8

Fijne samen werking met meerdere partijen

Van a tot z goed geregeld en maakt niet uit waar je een vraag over hebt ze worden door alle goed en netjes beantwoord

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne samenwerking

Binnen een mAand lagen de panelen op me dak. Alles goed geregeld en check vanuit hoofdkantoor en de persoon die je geholpen heeft. De informatie die je krijgt is heel veel maar wel waardevol. Hoofdkantoor goed te bereiken wanneer je ze nodig hebt. De app is ook goed te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf.

Alles volgens afspraak verlopen en er is correct gewerkt en afgeleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos

Goede services. Duidelijke uitleg. Zeker een goeie aanrader voor een ieder die wil investeren in de toekomst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Vanaf de eerste kennismaking tot het plaatsen van de panelen was de communicatie en service prima

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles geweldig geregeld.

Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing en afronding van de werkzaamheden is alles perfect verlopen. Alles werd geregeld zelf nergens omkijken naar gehad. Ook na de installatie van de panelen hebben ze alles goed uitgelegd over de werking. Zeer kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden over Nova Volt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Van moment 1 dat wij zelf contact hebben opgenomen met NovaVolt tot aan 1 week na de daadwerkelijke levering --> fantastisch! Stuk voor stuk leuke mensen om over de vloer te hebben. Verder zijn wij enorm blij met het geleverde product. Op na een zonnige toekomst. Mannen nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Zowel van de voorlichting tot aan het plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Eerlijk en oprecht

Ik had een vraag over mijn huidige zonnepanelen, uitbreiding en opslag dmv een extra accu. Wij hebben de situatie besproken nav de jaarlijkse prestatie van de zonnepanelen. Geen verkooppraatje, maar een eerlijk en oprecht advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Van begin tot het eind goed geholpen en erg duidelijke communicatie. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een klantvriendelijk en professioneel bedrijf, van adviseur tot installateur.

Wij zijn blij dat we met NovaVolt in zee zijn gegaan. Ze zijn misschien niet de goedkoopste aanbieder maar ze leveren wel hele goede kwaliteit. NovaVolt neemt je helemaal mee in het proces en ontzorgd je in deze toch wel lastige materie. De uitgebreide uitleg thuis gaf een hoop inzicht over de zonnepanelen, financiering, garantie etc. Hele vriendelijke medewerkers en goede communicatie. Een paar dagen na de installatie werden we verrast met een mooi boeket.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed geregeld

Wij hebben geen klachten, snelle en duidelijke uitleg waar ze voor staan bij Novavolt. Snelle reactie op vragen en alles word voor je geregeld. Bijna geen omkijken naar. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig, gedreven en klantgericht

Extra service op het dak zelfs tot de buurvrouw. Dakpannetje vervangen en lood schoorsteen aangedrukt en gekit. Werk wat niet onder novavolt valt maar wel gedaan werd. Daarnaast direct oplossend bezig bij problemen. Goed bereikbaar. Erg blij met de klantgerichtheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geïnformeerd, behandeld en snelle afwikkeling van keuring en plaatsen.

Zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Vanaf het eerste gesprek tot aan het keurig achter laten nadat de panelen zijn geplaatst. Daarna nog telefonisch benaderd of er nog vragen of verbeterpunten waren, die waren er niet, goede informatie vooraf en tijdens. Verbetering van onze kant, ik zou niet weten welk punt. Top geregeld allemaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn bedrijf

In het eerste gesprek wordt de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en de vragen te beantwoorden. Vervolgens aangegeven dat ik er nog even over wou nadenken en dat was geen enkel probleem. Totaal niet opdringerig, wat ik al super fijn vond. Na het akkoord werd alles geregeld en ging het heel snel. De montage en meterkast aanpassing was allemaal in dezelfde ochtend en begin van de middag draaide alles al. De monteurs waren netjes en vriendelijk. De verkoper was in de buurt en kwam even kijken hoe het ging. Ook een paar dagen na de tijd kreeg ik een telefoontje of alles na wens was gegaan en of er nog vragen waren. Zeer goede service. Iedereen is echt betrokken om goed werk af te leveren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf om mee zaken te doen

We kwamen via flyers in contact met Nova volt We maakte een afspraak met de verkoper vriendelijk man duidelijk op alle vragen een goed antwoord geen onduidelijk Heden de montage was ook super verlopen echt 2 leuk mensen was echt een team Een echte aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede ervaring

Alles ging super. Van informatie gesprek tot aan de montage ging alles perfect. Aardige monteurs die mijn huis netjes achter gelaten hebben. Het hele traject (van gesprek tot montage) heeft ook maar 2 weken geduurd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top team

Snel geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel netjes en snel geregeld en gemaakt

Super samenwerking gehad

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer nette en complete service

Alles is zeer netjes, soepel en snel verlopen. Van advies gesprek wat niet opdringerig was, de inspectie die snel en vakkundig was en het leggen van de panelen. Ze liggen er mooi op en alles is netjes afgewerkt door de vriendelijke en deskundige monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige personeel bij Novavolt. Duidelijke uitleg, vriendelijke en betrokken!

Een bedrijf dat met je meedenkt en een uitstekende service!👍

 • Aanbevelen? Ja
10

Nova Volt B.V. levert vakwerk

Het hele proces van aankoop tot plaatsing is zeer zorgvuldig gedaan. Alles werd goed uitgelegd en vragen werden beantwoord. De monteurs hebben de zonnepanelen vakkundig geplaatst. De elektricien heeft de meterkast volledig vervangen, zodat ook daar weer alles up to date is. Kortom, ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Hartelijk dank voor dit geweldige rapportcijfer. Ons hele team is er blij mee. Team NovaVolt B.V.

8

Goed snel geregeld

Verkoper zeer enthousiast over product. Steekt erg aan. Eigenlijk te veel/snel informatie voor een gesprek. Verkoper terug gebeld en heeft me nog een keer geduldig het een en ander uitgelegd. De installatie? Niet eens gemerkt dat ze waren geweest! Maar de panelen liggen er toch echt 👍.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel personeel.

1 aanspreekpunt voor levering, installatie en nazorg. Dit gaat op een klantvriendelijke wijze, de klant is hier nog koning! Fijn bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. We blijven er met ons hele team hard voor werken zoveel mogelijk tienen te ontvangen. Team NovaVolt B.V.

10

Klant centraal en doen wat er is afgesproken!

Onze ervaring met NovaVolt is in een woord geweldig! Recent 20 panelen laten plaatsen inclusief twee omvormers en alles is opgeleverd zoals afgesproken. Van het eerste contact (informatie), naar technische keuring en vervolgens de plaatsing - alles is opgeleverd zoals afgesproken. Nette vakkundige medewerkers (stellen zich netjes voor, stemmen alles af en werken onafgebroken! - onze gehele klus was ruim binnen een dag afgerond en werkend). Wij kunnen iedereen NovaVolt aanbevelen! Je staat als klant centraal, er wordt op alle momenten meegedacht - en altijd een oplossing gevonden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wietse, Fijn dat alles goed is verlopen. We zullen uw geweldige beoordeling verspreiden over de verschillende afdelingen. Team NovaVolt B.V.

Filter op taal

Over NovaVolt B.V.

NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina