Voorkomen is beter dan genezen...

3 jaar geleden voor het eerst een auto aangeschaft met hulp van Mijn Autocoach en dat was mij zeer goed bevallen. Nu weer hulp gevraagd en hoewel niet geslaagd ben ik zeer tevreden over de uitkomst. Na keuring bleek dat de bestelbus die ik op het oog had de nodige tekortkomingen had en heb ik afgezien van de koop. Naast de duidelijke telefonische uitleg over de gevonden zaken kreeg ik zeer bruikbare tips voor de verdere speurtocht. Natuurlijk wil je liever wel slagen voor je geld maar aanschaf zonder de expertise van Mijn Autocoach had mij beduidend meer gekost. Ik ga zeker binnenkort weer Mijn Autocoach inschakelen!

Met Autocoach heb je een compleet professioneel team achter je staan

Ze begrijpen wat er komt kijken bij de mogelijke aankoop van een auto: techniek, marktprijzen maar ook (over)enthousiasme, emotie dus. Mensen met kennis welke uw belangen daadwerkelijk behartigen en niet louter een rapport schrijven. Voor mij geen aankoop meer zonder Mijn Autocoach.

Super service, klantvriendelijk en uitgebreid rapport

Zonder verstand van auto's is het op deze manier toch mogelijk om met een goed gevoel een tweedehands auto te kopen. Klantvriendelijk en professioneel, zelfs de garage van wie we de auto gekocht hebben was positief.

Top geregeld! Snel, onafhankelijk en uitstekend begeleid inclusief een duidelijk keuringsrapport.

Snel en accuraat geholpen. Goede en heldere adviezen. Ben er prima mee geholpen, Ben blij dat ik Autocoach kon vragen voor mijn aankoop.

Snelle en goede service

Allereerst een goede zoektocht. Vervolgens een snelle goede keuring met uitstekende rapportage. Voor de volgende auto ga ik ze zeker opnieuw benaderen.

Prima geholpen

Fijne, betrouwbare auto aan kunnen schaffen met de hulp van autocoach. De hulp die ze bieden en de afspraken die ze maken zijn transparant en worden nagekomen. De prijs onderhandeling naar volle tevredenheid uitgevoerd, en het contact was plezierig. Dankzij de (uitgebreide) door autocoach uitgevoerde keuring rijd ik nu in een betrouwbare auto. Bert dekker

Excellent Service

This is my first time buying used car, and I am glad that I have chosen Autocoach to help me with this. From the first request, I asked someone that can speak in English, Lars contacted me and he guided me very patiently. He was not just helping me finding the most suitable car with my budget, but also coached me to see aspects that I have never thought important. The inspection report was also very detailed and clearly explained. I have used the report for negotiation as well as informing the seller to follow the findings in the report. Thanks a lot Lars, and you too, Paul!

Kort, snel, duidelijkheid

Het geeft een goed gevoel dat de bus zo goed bekeken werd. Het heeft verkomen dat ik een “wrak” gekozen had.

Perfect en super snel!

had om 9:00 uur gebeld, hier goed ingelicht om hoe het gaat om 15:00 uur de zelfde dag heeft de aankoopkeuring plaatsgevonden +/- 17:00 uur heeft de expert mij gebeld om alles even samen door te nemen, zelf de kleinste details worden besproken. Mooi gedetailleerd rapport met veel foto's van alle stukken van de auto mogen ga ik de aankoop doen maar kan er zeker van zijn dat alles klopt! Dank jullie wel voor de vriendelijke en vlotte service!

Zeer grondige keuring met goede toelichting; geruststellend aankopen.

Een mooie import auto gevonden, maar onzeker over de technische staat. De keuring van Autocoach was zeer grondig en nauwkeurig. Na een uitgebreide telefonische toelichting heb ik daarna geruststellend de aankoop kunnen doen.

Uitvoerige en uitstekende autokeuring

Alle punten komen aan de orde en worden gerapporteerd.

Snelle service, betrokken

Snelle service, mensen nemen de tijd om uit te leggen wat ze gaan doen en nadien wordt de tijd genomen om bevindingen toe te lichten. Je krijgt bovendien een uitgebreid rapport met bevindingen en foto's. Zowel het technische stuk als het administratieve (km's, schade, ..) wordt m.i. goed bekeken. Hebben oog voor detail.

Snelle en deskundige keuring

Op afgesproken tijd is keurder aanwezig. Snelle en deskundige keuring alvorens brug op te gaan. Overzichtelijk keuringsrapport.

het cijfer zegt genoeg

alleen maar positief denken serieus met je mee

Fantastisch

Heerlijk, onbezorgd, op zoek naar een andere auto. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en meedenkend. Ik heb de auto der auto’s nog niet gevonden maar heb mezelf een miskoop bespaard.

Gewoon goed

Prima bereikbaar, snelle reactie en ook de opdracht goed en vakkundig uitgevoerd.

Prima !!!

Geachte , Bij het zoeken naar een geschikte buscamper ben ik enorm geholpen door Mijn Autocoach . De snelheid van handelen verdient alle complimenten evenals de communicatie met de keurmeester . Het advies koste een paar centen , maar dan krijg je wél een uitvoerig inzicht in de staat van onderhoud van het gekeurde voertuig met bijbehorend advies . En dat is goud waard . Helaas bleek - zonder melding vooraf - dat de verkopende partij een vaste prijs hanteerde en bleek er geen enkele ruimte voor onderhandelen . Dat heeft ons doen besluiten de transactie niet af te ronden . Maar dat staat natuurlijk los van jullie betrokkenheid .

geweldig

Geweldige ervaring. Vriendelijk en duidelijke afspraken. Altijd netjes te woord gestaan wat de vraag ook was. Duidelijke keuring met uitleg. geweldige ervaring.

Bedrijf is klantvriendelijk

Prima bedrijf, geeft persoonlijke aandacht en keuring is professioneel

Enorm behulpzaam en geld dubbel en dwars waard!

We hadden in eerste instantie een auto bij een andere aanbieder op het oog en hebben hiervoor Autocoach ingeschakeld. Na contact van Autocoach met de aanbieder werd ons geadviseerd niet met deze aanbieder in zee te gaan omdat internetprijzen zonder garantie werd aangeboden. (Dit werd telefonisch aan Autocoach gemeld). Aanbieder kwam ook bij het raadplegen van recensies niet goed uit de bus mbt het geven van garantie. Vervolgens heeft Autocoach ons geholpen aan een andere aanbieder van een soortgelijke auto die wel betrouwbaar bleek en ook nog eens in de buurt gevestigd is. Autocoach heeft vervolgens een afspraak met deze aanbieder gemaakt om de eerstvolgende werkdag een aankoopkeuring uit te voeren. De auto is door Autocoach bij de aanbieder gekeurd op 106 punten waarbij alle punten werden goedgekeurd. Hiervan hebben we een volledig rapport met foto's ontvangen. Fijn contact met de aanbieder gehad en de auto inclusief 6 maanden garantie en een jaar gratis pechhulp kunnen aankopen voor de prijs waarvoor hij werd aangeboden. Kortom, bij de aanschaf van een volgende auto twijfelen geen moment om Autocoach weer in te schakelen. Complimenten voor de service en klantvriendelijkheid!

Nooit meer een aanschaf zonder Mijn Autocoach.

Zeer snel een uitgebreid en vakkundig rapport van de auto die ik op het oog had ontvangen. Erg prettig in de omgang en een keurig telefoontje direct nadat de keuring gedaan was. Mede door dit rapport en het voorafgaande gesprek over de voor- nadelen van dit model/bouwjaar etc. de keuze gemaakt om tot aanschaf over te gaan. Ik zal hoogstwaarschijnlijk nooit meer een auto kopen zonder eerst Mijn Autocoach in te schakelen.

Autocoach doet wat het belooft; professioneel, betrouwbaar, klantgericht.

Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Ik heb daarbij gekozen voor de Alles Geregeld Service. Na een eerste informatief gesprek had ik meteen een heel goede indruk en besloot ik het zoeken aan Autocoach uit te besteden. Alles verliep volgens een stappenplan zoals besproken. Ik had een vast contactpersoon die snel alle relevante informatie terugkoppelde en op basis van duidelijke afspraken van de ene stap naar de andere ging. Daarbij kreeg ik ook deskundig technisch advies wat mij hielp de juiste keuze te maken. Na elke stap in het proces was er een go-no-go moment. Mijn contactpersoon was steeds heel goed bereikbaar, pro actief en hield zich aan alle afspraken. Op basis van het, zeer uitgebreide en duidelijke keuringsrapport (tekst én foto's) heb ik de eerste door Autocoach voorgestelde auto niet gekozen. De keuring van een 2e auto is daarna uitgevoerd voor slechts € 100,- i.p.v. € 299,-. Na de keuring onderhandelde Autocoach naar volle tevredenheid over de eindprijs en de afleveringsvoorwaarden. Op de afgesproken dag is de auto bij mij voor de deur afgeleverd, pico bello en conform alle afspraken. Een punt van aandacht dat ongeveer twee weken na aflevering nog aan de orde kwam is snel, professioneel, naar volle tevredenheid en zonder extra kosten opgelost. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest. Tenslotte: ere wie ere toekomt! Remco bedankt voor je inzet.

Precies wat ik nodig had bij aankoop camper

Hartstikke snel, gemakkelijk en betrouwbare rapportage ondersteund door foto’s van de bevindingen.

Snelle service en uitgebreid rapport.

Snelle service. In de ochtend gebeld voor een aankoopkeuring. Vier uur later was de auto al gekeurd en had ik een uitgebreid rapport in de mail. Klein min puntje, ik zou gebeld worden na de keuring ,maar dat is niet gebeurd. Het uitgebreide rapport was wel heel snel in mijn mail. Ben zeer tevreden over deze keuring.

Company details

99 Stationsplein 285