Filters

10

Snel en goed geholpen

Gebeld met de firma vanwege twee panelen die niet zichtbaar waren in de app. Binnen een tiental minuten opgelost. Prima toch

 • Aanbevelen? Ja
10

Een dik verdiende vijf-sterren waardering

Goedenavond team NovaVolt, Afgelopen weekend werden we aangenaam verrast met een bos bloemen, hartstikke leuk en zeer attent. Vanaf het kennismakingsgesprek, de voorinspectie, de montage van de zonnepanelen en tussentijdse communicatie zijn we uitermate tevreden over NovaVolt. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alleen maar goede ervaringen.

Van af het begin tot het eind na het plaats en van de panelen, valt er werkelijk niets negatiefs te melden van Noa Volt en de mensen die er werken. Alle stadia gespecialiseerde mensen die in het begin tot het einde van het traject werken. Al onze vragen en wensen en werden beantwoord, wat veel duidelijkheid gaf. Bij een vervolg traject wat zeker gaat komen de opslag van energie, wat nog volop in ontwikkeling is laat ik alleen dit bedrijf het uit voeren. Er zijn zoveel bedrijven met dit bezig van opslag in warmwater, tot accu’s van zeewater zonder energie verlies, enzovoort enzovoort, Salderen gaat een keer ophouden we zullen wel moeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak

Goede uitleg en alles werd zoals afgesproken op tijd en keurig geplaatst. Ze zijn niet de goedkoopste, maar dat was onze eigen bewuste keuze en ze hebben het waar gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

een supper goed lopende machine

ik begrijp dat deze club dit dagelijks doet maar toch een perfecte werkwijze mijn complimenten zowel op het dak als de elektra installatie jullie kunnen trots zijn deze club ook opvolging van uit organisatie en verkoop perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vanaf contact 1 duidelijke afspraken en een goed verloop tot na de montage. De monteurs waren proffesioneel en snel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle fantastische service!

Ik kreeg een e-mail van Novavolt dat er geen gegevens konden worden opgehaald van de zonnepanelen. Klopt natuurlijk want we hebben een nieuwe router met nieuw wachtwoord... Ik heb gebeld met Novavolt en nog geen uur later kwam een vriendelijke medewerker die toevallig in de regio was en heeft het probleem verholpen. Fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, goede communicatie en uitstekende nazorg!

Zeer tevreden met Novavolt als bedrijf. Goed gesprek aan de keukentafel gehad met goede en duidelijke uitleg. Het plaatsen van de zonnepanelen ging razendsnel ondanks de regen. Geweldige ervaring en blij met deze investering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima dienstverlening en kwaliteit, uitstekende bereikbaarheid en hulpvaardigheid

Vanaf het eerste contact met adviseur Raymond Wiendels en de diverse contacten met hem daarna, de uiterst vriendelijke en vakkundige monteurs Jim en Kevin, de snelle en duidelijke begeleiding en afhandeling (ook het aangename gesprek met medewerker Joost/Demian, sorry, in de snelheid even je naam kwijt) heb ik als zeer positief ervaren. Het is een spannende stap geweest, maar ben er ontzettend blij mee dat ik voor de kwaliteit van Novavolt gekozen heb, Klasse!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service!

Wij zijn ontzettend tevreden en enthousiast dat we voor Novavolt hebben gekozen. Een dikke aanrader! Goed bereikbaar en helpen je met alle vragen omtrent Zonnepanelen. Echte professionals. Joost, ook bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk door een goed samengesteld team wat erg goed samenwerkt

Op maandag 3 oktober 2022 zijn de monteurs begonnen een monteur ging de meterkast qua groepen uitbreiden en leidingen verleggen en de andere twee monteurs zijn het dak opgegaan om de constituent te plaatsen. Ik was blij verrast dat de monteurs hun werk verstonden en erg netje werkten en in het begin van de middag was de meterkast in orde en werkelijk netjes uitgevoerd. De monteur op het dak waren rond 16:00 uur klaar met de 19 panelen en het installeren van de hardware en software. De volgende dag kon ik alles bekijken via de App. Het traject van aankoop tot einde installatie is vlot gegaan en voor ons als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en snelle service, alles soepel verlopen.

Tijdens het kennismaking gesprek werden al onze vragen over de zonnepanelen, financiering en de installatie beantwoord. Daarna verliep het hele proces snel en soepel. Binnen 6 weken hadden we hele mooie zonnepanelen op onze dak. Wij zijn heel erg blij met de service en het product vaan NovaVolt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld

Ze hebben snel en netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is goed verlopen

Alles werkt perfect Duidelijke app

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeker goed

Goede afspraken, netjes gewerkt, goed opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen wat ze beloven ronduit top!!!

Een top bedrijf in een dag zonnepanelen geïnstalleerd en het werkt wij hebben een keer gebeld voor een probleempje en is direct opgelost nogmaals top en hartelijk dank

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en goede service

Als leek heb ik mij eerst verdiept in de vele zonne-energie bedrijven en activiteiten op sociale media. Na een positief adviesgesprek besloten wij om NovaVolt in zee te gaan. Ons motto is: Goedkoop is vaak duurkoop! De volgende dag al een technische schouw. Alles wordt voor je geregeld, aanvraag BTW nummer, de KOR, de BTW teruggaaf, de BTW aangifte, het aanmelden bij de netbeheerder, je energiebedrijf, etc. Kortom zo'n 6 weken later lagen de zonnepanelen, binnen een dag, compleet en werkend, op ons dak. Chapeau voor dit goed op elkaar ingespeelde team vakmensen. Onze ervaring is tot dusverre alleen maar positief en alle afspraken worden 100% nagekomen. Uiteraard hangt hier, relatief gezien, wel een stevig prijskaartje aan. Maar goed dan hoef je er ook nooit meer naar om te kijken en heb je geen last meer van dure stroomrekeningen! Dank jullie wel, we hadden dit veel eerder moeten doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het fijne van NovaVolt is dat het totale project wordt ontzorgd.

Ook de prestaties van de panelen zijn uitstekend. Over 8 maanden hebben ze de eigen electriciteitsbehoefte al opgewekt en de echte zomer moet nog beginnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, vakmanschap en klantvriendelijkheid

Sinds oktober 2017 hebben we 15 zonnepanelen van Novavolt op ons dak laten plaatsen. Tot op heden nul storingen o.i.d. Optimale opbrengst zonder extra onderhoud. Daarnaast erg klantvriendelijk. Klant staat echt centraal. No-nonsense aanpak.

 • Aanbevelen? Ja
10

100% tevreden

een dag geledenNIEUW Op 1 maart zonnepanelen op ons dak laten instaleren door NovaVolt. Zeer tevreden over dit bedrijf, er werden in de aanloop van het hele proces een paar fouten gemaakt maar de manier hoe ze deze hebben opgelost is helemaal geweldig. Een zeer professioneel bedrijf die volledig verantwoordelijkheid pakt over hun geleverde producten. Een echte aanrader! Wij hebben nu een mooi systeem met jaren garantie in combinatie met de service van Novavolt, kortom toekomst bestendig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Vanaf het begin tot aan het eind is alles goed geregeld. De service waar jullie voor staan is in de praktijk ook uitgevoerd. Zijn erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service en een hoge kwaliteit!

De installatie voor de zonnepanelen is zeer professioneel uitgevoerd en daar hebben we een hoge kwaliteit aan zonnepanelen aan overgehouden. De nazorg naar de klant is goed verzorgd en de mensen, die het allemaal uitvoeren komen vriendelijk en behulpzaam over.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede nette plaatsing in 1 dag.

Ondanks dat de monteurs door tegenslag later begonnen te monteren toch alles netjes in 1 dag aangesloten en gemonteerd. En ook een foutje binnen een dag verholpen top gewoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Alles verliep prima vanaf de eerste contacten. Het voorgesprek, de zonnepanelen monteurs, de elektricien. Zeer vriendelijke mannen. Hebben keurig werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Nieuwe meterkast geïnstalleerd, ook dit is super netjes gedaan. Communicatie prettig verlopen. Al met al dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super geholpen

Goede uitleg en vriendelijk personeel Verder geen op of aanmerkingen .

 • Aanbevelen? Ja

Over NovaVolt B.V.

NovaVolt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met lange Europese garantie. Ook de overige rand apparatuur en montagematerialen zijn van zeer hoge kwaliteit met extreem lange garantietermijnen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd