Van mijn Hartman tuinstoel was vergrendeling afgebroken. Gebeld voor een nieuw exemplaar, waarna ik gratis een nieuw setje thuisgestuurd kreeg. Da's pas service!!!
Mooie e n ruime keuze tegen een redelijke prijs
het loungeset werd neergezet en niet uitgepakt tijdens de levering, [ik was niet thuis anders had ik het gevraagd] we hadden het fijn gevonden als de bezorgers het karton meegenomen hadden. het paste niet in de papier kliko en avri laat de doos staan. Verder dik tevreden.
Zeer klantvriendelijk, voldoende gelegenheid om zelf rond te kijken
Contact met verkoper Muylaard, verliep prima.
Goedkoop en snelle levering
Snel, en prima kwaliteit
we hadden snel 1 loungestoel nodig en in het naseizoen is dat moeilijk verkrijgbaar- inkl. bezorging a 5 euro zijn we er blij mee.
Leuke lounge diner set heerlijk genoten afgelopen zomer! Ook super snelle service toen er iets met een kussen van de set was gelijk nieuwe opgestuurd gekregen en binnen 3 dagen! Top bedrijf ! En inzet
Overzichtelijke site, materialen ook na het zomerseizoen beschikbaar, snelle bevestiging en levering
Groot assortiment, geen opdringerige verkoper/verkooppraatjes. Gewoon zoals het hoort. Aflevering perfect.
Zeer goed advies over maatvoering van hoes via internet besteld
Keurig geholpen en alles keurig afgeleverd, van ouds !
Loungeset besteld, werd in de afgesproken week geleverd. Hierover werden we netjes geïnformeerd, de uiteindelijke levering was ook prima volgens afspraak. Over een vraag ivm beschermhoes zijn we zeer deskundig geadviseerd. Klasse service.