1. Veel geleerd over mogelijke technische gebreken. 2. Doordat technische deel uit mijn handen werd genomen konden zelf meer naar het gebruiksgemak/praktische aard van de auto kijken. 3. Autocoach principe was nieuw voor de verkoper en deze leek een beetje uit balans. 4. korting op prijs waarneer ook met zusterbedrijven wordt samengewerkt (autoverleden, Independer) 5. Medewerkers zijn zeer vriendelijk, accuraat en afspraken worden exact nagekomen. Dikke pluim!
Zelf een BMW 320i / 2001 gevonden en al iets van de prijs afgehandeld. Super service , ik werd van station(ns) opgehaald en samen naar verkoper gereden (plm.10km).Ernst heeft eerst uitgebreide proefrit gemaakt en de auto beoordeeld en buitenkant kritisch beken! Daarna heeft Ernst ruim een half uur de auto op de brug geinspecteerd en enkele kleinigheden ontdekt. Daarna heeft hij voor mij nog onderhandeld (maken van gevonden kleinigheden + auto thuis afleveren !! ) dit ging lekker vlot alleen verder geen lagere prijs. Algemeen oordeel ZEER goed !! Een aanrader voor iedereen ook voor mensen met "verstand" van auto"s , vogens mij worden verkopers toch iets "tammer" als er een eetra expert bij is .
Ik had een auto gekocht met voorbehoud voor technische keuring. Ik had een onafhankelijk bedrijf nodig die snel een keuring kon uitvoeren. Autocoach deed dit binnen een dag. Het gebeurde op locatie. Medewerker was to-the-point en kundig. Bedankt voor het goede advies. Kan jullie zeker aanraden.
Vakkundig bedrijf, je kan echt op hun expertise aan. Prettig in omgang, korte lijnen. Zeker aan te raden, verdienen hun geld dubbel en dwars terug.
Ik had op marktplaats een mooie BMW drie serie cabrio gevonden. Aangezien ik zelf totaal geen verstand heb van auto's en de verkoper ruim 1,5 uur rijden van mij vandaan woonde heb ik mijn autocoach ingeschakeld voor een keuring. Hierbij ben ik erg vriendelijk te woord gestaan, is de keuring snel ingepland en het belangrijkste natuurlijk dat de keuring erg grondig is uitgevoerd. Zelfs knopjes van het verstellen van de stoelen en werking parkeersonsoren werden meegenomen. Ik kan mijn autocoach dus aanbevelen voor iedereen die op het punt staat een auto te kopen maar geen kennis heeft over de staat van een auto.
Aangezien mijn technische ervaring met het aankopen van een moderne auto toch wat te wensen over laat en ik een miskoop wilde uitsluiten heb ik Mijn Auto Coach gevraagd dit proces te begeleiden. Het lezen van de reviews stelde mij gerust en de verwachtingen waren hoog. Ik kan slechts zeggen dat aan mijn verwachtingen volledig is voldaan. De eerste contacten verliepen vlot en waren deskundig. Het daadwerkelijke proces werd begeleid door Ernst en ik heb hem ervaren als toegewijd en deskundig. Daarnaast is er professioneel een uitgebreide keuring uitgevoerd waarbij ik als klant ook betrokken werd. Vragen werden serieus genomen en er werd tijd aan besteed. De onderhandelingen werden vooraf met mij afgestemd en vervolgens discreet en respectvol maar toch doel gericht gevoerd. Met als resultaat een aankoop voor een prijs die ik vooraf bepaald had. Kort om Dank Ernst en Mijn Auto Coach voor deze begeleiding en keep on the good work!
Een echte aanrader voor mensen die niet zoveel verstand van auto's hebben zoals ikzelf.Een echte expert die kijkt naar dingen waar ikzelf nog niet aan zou denken,en vervolgens dan ook aan de verkoper voorlegt,met het gevolg dat of het word ter plaatse verholpen of de prijs gaat naar beneden.Dus kortom je koopt een wagen waarvan je verzekerd ben dat hij technisch en optisch in orde is en waarvan je nog jaren plezier aan kunt beleven.Nogmaals van harte bedankt ernst.
Prima klantvriendelijk contact gehad met diverse medewerkers. Komen terzake kundig over. Door hun advies heb ik besloten de auto niet te kopen. Willen je echt verder helpen.
Na enige twijfel toch een coach naar een auto laten kijken. Een mooie Golf TDI gezien op internet die werd aangeboden door een vak-garage en leek een mooie koop, te mooi wellicht. Na een KM check en schadeverleden check bleek de auto te zijn ingevoerd met schade aan de achterkant. Dit wetende bleef ik twijfelen en heb ik een Autocoach de auto laten inspecteren. Na een grondige inspectie is mijn twijfel helemaal weg. Ik heb die auto niet gekocht omdat er te veel defecten waren en de schade zeer waarschijnlijk veel meer was dan de verkoper in eerste instantie vertelde. Jammer dat de koop niet door ging en heel blij dat ik de autocoach heb ingeschakeld. In mijn zoektocht naar een andere auto ben ik overigens ook nog erg goed geholpen!
Deskundig. Neemt zijn tijd om de auto goed te controleren. Stelt vragen aan eigenaar.
Snel, vakkundig en betrouwbaar. De aankoop van een 'vreemde'auto maakt 'mijn autocoach' een stuk vertrouwder.
Opvolging binnen 24 uur. Deskundig, snel, behulpzaam en vriendelijk.
Zeer klantvriendelijk, goede follow up gedurende het traject. Gedegen advies over de vraagprijs in relatie tot de op korte termijn te verwachten reparatie-/onderhoudskosten. Zeer positief verrast door de aangeboden extra service in zoektocht naar nieuwe auto toen bleek dat er geen onderhandelingsruimte was op de gekeurde auto.
Er wordt voorafgaand aan het technisch onderzoek al contact gezocht. Nadat de technische keuring is afgerond je meteen gebeld en worden de eerste bevindingen gedeeld. Mocht je na aanleiding van het technisch rapport nog vragen hebben, dan kun je zelfs buiten kantoortijd, om een toelichting vragen.
Bijzonder begripvol telefonisch te woord gestaan. Snelle en deskundige service.
vriendelijke medewerkers. Wanneer ik vraag had of iets niet duidelijk was, werd dat duidelijk uitgelegd. Afspraken worden nagekomen. Prima geholpen. Goed gevoel aan over gehouden.
Autocoach werkt snel, communiceert goed en haalt je niet het vel over de neus: pakket 2 besteld maar vanwege onvoldoende onderhandelingsruimte pakket 1 in rekening gebracht. Telefonische terugkoppeling en rapportage per mail. Autocoach heeft zichzelf ook in mijn geval terugverdiend omdat ik met het rapport toch nog wat van de prijs af kreeg. Daarnaast het goede gevoel dat een expert de auto heeft bekeken en de verkoper alle puntjes uit het rapport vóór aflevering in orde maakt. Een dikke 10!
prettig manier van samenwerking. ...zeker aan te bevelen
Goede opstelling, deskundigheid, klantvriendelijkheid en vooral snel inspelen op onverwachte situaties. Hulde aan allerte baliemedewerker Margot Thomas.
Steeds keurig te woord gestaan, door alledrie de medewerkers die ik heb gesproken. De toegevoegde waarde van de verzekering zal zich moeten uitwijzen, maar ik heb nu nog geen reden om daar niet op te vertrouwen.