Contact liep via email soepel, moest wel eens even wachten op bericht. Maar over algemeen zeer positieve ervaring.
Het is geweldig iemand bij je te hebben die op 't zelfde technische niveau zit als de autohandelaar. Ook tijdens het voortraject (telefonisch onderhoud) werd ik voorzien van hele nuttige informatie en was sfeer positief en ongedwongen. Het is zo goed bevallen dat ik de volgende aankoop van een auto niet zonder autocoach op stap ga.
Jullie hebben me goed geholpen met advies en begeleiding in het aankoopproces. Ook de verkopende partij vond het een prima initiatief.
Opgehaald van station, deskundig en duidelijk. Nam ons goed mee in het proces.
Fijn,betrouwbaar en deskundig.maar in onderhandeling bij ons niet van extra waarde geweest
adviseur was op tijd beoordeelde auto adequaat
Zonder technisch verstand van een auto is het moeilijk op de belangrijke zaken te letten bij een aankoop. De technische beoordeling en telefonische hulp waren zeer nuttig. Ik raad Mijn Autocoach aan iedereen aan.
professioneel
De medewerkers komen ervaren over en proberen een auto te vinden die zo goed mogelijk aan alle wensen voldoet. Indien de eerste auto niet aan alle wensen voldoet wordt er naar een andere auto gekeken. Zeer klantgericht.
Ik kende "Mijn Autocoach" niet doch ben positief verrast. Je kunt bij een dergelijk grote aankoop toch beter wat meer uitgeven en zo wat zekerheid te kopen.
Erg klantvriendelijk, duidelijke en gestructureerde manier van werken, goede adviezen, snelle service, erg tevreden.
De autocoach heeft bijgedragen aan onze besluitvorming een auto wel of niet te kopen, o.a. door aanvullende info mbt diefstal,schade,slijtage en opgevallen afwijkingen van het normale patroon, kennis die wijzelf missen.
Flexibele en goede advisering bij keuze meest passende merk/model Uitstekende kwaliteit inspectie
Geef de klant een duidelijk concreet oordeel van de staat van de auto. Zonder meetapparatuur lijkt me dit lastig. Het blijft vaag
Meneer gebeld na de afspraak, had wat andere verwachting van onze dienst. Wij maken een uitgebreide proefrit en inspecteren de auto van binnen, buiten, onder en boven. Wat wij niet doen is tijdens de inspectie onderdelen demonteren of zoals meneer benoemd, de auto met allerlei meetapparatuur uitlezen. Goed idee wellicht om in de toekomst onze dienst nog completer te maken. Meneer gelukkig verder wel tevreden over de contactmomenten met ons en onze klantvriendelijkheid.
Omdat ik totaal geen verstand van auto's heb, heb ik de autocoach ingehuurd. De autocoach heeft de auto goed nagekeken op veel punten ook aan de onderzijde. Dat geeft vertrouwen bij de aankoop. Ook de prijs is flink naar beneden, nadat we eerst gezamenlijk de strategie bij de onderhandeling hadden bepaald.
Meer dan positief. uitermate betrouwbaar en vakkundig
Het was een plezier om een auto te kopen met de begeleiding van iemand die deskundig is op dit gebied. Mijn vertrouwen was gegrond en zelfs de verkoper van de auto was heel blij om op deze manier de auto te verkopen. Een win win voor mij als koper, de verkoper en mijnautocoach!! Deze service kan ik aan iedereen sterk aanbevelen die weinig kennis heeft van autos. R. Rijntjes Sint Hubert
Zeker technische kennis van zaken! De autocoach kijkt goed de auto na. En komt met voorstellen om bepaalde zaken op te lossen.
Het klikte gelijk met de medewerker erik,qua werkwijze en gesprekken,werd keurig van huis opgehaald en weer thuis gebracht,want had zelf geen auto en was geen probleem voor mijnautocoach.