zal ik in de toekomst zeker weer bij Heerlijkehuisjes boeken.

Duidelijke website en goede communicatie na reservering

Ik vind de website heel handig en goed werken. Tot nu toe klopte de beschrijving en foto' s met wat we daadwerkelijk kregen. Reviews helpen bij het maken van de keuze omdat ze reëel zijn. Duidelijke emails na reservering tot en met het vertrek. Wel wat duurder als je iets boekt wat op een park staat, maar voor goede service wil ik wel wat betalen.

Alles keurig geregeld!

Vanaf dat we geboekt hadden kregen we regelmatig een update! Ook erg leuk dat er wat tips bij staan over wat je kunt doen en hoe je dit evt. Kunt reserveren! Sleuteloverdracht prima geregeld!

Heel goed.

Na ons vakantieverblijf bleek het onduidelijk naar welk rek.nr. de borg terug gestort moest worden..dank je wel “ heerlijke huisjes..... dank zij jullie mailtjes is het goed gekomen.

Company details

4 Ruxveenseweg