4 sterren: goede service, goed behandeld

De technische inventarisatie verliep zeer nauwkeurig en gestructureerd. Ik heb goed contact gehad tijdens de keuring en een duidelijk en (bij de aankoop) bruikbaar technisch rapport na de keuring ontvangen.

• Ik ben geholpen door: Overig / weet ik niet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een duidelijk telefonische informatie heb ik gelijk besloten om met "Autocoach" in zee te gaan vanwege de aankoop van een Fiat 500C. Ik was er zelf niet bij en daarom heeft Ruud alle onderhandelingen gedaan. Ik kreeg thuis via de mail het rapport toegestuurd en na een toelichting hierop door Ruud hebben wij besloten de auto te kopen. Niet geheel onbelangrijk: Ruud heeft ook nog 250 Euro eraf gekregen. Twee dagen later onze dochter de aankoop laten zien (wordt haar auto) en ook zij vindt de auto super. Koopcontract is inmiddels getekend. Er worden nog wat kleine dingetjes gerepareerd welke Ruud heeft opgemerkt en rond de 25e wordt hij afgeleverd. Zo relaxed heb ik nog nooit een auto gekocht! Goed gevoel er ook nog bij. Ruud, nogmaals... BEDANKT. Sake Bosma

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Zou het niet weten, indien nodig aarzel ik geen moment om met Autocoach in zee te gaan.

• Begeleiding N.v.t.
  • Ik ben geholpen door: Overig / weet ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Klantvriendelijke benadering. Deskundigheid technische staat auto, vastgelegd in rapport.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Onderhandeling over prijs. Uitzoeken geschikte auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

niet goedkoop maar wel perfect, efficient en klantvriendelijk geregeld.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: geen alles was prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van mijn auto coach bij de aanschaf van een nieuwe tweedehands auto. En ook dit keer weer snel en zeer deskundig geholpen. Zowel bij het advies, het maken van de afspraak, de keuring van de auto als de onderhandeling. Met een zeer tevreden gevoel ga ik vrijdag mijn nieuwe auto ophalen. Over drie a vier jaar kom ik zeker weer bij jullie terug! Nogmaals dank!

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Je merkt dat jullie het druk hebben. Ondanks dat er de tijd werd genomen voor de keuring en de onderhandeling voelde ik wel een bepaalde druk in de tijd. Heb zelf niet kunnen rijden (ook niet naar gevraagd... dus ook mijn punt van aandacht) en dat vind ik achteraf wel jammer. Al heb ik wel er al een keer in het verleden in gereden. Zorg er voor dat er genoeg tijd tussen de keuringen zit. Zowel voor jullie als voor de klant prettig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De aanpak en de deskundigheid van Ruud was uitermate goed en gedegen. Het oordeel was goed onderbouwd.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: De auto waar Ruud in reed .....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring - het geeft een goed gevoel iemand erbij te hebben die verstand van zaken heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zeer korte termijn geholpen met het kopen en keuren van een Old Timer. Het voortraject zelf gedaan ik wist precies wat ik wilde hebben. Uiteindelijk in heel Nederland een auto gevonden. Binnen een dag was de afspraak voor keuren en aankoop gemaakt. Heb alleen telefonisch contact gehad met Dirk Jan, Dat ging uitstekend. Dirk Jan had in dit specifieke geval veel kennis in huis. Zijn advies was zeer waardevol voor mij. Het technisch rapport wat ik daarna ontving was goed onderlegd. Telefonisch had ik al akkoord gegeven om te onderhandelen over de voorwaarden van koop. Wat perfect is verlopen. Alles telefonisch geregeld met autocoach. Daarbij moet ik aantekenen dat je dat eigenlijk allen moet doen als jezelf ook enige kennis bezit over het onderwerp. Zowel Dirk Jan als ik denken er met plezier aan terug. Het ging in dit geval om een Jaguar XJ-s C 12v.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Het downloaden van bestanden ging wat stroef.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundigheid en betrouwbaarheid kan ik nog weinig over zeggen na 1 dag. Dit zal blijken de komende maanden. Blij dat ik deze onafhankelijke keuring heb gedaan geeft goed gevoel over de aanschaf van de auto

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Zo ver geen goede snelle service en heldere uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima dienst, handig als je niet wil laten afzetten door een vlotte verkoper

Goed gevoel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk geholpen door Dirk-Jan met een goed advies. Grondig onderzoek, leuk om mee te kijken, duidelijke uitleg en voor mij echt een steun in de rug geweest!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gert (en op kantoor geholpen door Daan) is een vriendelijk en ter zake kundig persoon. Al met al zeer goed bevallen. Echt een aanrader als je zelf de techische expertise niet hebt. Het onderzoek van de auto gebeurd echt grondig...gaat zelfs op de brug en al.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Wat wel even wat strakker kan is het administratieve deel er om heen. Daarmee bedoel ik het bevestigen van afspraken en het verkrijgen van het eindrapport. Op zaterdag is de breikbaarheid telefonisch slecht. Ik ben persoonlijk langsgegaan en toen weer netjes en goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben Mijnautocoach gebruikt voor de aanschaf van een andere zuinige auto waar we met het hele gezin in passen. Na de intake werd al gauw een top 3 gegeven. Van deze 3 een auto gekozen. Diezelfde week werd de auto gekeurd en heeft Dirk Jan voor ons onderhandeld. We hebben nu een goede, zuinige auto gekocht voor een scherpe prijs. Ook de inruilauto is betrokken bij de deal. We zijn heel tevreden over de aanschaf en hopen nog veel jaren te kunnen rijden in onze nieuwe auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettige ervaring met coach Ruud, die goed navroeg wat het doel was van onze aankoop. Daarna uitleg gaf bij zijn onderzoek en wat hij tegen kwam. Fijn dat hij ook meedacht over het vervolg van de keuring en behulpzaam was om dit met de verkoper te bespreken.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Ruud had gezegd dat hij het rapport 's avonds al zou sturen. De volgende dag had ik nog niets ontvangen maar wel de factuur. Ik had niet de mededeling gezien (want die mail niet geopend) dat met de betaling ik meteen het rapport kon downloaden. Ik was dus door Ruud op het verkeerde been gezet, was gaan mailen en kreeg daar geen reactie op. Onnodige verwarring dus. Maar dat was ook het enige kritiekpunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het totaalpakket afgenomen. Dit begint bij het zoeken naar een top 3 van auto's die bij mijn wensen passen. De top 3 bevat een heldere uitleg van de auto's en waarom deze geselecteerd zijn. Onderdeel van deze onderbouwing is de prijs t.o.v de gemiddelde prijs van de auto/uitvoering/kmstand. De auto's bleken zeer aantrekkelijk geprijsd aangezien mijn keuze tot twee keer toe verkocht was, nog voordat de keuring kon plaatsvinden. Uiteindelijk bij de derde auto wel kunnen keuren. De keuring verliep zeer netjes. Ruud nam voldoende tijd om mij uit te leggen hoe hij de keuring uitvoerde. Na de keuring op de brug en een proefrit besloten om direct over te gaan tot aankoop. Ruud zat ook bij de onderhandelingen. Ik merkte dat dit invloed had op de houding van de verkoper omdat hij wist dat hij niet met vage smoesjes kon komen. Daarom een zeer nette deal gekregen en ga binnenkort mijn Fiësta ophalen. :)

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Contact over de top 3 verliep niet vloeiend. Ik had weinig zicht op de acties die wel of niet werden uitgevoerd. Uiteindelijk na een belletje bleek dat MijnAutocoach wel bezig was, maar dit was voor mij niet zichtbaar. Het zou helpen als jullie meer updates via de email geven. En dit kan heel kort zoals : "ik ga ermee aan de slag" als reactie op het doorgeven van mijn keuze op de top 3. Nu hoorde ik soms een paar dagen niets, terwijl mijn contactpersoon aangaf dat we snel moesten handelen. Vervolgens bleek bij nabellen dat de afspraak al was ingepland.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de keuring kreeg ik een beter beeld of ik de auto wel of niet moest nemen. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om de auto niet te nemen i.v.m. te veel minpunten

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Geen, Gert ga vooral zo door. En de goede uitleg achter af vond ik geweldig. Ik hoop dat we wel samen een geschikte zuinige auto kunnen vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden. Twee keer een keuring uit laten voeren: eerste auto had ik waarschijnlijk gekocht als ik geen keuring had laten doen, bleken veel motorstoringen in te zitten. Advies om niet te kopen gevolgd, hiermee waarschijnlijk veel geld aan reparaties bespaard. Goed dat je foto's krijgt ter bewijs vd geconstateerde punten. Tweede keuring leverde paar punten op, in onderhandeling geregeld dat deze opgelost worden (zwart op wit) en korting bedongen bij groothandelaar. Duidelijke communicatie door Gert met doornemen vd geconstateerde punten en onderhandelingsstrategie. Top.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Bij verzoek tot technische keuring en onderhandelingen ook even informeren wat het budget is/op welke prijs klant uit zou willen komen. Maar verder top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend geholpen door Nick, alleen maar complimenten...Advies, deskundigheid en service het was allemaal perfect.

• Ik ben geholpen door: Nick
  • Verbeterpunten: -

Goed, snel en duidelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

doelgericht, grondig en systematisch te werk gaand, blijk van ervaring en vakkennis. Vervolgens in staat tot duidelijke conclusies en goede afweging over evt. aanschaf. Ook over het onderhandelen was ik zeer tevreden. Het geld zeker waard

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen keuring door een toegewijd persoon.

Company details

99 Stationsplein 285