6

Adequate dienstverlening

Afspraken zijn eenvoudig te maken en worden conform afspraak uitgevoerd. Er blijven vragen over de historie van het voertuig; in het bijzonder over de digitale functies.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede correcte service

Vriendelijke coach, komt solide en betrouwbaar over. Auto heeft nadien een beurt en APK-keuring gehad bij mijn eigen garage. Daar werd de aankoop ook gezien als een goede.

 • Aanbevelen? Ja
9

Definitely recommended

Writing the review 2 weeks after buying the car Short: - Worth the money?=Yes - Would you do it again?=Yes - Would you recommend to family and friends?=Definitely Yes - Why not 10?=In my first meeting, I had to call the office a few times to get the confirmation email. I finally got it while I was on the train. Second time, it came on time. - Anything else? Read their blog. It has a lot of valuable information during "search" process. Very helpful Long: I write the review in English otherwise, it would take me the full day to type this review :). But I am confident with spoken and written Dutch and did everything in "Nederlands". I am sure they can help you in English if you need to. I found MijnAutoCoach on internet. I was surprised to see someone had this great idea to help people (and make honest money) I needed help, technical expertise, confirmation from someone with experience that I am doing the right choice, that the price is right. I had a budget of ~8K euros, and it was my first car purchase. It was no easy money to throw away, because of a bad choice I had 2 appointments with 2 coaches (Ruud and Gert), the first one didnt go well because of issues on the Seller side (hybrid car) and we couldnt do the check / aankoopkeuring. MijnAutoCoach helped me to get the second appointment, without additional charges!!! Second car check went all good and we bought the car. In both cases, coaches did complete checks, explained clearly what to pay attention, what is good/bad. Both coaches had many many years of experience about cars, technical as well as sales (they know what the car is worth, what your limits should be to pay). Both coaches gave me the full confidence that I was in good hands and I knew what I was about to buy. Both coaches gave very valuable advice on the process. Both of them were very friendly. I would recommend both of them equally. Gert helped me the entire process, until we left the garage with the car.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer snelle en uiterst professionele afhandeling

Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Ook tweede keer weer goed geregeld!

Ik heb voor de tweede keer een keuring via autocoach aangevraagd en ook deze keer was alles weer goed geregeld. Ze maakten zelf een afspraak met de garage, bevindingen en rapport waren direct beschikbaar en er kwamen weer een paar kleine punten naar voren die nog even opgelost konden worden voor de aankoop. Contact met de keurmeester was prettig en vertrouwenwekkend. Echt een aanrader, volgende keer doe ik het weer zo!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig, deskundig en realistisch.

20 jaar oude buscamper gekeurd. Naar aanleiding van de keuring ook gekocht. Tot op heden geen klachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerst keuren dan scheuren...........

Was al heel lang op zoek naar een hoogglanzend zwarte BMW Z4 en........in nieuwstaat. Twee jaar geleden zag ik ergens in een showroom mijn droomauto staan. Uiteraard laten keuren door Mijn Atocoach. (kosten 300 euro). De als nieuw ogende BMW Z4 kwam echter niet door de keuring. Anders had ik een kapitale miskoop begaan. Onlangs kwam ik in een groot autobedrijf weer zo'n BMW Z4 tegen. Uiteraard heb ik de auto wedereom door Mijn Autocoach laten keuren. Bijna twee uur (inclusief testrit in bebouwde kom en op de snelweg) heeft de hele autokeuring geduurd'. Daarvan heb ik nu een 14 A-viertjes tellend rapport in mijn bezit. Mijn BMW Z4 2.2 kwam glansrijk door de keuring. Ik heb reeds heel wat kilometers zorgeloos gereden. WOW !!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed contact en advies

Vriendelijke, behulpzame mensen die weten waar ze het over hebben. Goede terugkoppeling van de keuring en een uitgebreid rapport. Ga ekker door zo, dat jullie nog veel mensen kunnen helpen met het voorkomen van een miskoop!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Blij met ervaren bijstand in het ingewikkelde proces van een auto kopen.

Als leek in autoland werd ik bijgestaan bij het keuren en het zoeken van een 2e hands auto. Het beoordelen en keuren van de auto had ik als leek niet kunnen doen waardoor ik nu beter tot een beslissing heb kunnen komen. Daarnaast advies gehad over het in de toekomst onderhouden van de auto en welke onderdelen over enige tijd wellicht vervangen moeten worden en de kosten daarvan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Op zeer korte termijn een aankoopkeuring kunnen regelen. De monteur was keurig op tijd en had alles goed voorbereid. Snelle positieve service en nu in het bezit van een fijne betrouwbare auto.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlot en eerlij

Goede ervaring gehad. Da afspraak was snel gemaakt, de keuring al een dag later en de terugkoppeling van de keuring (incl rapport) ook nog dezelfde dag. Later ook van de autohandelaar vernomen dat de keuringsexpert een keurige, vriendelijke man was. En dat hij (de autohandelaar) wel zou willen promoten dat iedereen hiervan gebruik zou maken. Voor onszelf was het gewoon praktisch, omdat het voor ons twee uur rijden was en dan zou het zonde zijn als je daar aankomt en er is van alles mis met de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service!

Ook voor ik besloot een keuring te laten doen, kreeg ik telefonisch al veel tips waar ik op moest letten bij een eventuele koop van de auto. Na de keuring het rapport vlot in de mail + telefonisch contact met de coach/ keuringsmeneer met zijn bevindingen. Keurig geregeld allemaal en het geeft je echt een stuk meer zekerheid over de staat van de auto!

 • Aanbevelen? Ja
5

Moeizame communicatie

Opdracht werd vlot opgepakt en aanpak klonk helder maar daarna werd dr communicatie uitermate moeizaam en ontstond er veel onduidelijkheid. Rapport zag er aardig uit maar de toelichting erop nooit gekregen. Bereikbaar onvoldoende.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super

Perfect, heel duidelijk en rustig met geduld uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig,

Ik ben zeer postief over de service van autocoach. Ze werken snel, zijn duidelijk over de dienstverlening. Het rapport was zeer gedegen en heeft ons goed geholpen bij de aanschaf van een 2e hands auto. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Desiree, Dank voor jouw super leuke review! Een 10 verdien je niet zo maar dus we zijn hier heel blij mee! We hopen je bij de volgende auto ook weer te mogen helpen! Heel veel veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Bob van Mijn Autocoach

10

Snelle en objectieve keuring

Keuring werd na aanvraag al de volgende dag uitgevoerd, waarna de uitslag telefonisch werd doorgegeven. De link voor betaling werkte niet goed waarna de betaling op een andere manier werd overgemaakt. Hierdoor ontving ik het keuringsrapport niet automatisch, na een e-mailtje werd dit alsnog snel toegestuurd. Auto met een gerust hart gekocht en voor de zekerheid nog een garantieverzekering bij Autotrust afgesloten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zonder meer goed

Op tijd, gedegen, behulpzaam en deskundig

 • Aanbevelen? Ja
6

Keuring goed, administratie wat minder

De keuring is prima verlopen, duidelijk rapport. Met de Facturatie ging het wat minder, foute factuur ontvangen. Info op website over tarief is erg verwarrend (bijna misleidend). Onderhandeling leverde niets op dus hoefde ik ook niet te betalen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Michiel, Dank voor je review! We proberen onze dienst elke dag een stukje beter en duidelijker te maken. Natuurlijk willen we niet zo overkomen dus jouw tip wordt absoluut meegenomen in de toekomstplannen. We hopen je bij de volgende auto ook weer te mogen helpen! :) Met vriendelijke groet, Daan van Mijn Autocoach

3

Zeer teleurstellend in de afwikkeling van het rapport!

Ondanks dat de aankoopkeuring goed is verlopen, ben ik negatief over hoe de afwikkeling van het keuringsrapport is verlopen. Het rapport vermeld als bouwjaar een code, waar je als koper/verkoper niets aan hebt. Na diverse verzoeken is dit niet aangepast. Bovenvermelde rapport ontving ik 5 dagen na de keuring, terwijl de zelfde dag direct betaald is en de koop is gesloten. Dit was in de administratie zoek geraakt. Zonder van je geld dus.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste John, Fijn om te horen dat de keuring goed is verlopen, jammer dat je niet tevreden bent over het proces hierna. Wij hebben gekeken waar dit aan heeft gelegen en de betaling was niet via iDeal bij ons binnen gekomen, waardoor het systeem de aanduiding "niet betaald" geeft. Hierdoor werd ook het verslag niet automatisch verstuurd. Dit zit aan elkaar gekoppeld. Nadat je ons het bericht hebt gestuurd dat je het rapport niet hebt gekregen, heb je deze de volgende dag van ons gehad. Helaas kunnen wij de kentekengegevens op pagina 3 niet aanpassen, daar deze automatisch worden toegevoegd (zie tekst onder die gegevens). Wel laten we onze technische dienst hiernaar kijken. Indien gewenst kunnen we de tekst nog toevoegen aan je rapport. We hopen dat het zo wat duidelijker is en hopen je ook weer te mogen helpen met de volgende auto! Met vriendelijke groet, Het team van Mijn Autocoach

9

Prima alles geregeld, duidelijk rapport

De afspraak was door het garagebedrijf paar keer verzet, autocoach deed niet moeilijk. Uiteindelijk hebben ze paar punten gevonden die evt gerepareerd moesten worden, waaronder een huishoudaccu. Alles is gemaakt. In het rapport stonden de dot nummers vd banden verkeerd vermeld, dit is netjes op mijn verzoek veranderd voor de verzekering.

 • Aanbevelen? Ja
5

Goed maar niet compleet

Contact verliep prima, Enkel was de keuring een dag eerder dan telefoonish besproken. Gelukkig was de auto nog niet verkocht zodat de aankoop door kon gaan. × minpunt autopapieren zijn niet gecontroleerd en is geen uitspraak over gedaan terwijl de garage en de advertentie bevestigde dat alles aanwezig was. Ook kon ik niet telefoonisch na bespreken omdat de persoon welke de keuring uitvoerden op vakantie ging. (Dit was wel prettig geweest als ik zelf niet op locatie aanwezig ben) Verder geen klachten maar voor het geld had ik wat meer verwacht, om deze reden zou ik het niet aanbevelen)

 • Aanbevelen? Nee
10

Rust is te koop!

Na maandenlang in cirkeltjes te hebben gedraaid en alle hoeken van Marktplaats wel gezien te hebben heb ik mijn Autocoach gebeld. Ik wist niet waar ik goed aan zou doen qua merk en type auto. Na mijn wensen aangegeven te hebben hebben we een bepaald type en merk bepaald. Na een dag of 2 of 3 kreeg ik een shortlist. Ik heb toen doorgegeven voor welke ik ging. Een week later had ik met de expert een auto gezien en gekocht. Ik ben zeer tevreden met mijn Autocoach. Zowel in het voortraject als later. De communicatie, de snelheid van reageren, de onderlinge communicatie, de sfeer, hun geautomatiseerde systemen, bereikbaarheid, en natuurlijk hun kennis. Van de markt, van auto's, van garages, van verkooptrucs, ..... Ik heb werkelijk rust gekocht! Een auto koop je niet zomaar. Destijds deed ik ook zaken met ze en hebben ze mijn camper gekeurd. Ook daarvoor zijn ze zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
9

heel tevreden, blij dat er een keuringsrapport is

wij hadden de auto al gekocht en schoten een beetje in de paniek toen we de recensies over het autobedrijf zagen. Gelukkig was er de autocoach. met het rapport konden we duidelijker stellen wat er nog moest gebeuren aan de auto voor uiteindelijke aflevering.Enige minpunt is dat de monteur ook wel een beetje aan de negatieve kant was over de gehele auto, terwijl hij technisch goed is. De roestplekken waren gemakkelijk te herstellen evenals de remmen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele ondersteuning en ontzetting op een prettige wijze

Goede telefonisch voorlichting bij beoordeling van de diverse occasions. Bij de daadwerkelijke testrit en keuring hele goede / fijne ondersteuning gehad. Uitgebreid alles getest. Hele positieve ervaring. Absolute aanrader... en fijn dat je ook in de onderhandelingen op hen kan terugvallen... autoverkoper neemt je gelijk een stuk serieuzer

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over Mijn Autocoach BV

Verborgen gebreken behoren tot het verleden Ken je dat? Je ziet een mooie tweedehands auto staan. Althans, hij ziet er mooi uit. Maar is het wel een betrouwbare auto zonder verborgen gebreken? Je wil na het uitgeven van zoveel geld, niet met technische problemen langs de weg komen te staan. In de meeste gevallen geeft de verkoper niet thuis. Wat doe je dan? De enige optie is dan om je auto te laten repareren op eigen kosten. Iets wat honderden tot duizenden euro’s kost. Balen! Maar je kunt het ook anders doen… Wij van Mijn Autocoach helpen je bij de aanschaf van je volgende tweedehands auto. Onze technische experts zijn er voor jou. We nemen je aan de hand, en behoeden je voor een miskoop.