4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor (auto)technisch niet goed onderlegde types als ik is dit echt een uitkomst. Betrouwbaar, snel, ook s'avonds beschikbaar, kennis van zaken. In mijn geval was er niets uit de onderhandelingen te halen, en daardoor werd pakket 2 keurig omgezet in pakket 1. Al met al , een prima dienst !

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 1
  • Verbeterpunten: euh ....

Ze hebben ervaring

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Beter kijken ook achter de bescherm/ bodemplaten van de auto( vaak jongere auto's )

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn oordeel over Mijn Autocoach is zeer positief, vanwege het feit dat ze mij meer zekerheid hebben gegeven over mijn aankoop! Het is een prettige gedachte dat zowel de tijd genomen wordt om een goede proefrit te maken, als de evt. nieuwe aankoop op de brug uitgebreid te inspecteren. Daarnaast hebben we rustig vooraf overleg gehad mbt onderhandeling over inruil & bedragen, wat daarna overging in een prettig gesprek met de verkoper. Het gevoel dat je in je aankoop gesterkt wordt door een zeer vriendelijke kenner van zaken, maakt dat ik Mijn Autocoach altijd zou aanbevelen aan mensen die minder autotechnisch onderlegd zijn! Eric Biemans, heel hartelijk dank voor je bewezen diensten!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De auto werd op de brug in een garage zeer grondig geinspecteerd na een proefrit en hierna werd heel goed uitgelegd wat eventuele aandachtspunten zouden zijn en met dit gegeven heeft de medewerker van mijn autocoach voor ons bij verkopende partij een mooie overeenkomst onderhandeld. Wij hebben dankzij mijn autocoach een auto die veilig en betrouwbaar is. En ik zou ze aan iedereen dan ook willen aanbevelen die met zekerheid een andere auto aan willen schaffen

• Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken werden goed nagekomen. Heb nu een goed gevoel over de auto.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Elektronisch Technisch verslag rapport is erg summier. Niet eens een advies. Graag in de toekomst verslag en factuur in aparte PDFjs. I.v.m. doorsturen etc.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel tijd genomen om mij te begeleiden met het vinden van een geschikte auto. Medewerkers zijn erg vriendelijk en klantgericht. Na een aantal slechte ervaringen met autohandelaren/dealers, ben ik eindelijk tevreden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

timing benoemen problemen auto met verkoper zeer natuurlijk.Geen enkel punt wordt vergeten. Verkoper weet vriendelijk edoch zakelijke over te komen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een auto kopen is kost een heel wat geld. We wilden voor dit geld wel een goede auto hebben. Met technisch heb ik niet heel veel verstand van auto's. Plus dat ik niet goed kan onderhandelen. De autocoach heeft ons hierbij heel goed geholpen!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: De autocoach en de verkoper hebben 1x een poosje met elkaar gepraat, zonder dat wij erbij waren, dit was niet fijn, omdat je dan niet weet wat er wordt besproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met Mijn autocoach! Wij hebben 2x iemand mee gehad en allebei de mannen hadden echt verstand van zaken. Ruim 2 uur zijn ze besig met inspecteren en de proefrit waarbij je uiteraard zelf ook rijdt maar ook de autocoach. Het onderhandelen lieten we ook aan de autocoach over en heeft hij ervoor gezorgd dat we het bedrag moesten betalen wat we ook vantevoren met hem hadden afgesproken. De autocoach verdiendzo zijn eigen geld terug. Ik zou het iedereen aanbevelen die niet zo heel veel verstand heeft van auto's. Want het is toch een hoop geld wat je uitgeeft en dan wil je ook iets goeds. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!!!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Ik zou proberen om nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ik heb al aan een paar mensen verteld over mijn autocoach en niemand kende het nog. Maar de mond op mond reclame is natuurlijk het beste. Zolang jullie goed werken leveren zal het best goedkomen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden een zoekopdracht gegeven aan mijn auto coach. Binnen een dag hadden we een top 3 die perfect aan onze wensen voldeed. Na telefonisch contact hadden we een afspraak gemaakt om de eerste auto te bekijken. We hebben uiteindelijk op die dag twee auto's bekeken. Bij het eerste bedrijf kregen we een hele vreemde reactie op de komst van onze auto coach, ondanks dat dit van te voren gecommuniceerd was. De verkopers leken liever niet te willen dat de auto gecontroleerd zou worden. Dit gaf ons het gevoel dat er iets mis was met de auto en we hebben dit gesprek snel afgekapt. We waren op dat moment al heel blij met ons besluit om een auto coach mee te nemen. Gelukkig had onze auto coach nog tijd om een tweede auto te bekijken waardoor we niet voor niets een vrije dag genomen hadden. Bij het tweede bedrijf werden we heel vriendelijk ontvangen. We konden meteen een proefrit maken en de auto daar op de brug zetten. De auto coach heeft uitgebreid de tijd genomen om alles te controleren en ons daarna geadviseerd over de onderhandelingen. Alles was daarna snel afgehandeld. Nog nooit zo snel en met zo'n goed gevoel een auto gekocht.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Onze auto coach gaf na ons bezoek bij het eerste bedrijf aan dat hij er vanaf het begin geen goed gevoel bij had. Wat ons betreft had hij eerder meer initiatief mogen tonen door het gesprek gewoon af te kappen. Dit hebben wij uiteindelijk zelf gedaan, maar iemand die iets minder sterk in zijn schoenen staat had hier misschien wel moeite mee gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn Autocoach, was voor mij ideaal, wilde graag een leuke goeie auto, maar heb er te weinig verstand van of die auto ook goed is. De Auto-coach heeft ons super geholpen met het vinden van onze Opel Twintop.Zeer proffesioneel. Aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was erg prettig om goed begeleid te worden bij het kopen van mijn auto. Er werd grondig en uitgebreid gekeken naar alle aspecten, zowel extern als intern. Ik kan Mijn Autocoach aan iedereen aanbevelen die net zoals ik niet de technische kennis heeft om een auto goed te kunnen beoordelen.

• Verbeterpunten: Geen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een gat in de markt en ik zal Autocoach zeker aan mijn kennissen bekend maken.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Voeg de technische kwalifikaties en onafhankelijks-verklaring van de onderzoeker bij het beoordelingspakket.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ze zijn goed zien alles aan de auto ze zijn de hele dag met mij op pad geweest ze blijven kijken en denken voor nogmaals bedankt ervoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

medewerker is deskundig en let op detailpunten. het geeft je vertrouwen, dat je geen kat in de zak koopt. inspectie op de brug is belangrijk.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: ik had opgegeven, welke auto ik had willen kopen. misschien is het mogelijk, dat er een advies wordt gegeven. dat de gevraagde prijs voor dit type auto ook overeenkomt met de vraagprijs bij andere dealers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een lange zoektocht samen met mijn autocoach de juiste auto gevonden, Alleen was ik tot een andere keuze gekomen vrees ik met bijbehorende teleurstellingen. De juiste auto is zelfs zonder mijn aanwezigheid aangekocht. Had vertrouwen in het oordeel van de autocoach. Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en correcte samenwerking. Nemen een aantal regelzaken over, brug etc. Kijkt objectief, niet uit gevoel maar denkt wel mee met klant. Controleert alles en is op de hoogte van de prijs/kwaliteitverhouding van de auto. Goede klik met de klant.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 1
  • Verbeterpunten: Motorolietest die geen duidelijkheid bood. Dit maakt dat ik nog niet zeker weet wat de kwaliteit van het motorblok inwendig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De autocoach is echt een uitstekend hulpmiddel voor de gewone autokoper omdat niet alles is wat het lijkt. Ze zijn sneller en veel flexibeler als b.v. een keuring station. Zonder deze coach had ik wellicht een verkeerde auto gekocht.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Bij het zoeken naar een auto voor b.v. de top drie auto's is het voor iedereen beter als de verkopende partij eerst goed wordt beoordeeld. Eric en ik zijn de eerste dag bij twee niet correcte bedrijven geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Had nog nooit van Mijn auto coach gehoord, maar tijdens het zoeken naar een auto kwam ik ze tegen. Een paar gegvens ingevuld en de volgende avond werd ik gebeld, Na een goede uitleg hoe zij werkten gehad over de auto die ik gevonden had. De volgende ochtend hebben zij gegevens over de auto verzameld en een afspraak gemaakt bij de garage. Ter plekke mij auto coach Eric Biemans ontmoet en een proefrit met hem en de auto gemaakt. Onderweg de auto geinspecteerd en teurg bij de garage de auto op de brug en de onderzijde. Hierna de onderhandeling gestart en naar volle tevredenheid de auto gekocht. Zijn deskundigen die weten waar ze over praten, Bij mijn volgende auto gaan ze zeker weer mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een perfecte, adequate chat sessie werd direct online de auto mee bekeken en duidelijke afspraken gemaakt. Auto werd direct bekeken door Autocoach waarna een vrijblijvend advies kwam waarna de keuze bij mij lag om tot koop over te gaan. Laten leiden door Autocoach en andere auto gekocht die geheel voldeed. Met geen kennis van auto’s en niet de beroemde kat in de zak willen kopen, kan ik iedereen de begeleiding van Autocoach aanraden.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Iets vlotter de toegezegde rapportage toezeggen zou fijn zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en efficient handelen. No nonsens

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren op zoek naar een specifieke auto waarvan we een 3-tal gevonden hadden die aan onze wensen voldeden. Van één gaven ze direct aan om deze links te laten liggen, na een bezoek aan de betreffende handelaar bleken ze groot gelijk te hebben. De auto waar we uiteindelijk een proefrit in gemaakt hebben daar hadden we een goed gevoel bij. Mijnautocoach heeft de auto technisch beoordeeld, waar een paar puntjes uitkwamen die ze aangekaart hebben bij de dealer en die opgelost zijn. Het inschakelen van Mijnautocoach heeft ons gevoel bevestigd, zonder de emoties de we zelf bij een mooie auto hebben. Door hun technische oordeel hebben wij een goed gevoel bij de auto die we nu gekocht hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vriendelijke, pro-actieve en betrokken houding, aardige en correcte mensen. een goede keuze om een 2e hands auto goed door te lichten voor je iets koopt, aangezien de 2e hands autobranche nog steeds aan elkaar hangt van dubieuze bedrijven.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: elke auto direct en standaard checken op logische kilometerstand, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. verdienmodel (alleen de 75,- voor de check betalen als het pakketbedrag niet van de autoprijs is afonderhandeld) is tricky aangezien veel autobedrijven met meeneemprijzen werken en nauwelijks onderhandelruimte geven. ik heb toch de volle prijs betaald door de goede ervaring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In twee woorden: absolute top. Een ieder die op zoek is naar een andere auto, kan ik de autocoach van harte aanbevelen!!!

• Verbeterpunten: Geen

Company details