Filters

10

Zeer nette en complete service

Alles is zeer netjes, soepel en snel verlopen. Van advies gesprek wat niet opdringerig was, de inspectie die snel en vakkundig was en het leggen van de panelen. Ze liggen er mooi op en alles is netjes afgewerkt door de vriendelijke en deskundige monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige personeel bij Novavolt. Duidelijke uitleg, vriendelijke en betrokken!

Een bedrijf dat met je meedenkt en een uitstekende service!👍

 • Aanbevelen? Ja
10

Nova Volt B.V. levert vakwerk

Het hele proces van aankoop tot plaatsing is zeer zorgvuldig gedaan. Alles werd goed uitgelegd en vragen werden beantwoord. De monteurs hebben de zonnepanelen vakkundig geplaatst. De elektricien heeft de meterkast volledig vervangen, zodat ook daar weer alles up to date is. Kortom, ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Hartelijk dank voor dit geweldige rapportcijfer. Ons hele team is er blij mee. Team NovaVolt B.V.

8

Goed snel geregeld

Verkoper zeer enthousiast over product. Steekt erg aan. Eigenlijk te veel/snel informatie voor een gesprek. Verkoper terug gebeld en heeft me nog een keer geduldig het een en ander uitgelegd. De installatie? Niet eens gemerkt dat ze waren geweest! Maar de panelen liggen er toch echt 👍.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel personeel.

1 aanspreekpunt voor levering, installatie en nazorg. Dit gaat op een klantvriendelijke wijze, de klant is hier nog koning! Fijn bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. We blijven er met ons hele team hard voor werken zoveel mogelijk tienen te ontvangen. Team NovaVolt B.V.

10

Klant centraal en doen wat er is afgesproken!

Onze ervaring met NovaVolt is in een woord geweldig! Recent 20 panelen laten plaatsen inclusief twee omvormers en alles is opgeleverd zoals afgesproken. Van het eerste contact (informatie), naar technische keuring en vervolgens de plaatsing - alles is opgeleverd zoals afgesproken. Nette vakkundige medewerkers (stellen zich netjes voor, stemmen alles af en werken onafgebroken! - onze gehele klus was ruim binnen een dag afgerond en werkend). Wij kunnen iedereen NovaVolt aanbevelen! Je staat als klant centraal, er wordt op alle momenten meegedacht - en altijd een oplossing gevonden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wietse, Fijn dat alles goed is verlopen. We zullen uw geweldige beoordeling verspreiden over de verschillende afdelingen. Team NovaVolt B.V.

8

Goede service

Duidelijke uitleg over zonnepanelen. Komen afspraken na. Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helder, snel en eerlijk traject verzorgd door geweldige vakmensen.

Een eerlijk verhaal zonder addertjes onder het gras. Hele fijne communicatie en super snelle voortgang in het hele proces. Een geweldig stel vakmensen die alles verzorgen vanaf de voorbereiding tot aan plaatsing en installatie. En wat een degelijke kwaliteit wordt er geleverd waar je geen omkijken naar hebt. In een woord SUPER!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Onze ervaring is super, Keurig netjes gedaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede nette service

Nette service. Goede uitleg van alles. Staan je netjes te woord. Laten alles weer netjes achter.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mirna, Wat fijn een tien erbij! Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling van ons mooie bedrijf. Team NovaVolt B.V.

8

Goed product op een professionele manier geïnstalleerd.

Prettige mensen om mee samen te werken. Stonden er voor open om ook de installatie direct aan te schaffen ipv met een financieringsconstructie. We hebben 84 panelen laten plaatsen en hopen na een jaar onze rekening richting € 0,- te krijgen. NovaVolt was de enige partij die de moeite nam om direct bij ons de situatie op te nemen en kwam met een serieus voorstel. Het hele traject inclusief de installatie is zeer professioneel aangepakt. enig minpuntje was de meerprijs die ze nodig hadden voor plaatsing op een bitumen dak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden.

Keurige afwikkeling. Vrendelijk oersoneel.Netjes gewerkt. Zelfs een boeket gekregen.Erg attent!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Bedrijf, je krijgt letterlijk en figuurijk het zonnetje in huis.

Top Bedrijf. Van Info/verkoper tot installatie en van het leggen van de zonnepanelen. Hier ben je als Klant echt Koning. Allen even vriendelijk, en je kan zien dat ze met plezier hun werk doen, dit alles in 4 weken tijd ondanks vakantie periode. Echt een aanrader, voor ons een 10+.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons prachtige bedrijf. We zullen de fantastische beoordeling verspreiden over alle afdelingen. Team NovaVolt B.V.

10

Super bedrijf alles wordt van A tot Z geregeld

Vlekkeloze montage, goed product tot dusver, levering conform afspraak en de vooraf informatie, zeer attent en vriendelijk bedrijf cq personeel. Werking zonnepanelen is als goed ervaren, ofschoon de vermeldde pieklevering nog niet is gehaald. Opbrengst is tot dusver na ruim 2 maanden goed te noemen, als is de opbrengst tot nu toe nog ver van de berekende jaaropbrengst in kW voor 11 panelen. Maar er zijn nog vele maanden te gaan voordat een beter jaarbeeld kan worden geschetst of 11 panelen voldoen is. Novavolt is wat ons betreft als leverancier van zonnepanelen zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Van Dijk, Bedankt voor uw geweldige recensie, met een 10 maakt u ons erg blij. Na een jaar zullen we zoals afgesproken de NA-Inspectie doen waarbij er o.a. naar de totale jaaropbrengst wordt gekeken. In 99% van de gevallen ligt die hoger dan de afgesproken opbrengst. Tot over een jaar. Team NovaVolt B.V.

10

Wat een geweldige service!

Wat een top bedrijf. Vanaf het eerste telefonisch contact hele spontane, betrokken medewerkers gesproken en gezien. De installatie ging snel , werken perfectionistie, controle dat alles strak ligt en goede uitleg. Als je 30 jaar garantie geeft heb je gewoon een goed product in handen. De nazorg is ook perfect. Klanttevredenheid is voor dit bedrijf zeer belangrijk. Doen wat ze afspreken, wat voor mij het gemak op leverde wat je graag wil. Bedankt voor de gezellige dag en service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anja, Wat fijn te lezen dat alles ook bij u goed is verlopen. We werken hier dan ook hard aan met ons hele team. Veel zonuren gewenst. Team NovaVolt B.V.

9

UItstekende service!

Fijn contact met een duidelijke uitleg. Zeer nette montage. Wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige en keurige mensen en montage!

Ervaringen zowel met kantoor alsook met de adviseur en de monteurs zijn zeer positief te noemen. Mensen die hun afspraken nakomen en netjes en behulpzaam zijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer en mevrouw Zorg, Hartelijk dank voor uw recensie, met deze 10 maakt u ons erg blij. Tot over een jaar voor de NA-Inspectie. Team NovaVolt B.V.

10

Top!

Van begin tot aan het eind strak geregeld! Een aanrader voor een ieder die "groen" wil worden op gebied van energie. Laat zeker iemand u voorlichten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgde plaatsing van zonnepanelen en denkt mee over de gehele meterkast.

Mijn elektra aansluiting was te klein voor het geïnstalleerde elektrisch vermogen. Uiteindelijk moest de aansluiting door Liander aangepast worden en moest er een nieuwe groepenkast (geplaatst door een derde partij) komen. Vooral door Liander leverde dat problemen op met de planning. NovaVolt ging hier soepel mee om en heeft mij ook geholpen met de begeleiding van het plaatsen van de nieuwe groepenkast.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ze komen hun afspraken na, hebben alles vakkundig gelegd, het was wel meer werk omdat het vier aparte vlakken waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring. Geheel zoals beloofd!

Nadat ik ergens in mijn buurt een reclamebord in de tuin zag staan ben ik me gaan verdiepen in NovaVolt. Ik was al een tijdje aan het kijken naar zonnepanelen maar nu er weer allerlei regels gaan veranderen wilde ik er vaart achter zetten. Mijn eerste telefonische gesprek was gewoon een prettig gesprek met iemand die een afspraak wilde maken zodat er iemand lang kon komen. Prettig dat dit in de avonduren kon omdat zowel ik als mijn vrouw overdag aan het werk zijn. Ondanks dat dat tegenwoordig bij vrijwel elk bedrijf wel kan was het toch een pluspunt. Toen de adviseur langs kwam om het een en ander te vertellen over de gang van zaken bij NovaVolt was ik ook prettig verrast. Hij wist een goed verhaal te vertellen en ook mijn vragen konden goed beantwoord worden. Ze hebben ook goede audio/visuele instrumenten bij zich waarmee ze extra informatie konden verschaffen. Het tweede gesprek was een iets formeler gesprek. Hier werd de uitslag van de berekeningen die ze gemaakt hadden besproken en eventuele andere vragen beantwoord. Hierna werd een afspraak ingeplant met een technische persoon die een dakinspectie kwam doen en andere controle punten kwam nakijken zoals de route naar de meterkast toe. Zeer prettige persoon die duidelijk kennis van zaken had. Na deze drie afspraken kwamen er een aantal zaken die door ons zelf aangepakt moesten worden. Denk aan het afronden van een eventuele financiering, inlichten verzekering, aanpassen termijnbedrag energieleverancier etc. Twee weken na de dakinspectie kwamen de monteurs om de panelen neer te leggen, het elektra aan te leggen en de aansluiting verder te regelen. Alles perfect achter gelaten. Ik heb een geweldige ervaring met NovaVolt gehad. Ze zijn misschien niet de goedkoopste oplossing maar het feit dat ze zo'n vertrouwen hebben in hun producten dat ze 30 jaar garantie geven op zowel rendement als het product zelf was voor ons de druppel. Iedereen aan te raden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top!

Zeer tevreden. Nette en snelle afhandeling. Binnen halve dag zaten de zonnepanelen er op. Mannen erg aardig en werkte zeer netjes. We kregen zelfs na twee weken nog een boeket bloemen! Dank jullie wel Novavolt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

De installatie van alles liep als een trein. Ondanks de hitte ging de afspraak door en was alles zo geïnstalleerd. De mensen die er zijn gekomen, waren prettige mensen. Ook de diverse contacten vooraf aan de installatie en daarna zijn ook goed verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een bedrijf welke wij zeker aan kunnen raden.

-Een gedegen verhaal. - Kwalitatief goed product. - Persoonlijke aanpak (contact gehad met steeds dezelfde persoon / tussendoor steeds een check vanuit Novavolt hoe stand van zaken is en of er vragen zijn). - Netjes gewerkt. - Snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

super geweldig bedrijf

goed bedrijf zeer vakkundige mensen goede service werkt fantastisch

 • Aanbevelen? Ja

Over NovaVolt B.V.

NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd