Via de mail snelle reactie, ook wat betaling betreft duidelijke beschrijving.
service aan huis was snel en vakkundig, we hadden een klein probleempje met de geleverde set. Na een poosje gebruik liet het stiksel van een van de kussens los, dit teruggebracht naar de winkel, het is netjes verholpen.
het was allemaal prima geregeld
Kan nog niet oordelen over kwaliteit en nazorg daar we er nog geen gebruik van maken. We zitten nu in de winter.
herkenbaar familiebedrijf met bekwaam personeel en juiste uitstraling in tegenstelling tot andere soortgelijke bedrijven in de omgeving.
De bezorging was goed op tijd en alles was goed verpakt. En erg vriendelijke bezorgers.
Bij levering ontbrak 1 stel poot ,de volgende dag had ik hem al in huis via de post .Goede service
Echt een perfecte manier van afhandelen van garantie,onze tuinstoelen begonnen na anderhalf jaar te roesten en binnen een week hadden we nieuwe geleverd gekregen met nieuwe garantie echt een top bedrijf.
Vriendelijk en professioneel geholpen middels telefoon. Afspraken netjes bevestigd via mail. En bezorging gedaan netjes in overleg.
Na telefonisch contact direct in de webshop een hangende stoel besteld. Hoewel ik geen lever datum kreeg werd mij, na wederom telefonisch contact, aangeboden de volgende dag al te leveren. Heb diezelfde dag nog een verzendbevestiging ontvangen en de volgende dag stond de bezorger al voor de deur. Deze was te vroeg, dus had hem gemist, de vriendelijke bezorger kwam later op de dag terug en bracht het naar de eerste verdieping. Top service dus.
Na het plaatsen van het granietenblad niet gekeken of het blad vlak lag. Het blad was niet vlak afgesteld
Vriendelijk en zeer deskundig geholpen! Overzichtelijke showroom.
Een goede en positieve indruk van de verkoper niet opdringerig wel een goede uitleg over de producten. En in opheusden het zelfde .
De aflevering van mijn bestelling werd keurig op de afgesproken tijd aangekondigd en afgeleverd. Ik heb een heel positieve ervaring zowel bij de bestelling van mijn loungeset als bij de aflevering er van.
Scherpe prijs , en fijn geholpen
Bovenstaande zegt genoeg
Prettig geholpen in vriendschappelijke sfeer, precies zoals wij dat graag willen. Goede advies, uitgekomen bij een set waar we voor de tijd niet bij stil hadden gestaan maar die wel volledig voldoet aan onze voorstellingen en wensen.