Alles goed
Heel goed
heel plezierig
We kunnen nog geen beoordeling geven over de kwaliteit. De party tent gaan we volgend jaar in gebruik nemen.
Eerste indruk is positief al is dat nog moeilijk te beoordelen omdat we niet thuis zijn en de meubels nog niet hebben gebruikt
Bijna altijd alles goed geregeld , Top.
Goede service,nette uitleg,deskundig advies
Wij hebben een loungeset bij jullie gekocht in een hoek opstelling maar de hoek zelf zakt erg door als je er in gaat zitten vinden wij voor de verder rest zijn wij er content mee.
Fijn bedrijf,goede producten en komen afspraken goed na!!!
goed geholpen in winkel , prijs kwaliteit goed
Ja
Goede service, goed advies, snelle levering en keurig op tijd.
deskundig personeel. Goede service.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goed advies gekregen in de winkel. Over de prijs valt te onderhandelen. Snelle levering.