Prettig geholpen in de winkel; snelle levering
Ruime keus, prima verkoper die met de klant meedenkt.
Super snelle aflevering van de tuinset.
In een prettige sfeer met heel veel keuze aan tuin meubelen heel prettig geholpen.
Klantvriendelijk, vrij snelle levering. De tuinset werd stipt op tijd geleverd, erg fijn!
Wij zijn prettig ontvangen. Wisten precies wat we wilden hebben, daar even over gesproken en waren ook gauw klaar.
Mijn eerste ervaring met vd Garden is goed bevallen
Wij (samen met mijn moeder en vader) vonden de showroom/winkel in Duiven er goed uitzien. De informatie van de verkoopster was goed, evenals de klantvriendelijkheid.
mooie lounge.. kussens zijn zeer confortabel.. betalen bij levering was geen probleem ! Goede service !
over het algemeen goed , bij onze dochter is een teaktafel van slechte kwaliteit geleverd. Dat is een smetje op de goede naam
Keurig en nette aflevering van mijn egg stoel. Heerlijk om erin te luieren. ... Lezen. Genot in de tuin
Prima zo.
Prima zo.
Grote keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle en nette levering
Prima bedrijf met hele goede service. Afspraken worden stipt nagekomen. Erg prettig.
De chauffeur heeft netjes de tafel voor mij in elkaar gezet. Daar was ik heel blij mee.
Prima winkel
Ondanks bellen op een tijdstip dat de winkel eigenlijk gesloten was, werd er toch opgenomen. Vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag spullen besteld. Factuur zat gewoon bij de levering en kon achteraf betaald worden. Leveren conform afspraak, spullen netjes en compleet. Goede ervaring!