Super service

Waarom wel een aankoopmakelaar of een bouwkundige keuring laten doen bij de aankoop van een huis, maar niet bij een auto? Mijn Autocoach is een erg goede keuze bij de aankoop van een auto! Ze nemen op voorhand de auto op papier samen met je door en bespreken opvallendheden. Vervolgens sturen ze vaak binnen 24u een keurder langs en krijg je na 1.5u het keuringsrapport (bestaande uit 16 blz!) in je mailbox en een telefoontje om deze door te nemen inc hun advies. Ik heb nog nooit zoveel info over mijn eigen auto gehad! Mocht je dit willen kunnen ze ook nog voor je onderhandelen. Erg prettig om mijn autocoach in te schakelen, zo sta je toch net even wat sterker in je schoenen. Ik zou iedereen (met wat minder auto kennis) adviseren om hun in te schakelen, ondanks dat het een flink bedrag is, vind ik het zeker de investering waard. Een miskoop van de maand zal alleen maar duurder uitvallen!

Snelle deskundige dienstverlening

Binnen 5 uur keuring geregeld voor een occasion. Goed geregeld met zowel de verkopende garage als met mij als klant. Net uitgebreid rapport ontvangen.

Verrassingen voorkomen

De keuring heeft ervoor gezorgd dat ik de auto heb gekocht, maar wel diverse reparaties worden uitgevoerd voor aflevering. Ik ben dus erg tevreden omdat ik niet al deze punten zelf had ontdekt. Dit heeft wat verrassingen voorkomen

Snel en betrouwbaar

Omdat we zelf weinig verstand hebben van auto's en niet veel tijd wilden steken in een zoektocht naar een nieuwe occasion, schakelden we Mijn Autocoach in. Ze hebben voor ons het hele proces uit handen genomen. De service was top en we zijn superblij met onze nieuwe auto die zelfs thuis werd afgeleverd.

verrassend energiek, gemotiveerd en ter zaken doende

snel, to the point en vriendelijk

Snel geregeld en een uitgebreide keuring

Wij zijn blij dat we de camper aankoop keuring hebben laten uitvoeren. Het is een investering die zich direct heeft terugbetaald. Een absolute aanrader bij het aanschaffen van een gebruikte camper. Er zaten een paar "schoonheidsfoutjes" in het rapport, maar die werden snel gecorrigeerd.

Goede ervaring, aanrader

Prima communicatie, prettig om al het geregel door een ervaren team te laten doen. 700 euro was een koopje.

Netjes en duidelijk

Na de eerste kennismaking per telefoon is mijn zoekopdracht netjes verwerkt. Er was wel qua prijs een miscommunicatie dat is misschien een aandachtspunt om beter te doen. Na de eerste foto's ontvangen te hebben is dit vakkundig en duidelijk uitgelegd. Na technische controle van de auto hebben wij akkoord gegeven om verder te gaan. Auto is prima afgeleverd. Na een week bleek de accu slecht te zijn deze is onder garantie prima verholpen bij onze eigen garage. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.

Snelle en goede service

Ik heb gebruik gemaakt van de kenteken check en aankoopkeuring. Er wordt de tijd genomen voor al je vragen en ze reageren snel op de aanvraag. Prima service en advies!

Netjes, beleefd en met resultaat

Wij hadden gedonder met een autobedrijf. Mijn Autocoach is voor ons blijven knokken. Dit hebben we enorm gewaardeerd.

Een echte autokenner die voor je staat

Een tweedehands auto kopen is spannend. Verborgen gebreken, onderhoudskosten en kilometerstand. Klopt het allemaal wel? En natuurlijk HET advies. In mijn geval een goede deal en heeft de garage ook een paar reparaties laten beloven in het koopcontract. Echt super, helemaal ontzorgd en met een goed gevoel het contract ondertekend. Super!

Heel erg rustgevend

Na de bijna-deal slaat onzekerheid toe over hoe betrouwbaar het bedrijf is? en of de auto wel goed staat verkeerd? De Autocoach was er om deze zorgen weg te nemen. Binnen 1 dag was er contact en de afspraak werd gepland voor de aankoopkeuring. Je hoeft er niet eens bij te zijn. Het rapport spreekt voor zich en geeft een goed beeld over de staat van de auto. Als ik dit eerder had geweten, dan was had het totaalpakket genomen. Van zoeken tot aanschaf.

Wat een top bedrijf is dit. Aardige, kundige mensen, het geld zeker waard!

Wat een top bedrijf is dit. Ik zou iedereen aanraden om via hen een zoekopdracht uit te voeren. Ze hebben veel kennis over het actuele aanbod en ze leggen je een aantal top keuzes voor. Het scheelde ons enorm veel tijd om niet zelf op zoek te moeten. Aardige, kundige mensen, het geld zeker waard!

Camper zeer volledig gekeurd en vlot!

Binnen 2 dagen een aankoopkeuring bij de dealer geregeld via autocoach. Vervolgens paar uur na uitgebreide keuring een zeer volledig rapport incl foto’s en adviezen. Heel fijn!

Transparante service. Heldere en duidelijke communicatie.

Snelle reactie, goed overleg, aan te raden!

Snel en komen afspraken na

Ik twijfelde of ik een occasion eerst zou laten keuren of niet. Eigenlijk denk ik dat ik het ook niet goed durfde te vragen aan de dealer. Via Autocoach eerst een kenteken check gedaan die al goed hielp, en volgende dag een keuring. Auto was in orde. Paar dingen die moeten worden aangepakt worden nu gratis/voor een klein bedrag gerepareerd door de dealer dankzij Autocoach. Ik ben er heel blij mee, want ik weet nu wat ik koop.

Medewerker werkt nauwkeurig en legt uit wat hij doet en waar hij op let Goede voorlichting en een goede samenwerking tussen de keurmeester en het Camperbedrijf De werkwijze van de keurmeester geeft vertrouwen Compliment!

Duidelijk, vriendelijk, en snel

Vanaf dag een heb ik een heel goed gevoel gehad met de Autocoach team. Ik heb autocoach benaderd om mij te ondersteunen in de aankoop van mijn eerste auto. Ze hebben mij geholpen bij het vinden van de auto en het verifiëren van alle informatie gezien het een import auto was. De autokeuring die ze voor mij deden was heel erg gedetailleerd, en door deze informatie kon ik snel tot het besluit komen om de auto aanschaffen. Ik zou ze zeker aanbevelen voor mensen die zeker van hun keuze willen zijn en/of die meer informatie over auto’s en de auto-industrie willen.

Fijn gevoel!

We wonen in Frankrijk en konden zelf niet komen kijken of proefrijden. Heel fijn dat we dit konden overlaten aan de deskundige mensen van Autocoach.

Tevreden over de uitgezochte auto, de communicatie kan duidelijker.

De afspraken zijn geregeld door de autocoach maar onduidelijk is of de autocoach deze terugkoppelt naar de garage waar een proefrit is gemaakt. Alle garage's van de proefritten hebben mij benaderd zonder dat zij informatie hadden gekregen van de coach (onduidelijk). Daarnaast is niet duidelijk of de bevindingen/aanbevelingen van de autocoach na zijn onderzoek zijn teruggekoppeld aan de verkopende garage. Hierover doe ik zelf navraag. De telefoongesprekken met de autocoach verliepen enigszins passief, je moet zelf goed aangeven wat je wilt bespreken. Maar in het algemeen zijn we tot heden tevreden over de ondernomen acties tot zoeken van een passende auto. Er zijn er drie en vervolgens nog twee aangeboden om te bekijken. Er is overgegaan tot aankoop van een geschikte auto. En dat waren ook de afspraken. De afspraak over de financiën was helder en zodanig uitgevoerd.

Alles supersnel.

Testrapport heeft mij erg goed geholpen bij mijn keuze om auto van particulier aan te schaffen. Tester was vriendelijk en kundig.

Snelle afspraak, grondige keuring en direct feedback; Prima!

Omdat we een camper van een particulier wilden kopen en het om een fors aankoopbedrag ging hebben we een keuring laten uitvoeren door "Mijn Autocoach". De afspraak kon direct de volgende dag gemaakt worden wat voor mij maar ook voor de verkoper belangrijk was. Omdat ik dezelfde dag de koop wilde afronden kreeg ik direct na de keuring telefonisch verslag. Oordeel, prima Camper, met een paar opmerkingen waarbij ook werd aangegeven wat globaal de te verwachten kosten zouden zijn. De verkoper heeft op grond van de bevindingen de prijs naar beneden bijgesteld. Na betaling ontvingen we het zeer uitgebreide technische verslag. We waren erg blij met deze keuring. En de verkoper zal bij de aanschaf van zijn volgende Camper ook een keuring laten uitvoeren :-)

Geweldige ervaring en absolute aanrader om van de diensten van Mijn Autocoach gebruik te maken

Klantviendelijk, deskundig, behulpzaam, heel goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer professioneel. Enkele steekwoorden die bij mij opkomen die van toepassing zijn op de dienstverlening van Mijn Autocoach. Ze maken waar waar je op hoopt en voorkomen dat je "een kat in de zak koopt". Zeker aan te raden bij iedere voorgenomen aankoop van een tweedehands auto. Een volgende keer weer!

Goed totaalconcept, persoonlijke benadering en uitstekende service

Elke medewerker die ik heb gesproken denkt mee en geeft gericht advies waar mogelijk, zelfs wanneer er nog geen officiële opdracht ligt. Dat geeft vertrouwen en dat vertrouwen wordt ook na de opdracht niet beschaamd. Zeer prettig contact gehad, snelle planning en uitstekende service ervaren dankzij de betrokken autocoaches: Sophie, Bob en Ruud. Bedankt! De bemiddeling leverde helaas geen lagere aankoopprijs op, maar daar betaal je dan ook niet voor. Echt een aanrader!

goede keuring gedaan, reeel advies: negatief en verder zoeken

goede keuring gedaan, reeel advies: negatief en verder zoeken : automatische bak sterke slijtage, onverantwoord. Dus negatief advies naast alle andere haalbare verbeterpunten. Nu maar een ander zoeken ;-)

Company details

99 Stationsplein 285