Vandaag mijn Citroën ingeruild voor een Ford Focus. Van tevoren mijn budget afgesproken. Mijn coach had al een voorinspectie gedaan op de auto, toen ik aankwam hebben we samen een proefrit gemaakt. Hij vertelde me het een en ander over de auto en dat het voor hem in ieder geval een betrouwbare auto was. Dankzij hem hebben we een goede deal kunnen maken (binnen mijn budget), wat ik absoluut zelf nooit had kunnen doen!!! Hij onderhandelde goed en gaf niet op, waar ik allang al akkoord had kunnen gaan met de verkoper (gelukkig dus een coach die voor mij de onderhandeling deed).
Super geholpen door mijnautocoach! Samen meerdere malen een Top 3 samengesteld en goed advies omdat onze eerste keuze niet haalbaar was met een betrouwbare auto. Helaas na technische inspectie is de eerste auto het niet geworden vanwege teveel problemen. Zaken die ik zelf nooit had kunnen weten, zeker het geld waar dus! Hierna zelf auto gevonden en weer laten inspecteren en nu succesvol. Ik raad iedereen mijnautocoach aan.
Autocoach ging mee voor de aankoopkeuring.Bij de proefrit was een geluid in de motor te horen.Hij kon mij vertellen dat dit waarschijnlijk het differentieel was.Een dure reparatie zonder garantie dat het hierbij bleef....Auto dus niet gekocht.Omdat de keuring zelf niet gedaan hoefde te worden werd dit ook niet in rekening gebracht ! Tweede auto met dezelfde autocoach was wel een succes.Duidelijk rapport van de auto dat gebruikt kon worden bij de onderhandeling.Zeer aan te bevelen !!
Ik heb positieve ervaring met mijnautocoach. Goede indruk gehad. Klantvriendelijkheid vind ik prima.
Ik vindt het fijn dat ik een gedegen en objective beoordeling over de auto heb gekregen dat stelt me gerust en vertrouw ik er op dat ik de komende jaren zonder problemen auto kan rijden .
Super fijne begeleiding naar de juiste auto voor mij. ik had duidelijk voor ogen welk merk en kleur het moest zijn. Margot heeft me er perfect bij geholpen. De technische keuring is heel secuur. Echt elk onderdeel wordt onder de loep genomen. Zo koop je dus echt geen kat in de zak, zoals ik in het verleden helaas had meegemaakt. De eerste auto had helaas toch enkele gebreken en de verkoper wilde niet dalen in prijs. Het werd me daarom ook afgeraden. De tweede auto was raak; heel fijn dat je er helemaal doorheen begeleid wordt van de eerste stap tot en met de onderhandeling. Je rijdt echt met een heerlijke gevoel weg met je nieuwe aankoop !
Snelle en correcte afhandeling, ben geholpen en geïnformeerd zoals ik dat eigenlijk van elk ander bedrijf ook zou mogen verwachten. Hier kunnen andere bedrijven wat van leren! Keurig!!!
Reageert snel en accuraat, aankoopkeuring de volgende dag ingepland! Ideaal dat je een auto verder weg kan kopen met garantie in de buurt van Mijn Autocoach.
goede gesprekken door telefoon,kennis van zaken
Clear, crisp advice and efficient service at a very reasonable cost.
Verstand van zaken, technisch en m.b.t. de automarkt!
Autocoach hielp mij met de onderhandelingen met de verkoper. Daar hebben ze veel tijd ingestopt. Het resultaat was negatief, maar dat lag aan de halsstarrigheid van de verkoper.
Vanaf het eerste e-mail- en telefooncontact ervaar dat de Autocoach er voor jou is! Kijkend naar jouw belangen en wensen wordt er gekeken naar passende auto's met bijbehorende advies en de voor en nadelen op een rij. Geduldig, klantvriendelijk en zeker een partij die ik een volgende keer ga betrekken mocht ik weer iets nieuws zoeken: zo heb ik mijn "Autocoach ervaring" ervaren. Het zijn toppers!
Wat een fijn gevoel als je een expert mee hebt die je adviseert en voor je onderhandelt. Zo sta een stuk sterker en het scheelt een hoop getwijfel!
Eric Biemans kwam direct vertrouwd over.Werkte zeer nauwkeurig en rustig.Voor iedereen aanbevelenswaardig!
Prima geholpen door Margot van begin tot eind! Duidelijke communicatie ook tussen klant en de coach!
Voor diegene met weinig of geen technische kennis een aanrader die zichzelf terug verdiend.
Voor het eerst mijn autocoach voor de bemiddeling van een andere auto in de armen genomen. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad. Omdat ik op zoek was naar een wat oudere auto liggen de gebreken al snel op de loer, Als jezelf geen expert bent zijn die gebreken vaak niet makkelijk op te sporen. De autocoach heeft mij goed en vakkundig geholpen. Van wege het feit dat er naar drie auto's moest worden gekeken voordat ik eindelijk de goede te pakken had kreeg ik nog een leuke korting. Zeker aan te bevelen!
Voor mensen die de ballen verstand heeft van auto's. Of geen tij cq zin hebben om tijd eraan te besteden. Supergoede service. Fijn contact en betrouwbaar.
Goed bereikbaar, autocoach luistert goed naar onze wensen en uiteindelijk past het pakket (technisch onderzoek) prima.
Twee jaar geleden hoogzwanger op eigen houtje een auto gekocht bij iemand die we kenden en vertrouwden - dat was helaas een grote miskoop. Nu bij deze zwangerschap moesten we wel aan een nieuwe familiewagen. Mijn Autocoach ingeschakeld, omdat we niemand met verstand van auto's konden meenemen en echt een betrouwbare wagen wilden aanschaffen. Fijne mensen en een hele professionele en hartelijke communicatie. Niet alleen hebben ze een uitstekende selectie gemaakt om uit te kiezen (want wat is nou een goede auto), de koop was ook nog eens snel geregeld. We ontmoetten op locatie een echt vakkundige, vriendelijke en betrouwbare man aan wie we het wel uit handen durfden te geven, die de auto op alle punten gecontroleerd heeft en ook goed heeft onderhandeld. Vanwege de vorige ervaring keek ik er echt tegenop dat we een nieuwe auto nodig hadden, maar nu was het zelfs een leuke ervaring! Dit heeft heel veel stress en zorgen gescheeld en we hebben ook nog eens een nieuwere en mooiere wagen met minder kilometers dan we van tevoren hadden gehoopt!
Bijzonder kundig en betrouwbaar advies. Zonder dit advies had ik de auto niet zo makkelijk gekocht. Prettig mens ook.
Pakket 1 & 3: Er is goed naar mijn wensen geluisterd. Dit kwam ook omdat de goede vragen werden gesteld. Dit resulteerde in een herkenbare top 3. Door samenloop van omstandigheden heb ik de coach tijdens het schouwen van de auto niet gezien maar kreeg steeds goede updates. Ik krijg de indruk dat de coach goed en scherp heeft onderhandeld. Ik zou duurder uit geweest zijn!