4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige expert, heeft alle details van de auto goed bekeken en vastgelegd, Geeft uitleg bij punten waar op te letten. Algemeen werd gezegd dat er een risico is, maar dit werd niet verder uitgelegd.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Het rapport bevat veel informatie die voor iedereen voorhanden is. Graag zou ik een gedetailleerdere beschrijving van technische staat en risico's zien, waarbij de expert zijn kennis en oordeel begrijpelijk verwoordt naar de klant zodat deze een beter beeld krijgt van het risico wat de klant neemt.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een uitgebreide terug koppeling met 3 mooie auto's zijn wij samen met Dirk naar onze keuze gereden. Dirk heeft een zeer uitvoerige technische check gedaan en gaf duidelijke feedback. Dirk heeft de onderhandeling gedaan en wij zijn tot een koop over gegaan. Dirk heeft er wel voor gezorgd dat een aantal mankementen kosteloos worden verholpen. De medewerkers van mijn auto coach zijn erg professioneel en Dirk is een gepassioneerde kenner van auto's. Zelfs de garage eigenaar was erg onder de indruk van Dirk! Ik raad iedereen aan om met Mijn autocoach samen te werken. Nu zaterdag mijn auto ophalen!

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel positief! Erg fijn om op professionals te kunnen vertrouwen bij iets als het vinden van een auto. Ga hier in de toekomst zeker vaker gebruik van maken.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ervaring met Mijn Autocoach is helemaal niets aan toe te voegen. De beslissing die ik nam om een Auto te laten importeren is het contact super maar dan ook super goed verlopen. Al met al een dikke 10, nogmaals bedankt Mijn Autocoach.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg blij met deze service. Dirk Jan was erg uitvoerig in zijn verslag, zowel mondeling als schriftelijk. Ook de follow up (van de kleine puntjes) was goed geregeld! Iedereen die een tweedehands auto koopt, zou hiervan gebruik moeten maken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijnautocoach.nl was top! Al vanaf het begin hadden zij begrip voor mijn doofheid. Schriftelijk communiceren via hun eigen chatfunctie op hun website en in real life gingen soepel. De afspraak voor een bezichtiging gebeurde de volgende ochtend al en ik ben zeer dankbaar voor de aankoopkeuring door Dirk Jan. Vanwege mijn doofheid was het super dat hij de hoorbare delen voor mij kon beoordelen, zoals de motor, uitlaat, koppeling, versnellingsbak, etcetera. Er waren reparaties nodig en dit kon worden meegenomen in de prijs, altijd fijn om vooraf te weten welke extra kosten er zijn. Dirk Jan heeft super geholpen met de proefrit, beoordeling op de brug, advies in de kosten en garage voor de reparaties. Nu heb ik een bestelauto voor de komende jaren en verheug me nu al op om de bestelauto te gebruiken voor de sledehondensport met onze husky, vakanties en vervoeren van grote spullen die niet in de Peugeot 107 passen. Een aankoopkeuring is een aanrader voor mensen, die geen verstand hebben van auto's en voor doven en slechthorenden.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Misschien handig dat er een mogelijkheid komt voor het insturen van een foto tijdens het schrijven van een review.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel de communicatie en service via telefoon als ter plekke waren erg goed. Coach was deskundig en heeft ons goed geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden zelf een occasion auto gevonden en besloten gebruik te maken van pakket 3 van Mijn Autocoach, aangezien we zekerheid wilden hebben omtrent de betrouwbaarheid en onze auto wilden inruilen. We zijn erg blij met de ons toegewezen coach, Dirk Jan, die een uitgebreide inspectie heeft uitgevoerd op de auto, waaronder een testrit en inspectie op de brug. Dirk Jan heeft veel kennis van zaken, is doortastend en precies in z'n werk. Zijn analyse van de auto heeft ons uiteindelijk behoed voor het kopen van een auto met een potentieel motorprobleem. Omdat de koop niet is doorgegaan, werd pakket 2 in rekening gebracht, wat zij zeer waarderen! Wij bevelen iedereen aan om bij aankoop een autocoach mee te nemen. Niet alleen kunnen zij de auto diepgaand inspecteren en adviseren, je leert er zelf ook veel van. Voor ons al met al een positieve ervaring.

• Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel erg tevreden over de aankoopkeuring die Dirk Jan voor onze camper heeft gedaan. De keuring is absoluut deskundig verricht. Voor ons een bevestiging dat de camper ook dik in orde is op delen die aan de buitenkant niet waarneembaar zijn. Tevens kregen wij een bevestiging van de relatief lage kilometerstand op basis van een goede technische onderbouwing. Ook viel ons de liefde voor het vak bij Dirk Jan op waardoor je als klant niet het gevoel krijgt dat er even snel iets afgehandeld moet worden. Wat ons betreft zeker een aanrader!!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Geen verbeterpunten wat ons betreft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste gezinsauto. We zijn erg tevreden met de begeleiding van Nick. Hij heeft de auto deskundig onderzocht, ons goed geïnformeerd en geholpen met de onderhandeling. Zeker een toegevoegde waarde! Dit hadden we zelf niet gekund. Het hele proces duurde wat langer dan normaal, desondanks is hij er toch tot het einde bij gebleven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geholpen door de medewerkers van Mijn Autocoach. Allereerst in de door hen verrassende opgestelde top 3, en later bij de dealer waar coach Erik mee was! Goed onderzoek en onderhandeling.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb zelf geen verstand van auto's. Daarom was het fijn om informatie over de staat van een auto te kunnen krijgen voordat ik hem kocht.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Communicatie en afspraken nakomen! Maandag 28 november had ik een afspraak voor de aankoopkeuring. Voordat ik vertrok nam ik even telefonisch contact op met de coach ter bevestiging. Ik kwam met het OV. Helaas had ik zo'n 2u vertraging en kwam daardoor zelf te laat op de plaats van bestemming. Hierdoor miste ik helaas de keuring waar ik graag bij was geweest. Ik had de coach al eerder geinformeerd dat ik later was, maar belde hem zo'n 45 min voordat ik aan zou komen nog even. Erik had de proefrit al gedaan en zou klaar zijn voordat ik er was. De auto zag er goed uit en werd goedgekeurd. Ik was hier erg blij mee, zodat de hele tocht gelukkig niet voor niets was geweest. Ik heb de auto gekocht en ben ermee naar huis gereden. Thuis aangekomen vond ik het technisch verslag van Mijnautocoach in mijn e-mail. Hierin las ik dat er toch wat puntjes waren. Zo werkt de kentekenplaatverlichting niet goed, zijn er wat beschadigingen aan het interieur en werkte het start/stopsysteem niet. Kleine punten weliswaar, maar ik had dit graag gehoord voordat ik de auto kocht. Dan had ik nl met de verkoper kunnen regelen dat het vervangen werd. Nu moet ik ervoor naar een garage wat mij weer tijd en geld kost. Het was daarom erg fijn geweest als Erik mij nog even had gebeld nadat hij klaar was, zodat ik de punten mee had kunnen nemen. Verder wil ik graag garantie afsluiten. Dit kon via het bedrijf waar ik mijn auto kocht, maar Mijnautocoach biedt via de website garantie aan met goede voorwaarden wanneer zij de aankoopkeuring doen. Het aanbieden van deze garantie is een van de redenen dat ik voor Mijnautocoach koos en ik besloot voor deze garantie te kiezen. Dit gaf ik aan terwijl ik de keuring aanvroeg. Na de keuring moest ik terugbellen aangezien de coach de garantie niet kon afstemmen. Ik zou daarom dezelfde avond door Ernst Zijlstra (eigenaar) worden teruggebeld voor de afstemming. Dit gebeurde helaas niet. Daarom belde ik de dag erna weer terug. De medewerker vertelde hetzelfde verhaal en ik zou weer worden teruggebeld dezelfde dag. Helaas gebeurde dit weer niet. Daarom belde ik de dag erna weer terug. De medewerker vertelde toen dat Ernst af en toe moeilijk bereikbaar is en gaf me zijn nummer. Ik belde hem en hij nam niet op. Vanmorgen probeerde ik het weer en heb zijn voicemail ingesproken. Na dit bericht belde Ernst mij gelukkig terug. Hij vertelde dat de garantie absoluut mogelijk was. Al met al ben ik blij dat de garantie geregeld wordt, maar ik zit hier nu zelf een week achteraan. Ik moet iedere keer zelf bellen aangezien de gemaakte afspraken niet worden nagekomen. De medewerkers aan de telefoon zijn aardig en behulpzaam, maar afspraken worden niet nagekomen. Dit is echt een groot minpunt. Wel is het erg fijn dat een professional je auto kan checken voordat je hem koopt. Voor mij als leek op het gebied van auto's is dit een uitkomst. Verbeterpunt is hier dus wel ook de communicatie. Laat de coach, wanneer de koper zelf niet aanwezig is bij de keuring, even telefonisch de keuring doorlopen, en uitleg geven bij alle punten, zodat deze niet, zoals bij mij het geval was, pas aan het licht komen wanneer de auto al gekocht is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geholpen door dirkjan. Zelf geen expertise en dut heeft alle onzekerheid weggenomen! Super blij mee en al veel aangeraden bij vrienden!!! Dikke klasse dank. Wij zijn overtuigd van onze goede aankoop.

• Verbeterpunten: Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al bij 2 autos gaan kijken voor een "koopje", dagenlang bezig geweest met zoeken op mp, en nog steeds met lege handen. Ik weet niks van autos maar had er binnen een week een nodig. Ik hoorde via een vriend van autocoach, en het werkte perfect. Met Daan uitgebreid alles doorgenomen wat ik zocht, en na een dag had ie er al een gevonden. Hij heeft alles geregeld met de verkoper om een keuring af te spreken, en ik hoefde alleen nog maar de auto op te halen, nadat de monteur mij had gebeld dat alles in orde was. Ik raad het iedereen aan, supermakkelijk en voorkomt een hoop drama achteraf.

• Verbeterpunten: Geen verbeterpunten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf, bij mijn volgende auto neem ik ze zeker weer mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd vooraf uitgebreid geïnformeerd over de diensten en service van mijnautocoach. Ik heb nu een auto waarvan ik weet dat hij technisch in orde is, helemaal gekeurd is, de nodige herstellingen uitgevoerd zijn voor het aankoopadvies bevestigd werd. Ik kon vertrouwen op het deskundig oordeel van autocoach. Prijzen werden door mijnautocoach op eigen initiatief naar beneden aangepast, als een bepaalde service niet geboden kon worden, zonder dat ik daar om moest vragen.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: De communicatie en het houden aan telefonisch gemaakte afspraken kan beter. Tot 3 keer toe werd gezegd we bellen bv 's ochtends, maar dan wachtte en wachtte ik tot 's middags en belde dan uiteindelijk zelf maar. Er werd aan de telefoon toegezegd dat auto's gereserveerd zouden worden en dat ik ma. ochtend terug gebeld zou worden. Toen ik na lang wachten uiteindelijk zelf belde, waren er nog geen auto's uitgezocht, noch gereserveerd. Dat was teleurstellend. Ik kreeg soms aan de telefoon het gevoel dat ik teveel eisend was. Na aankoop leerde ik dat er 2 terugroepacties voor de door mij gekochte auto open stonden. Suggestie aan mijnautocoach is ook op dat soort zaken te letten en de klant daarover in te lichten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben nu twee keer gebruik gemaakt van autocoach. Beide keren erg goed bevallen. Inspecteurs waren kundig, behulpzaam en vriendelijk. Eerste keer was er zo veel mis met de auto dat ons werd afgeraden deze te kopen. Coach gaf ons een paar tips voor onze zoektocht. Dat resulteerde in een tweede auto die we uiteindelijk gekocht hebben. De controle geeft een goed gevoel en ik vond het leuk om met de coach mee te kijken en te luisteren naar zijn tips. Ik kan het iedereen aanbevelen die zelf niet genoeg verstand van auto's en autotechniek heeft.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: De prijs-kwaliteit verhouding is goed, maar een beetje voordeliger zou de drempel om een coach in te huren nog lager maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Samen met vriendien een Ford Focus bekeken met autocoach Nick. Hij was keurig op tijd, erg vriendelijk en nam vervolgens ruim de tijd voor een inspectie rondom en in de auto, proefrit en inspectie op de brug. De onderhandeling had ik ook uitbesteed en ook hier boekte hij een goed resultaat. Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen aan ons als leken. De volgende dag ben ik zowel door Autocoach als door Nick gebeld om te vragen of alle goed was gegaan, keurig. Al met al een aanrader!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Misschien vooraf een (profiel)fotootje meesturen van de autocoach, zodat je weet op wie je wacht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn autocoach heeft vandaag een miskoop voorkomen, auto bleek aan beide zijde schade te hebben gehad

• Verbeterpunten: Niks, volgende auto weer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professionele en snelle service voor de aanschaf van een importauto. Op maandag bellen en donderdag onderweg naar Duitsland, fantastisch!! Dankzij de deskundige begeleiding van Nick Huiskes (vooronderzoek en keuring ter plaatse) heb ik nu een optisch en technisch fantastische BMW 320d. Heel blij mee

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Duidelijker prijsstelling voor diensten voor importauto's op de website

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de auto nog niet, moet uit duitslandkomen maar ben tot nu toe zeer tevreden.

• Verbeterpunten: Nvt

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden op zeer prettige wijze begeleid, er werd met ons meegedacht en meegezocht, en toen de auto eenmaal gevonden was, werd die deskundig gekeurd. Wij voelen ons in vele opzichten behoed voor een miskoop.

Company details

99 Stationsplein 285