Altijd alles correct, van aanmelding tot reactie.

Als ik mijn wensen kenbaar maak, voor het huisje , etc, is alles zo snel geregeld naar mijn zin. Nog nooit in al die jaren dat ik heb geboekt bij Heerlijke Huisjes problemen gehad. Dank daarvoor en ga zo door.

IK heb zeer genoten daar we daar daar zeker nog eens terug

Goed geregelde vakantie

Lekker onbezorgd op vakantie, altijd prima geregeld en duidelijk bij heerlijke huisjes. Nl

Goed park

Mooi huisje, heerlijk dat er airco in zat met die temperatuur van 30 graden. Een opmerking de bedden zijn wel aan vervanging toe, je voelt de veren van het matras. Slaapt niet lekker. Hebben ons prima vermaakt.

Super leuk

We hebben een heerlijk vriendenweekend gehad in een super mooi, groot huis met een enorme grote tuin. Sportgelegenheid en zwembad op loopafstand. Ik vond alleen het zitgedeelte en de tv wat klein ten opzichte van de grootte van het huis. De slaapkamers en badkamers daarentegen waren groot genoeg en zeker voldoende.

Alles goed geregeld!

Alles goed geregeld. Boeking ging snel, op het park lag alles netjes klaar. Zeer tevreden!

Wat een onzin prima is prima

Een échte aan rader. Echt Top

Heerlijke verzorgde huisjes. Een échte aanrader

Wisselend

Door de corona die in maart 2020 begon, was het erg moeilijk om contact te leggen met Heerlijke Huisjes. Voor ons kwam het hier op neer of dat bewust werd tegen gehouden. Later ging het mailen wel beter, maar bellen lukte niet. Op het allerlaatste moment met omboeken in 2021 ging het contact prima. De laatste omboeking is prima verlopen.

Mooie ervaring

Wij hebben 1 week met prachtig weer volop genoten van ons verblijf in de Bult, Steenwijk. Ons chalet was comfortabel en op een rustig plekje gelegen.

Erg goed

Heel goed beval ons beest

Heel gezellig huisjes zijn het beval ons goed

Leuke huisjes

Via via kwamen bij een huisje van heerlijke huisjes terecht. Leuk huisje, fijne communicatie, alles top geregeld.

Wij zijn op een zeer vriendelijke manier geholpen

Zie hierboven

reservering ging prima en bij sleutel halen en brengen werden we vriendelijk geholpen.

zie hierboven. Verder merk je van de organisatie niets, omdat wij alles zelf verder regelen. Prima zo. We hebben doorgegeven dat we HORREN misten, want met zoveel bos etc. is dit volgens ons een must en dit hebben wij bij het terugbrengen van de sleutel aangegeven. Dit zou voor ons wel een reden zijn om hier niet weer heen te gaan, terwijl we verder heel tevreden waren.

Vriendelijk, behulpzaam, klantvriendelijk

De informatie die je ontvangt na reservering is duidelijk en relevant. De dames op de klantenservice zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Het reserveringsproces is eenvoudig en snel.

Een klantvriendelijke en persoonlijke benadering.

Wij hebben het als positief en persoonlijk ervaring, zoals het proces van informatie aanvragen tot het boeken verlopen is. Vlak voor vertrek is er ook nog voldoende contact en begeleiding. Op vragen kregen wij een snel en goed antwoord. Er wordt veel hulp geboden, zoals in ons geval bij het omboeken van een andere boeking naar volgend jaar vanwege Corona.

Alles goed geregeld via de mail

Geen op of aanmerkingen

goede ervaring met deze organisatie

Het was voor ons de eerste keer dat we een vakantiewoning geboekt hebben via Heerlijkehuisjes.nl. We hebben de informatie en boeking via internet geregeld. De terugkoppeling vanuit Heerlijkehuisjes.nl was snel en duidelijk. In de vakantiewoning was ook een informatiemap aanwezig met belangrijke o.a. telefoonnummers en adressen. We zijn geen onverwachte dingen tegen gekomen.

het was erg fijn, leuk schoon huisje op een mooi park

het personeel is vriendelijk, het is fijn dat er een winkeltje op het park is. het park is schoon, ruim en je ervaart niet dat het een groot park is. Het huisje is groot genoeg, schoon en de bedden zijn goed. Wat ook fijn is, dat er een bushalte aan het begin van het park is. het enige wat jammer was dat de receptie alleen overdag open is, verder geen minpuntjes

Goed en vriendelijk

Hele goede organisatie.

Diverse jaren al een huisje via Heerlijke huisjes gehad. Altijd heel goed bevallen, vriendelijk personeel bij de receptie en indien er een probleempje is, wordt dat direct verholpen. Kortom, geweldig!!

Goed geregeld en betrouwbaar

Het huisje was perfect en goed geregeld zoals het beschreven stond door heerlijke huisjes

Zeer prettige ervaring

prima geholpen